Blogger’ın doğum günü kutlamasında facia! Üç ölü…

Blogger’ın doğum günü kutlamasında facia! Üç ölü…

Blogger’ın doğum günü kutlamasında facia! Üç... Fenomen olan ve yaptığı reklam paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Rus blogger Ekaterina Didenko'nun doğum günü kutlaması tam bir kabusa döndü.

Sosyal medya paylaşımlarıyla kısa sürede fenomen olan ve yaptığı reklam paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Rus blogger Ekaterina Didenko'nun doğum günü kutlaması tam bir kabusa döndü.

Akıllara durgunluk veren olay, Rusya’nın başkenti Moskova’da meydana geldi. Instagram’ın sevilen yüzü, influencer Ekaterina Didenko, 29’uncu ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte doğum gününü kutlamaya hazırlanıyordu. Ekaterina Didenko ve eşi Valentin Didenko, genç kadının yaş günü partisi için yakın arkadaşlarını evlerine davet ettiler.

Ancak başlarına gelecek felaketten habersizlerdi. Sıcak bir atmosfer ve unutulmaz bir görüntü yaratmak isteyen Ekaterina’nın 32 yaşındaki kocası Valentin, yüzme havuzuna kuru buz olarak da bilinen karbondioksit buzu döktü. Valentin’in arzusu, yüzme havuzundan buhar çıkartarak sıcak bir atmosfer yaratmak ve sıcak su havuzu görüntüsü vermekti. Ancak Valentin’in bu girişimi hem kendi hayatına, hem de kendisiyle birlikte havuza giren iki arkadaşının yaşantısına mal oldu.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Parti davetlilerinden Natalia Monakova ve Yuri Alferov olay yerinde yaşamını yitirdi. Natalia ve Yuri, 25 yaşındaydı. İki gencin de zehirli gazı soluduktan sonra ciğerlerinde oluşan akciğer ödemi nedeniyle hayatını kaybettiği duyuruldu. Doğum günü sahibi Ekaterina, eşi Valentin Didenko ve gazı soluyan davetliler, olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesine alınan Ekaterina ile ilgili “öldü” haberleri yayıldı ancak bu bilgi kısa sürede yalanlandı. Hastanedeki Ekaterina’ya yaşamını yitiren arkadaşları ve kocasının durumuyla ilgili hemen bilgi verilmedi.

Ekaterina, taburcu edildikten sonra takipçileri için bir video paylaşarak, kocasının da ilk olarak kendisi gibi yoğun bakıma alındığını söyledi. Daha sonra Valentin’in hayatını kaybettiği bilgisi genç kadına verildi. Yeni bir video paylaşan Ekaterina, “Valya artık aramızda değil. Natalia ve Yuri de öyle…” diyerek sözlerine başladı. Çektiği videoda gözyaşlarını tutamayan kadın, bir gizlilik anlaşması imzaladığını bu sebeple de olaylarla ilgili bilgi veremeyeceğini söyledi.

Rusya Soruşturma Komitesi, korkunç olayla ilgili “ihmal nedeniyle ölüme sebebiyet verme” gerekçesiyle bir ceza davasının açıldığını doğruladı. Hayatını kaybeden üç kişinin ölüm nedeninin ilk belirlemelere göre nefes yollarının zehirli gaz nedeniyle tıkanması olarak gösterildi. Üç kurban da olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından havuzun içerisinde bulundu.

"Blogger’ın doğum günü kutlamasında facia! Üç ölü…" haberi, 02 Mart 2020 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan Blogger’ın doğum günü kutlamasında facia! Üç ölü… haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Blogger’ın doğum günü kutlamasında facia! Üç ölü… 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 21:23 Müsavat Dervişoğlu İYİ Parti’nin genel başkanı seçildi
  2. 20:07 Ferrari'nin son modeli, F167, birkaç gün içinde yollara çıkacak!
  3. 20:00 İslam Kalkınma Bankası, Türkiye'ye 120 milyon avro finansal destek sağlayacak
  4. 19:53 Ünlü ekonomist, gram altın için '3333' uyarısında bulundu!
  5. 19:37 Buse Naz Çakıroğlu, Avrupa şampiyonu oldu!
  6. 18:55 Bakan Şimşek'in açıklaması altın piyasasını etkileyecek: İslam Memiş, "Ucuz altın geliyor" dedi
  7. 18:52 Muslu Belediyespor, şampiyonluk hedefinde!
  8. 18:42 Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın ve transfer açıklaması geldi! Son dakika!
  9. 18:12 Sivassporlu Rey Manaj gol sayısını 22’ye yükselterek, rekor kırdı!
  10. 18:04 Kadir İnanır'ın yaşamını meğer o detay kurtarmış!
  11. 17:55 Dev şirket 269.065.476 TL'lik sermaye artışı için adım attı
  12. 17:55 SGK uzmanı emekli maaşlarında yüksek artışa yönelik şaşırtıcı açıklamalar yaptı
  13. 17:55 Tekstil devi, iflasını resmen duyurdu
  14. 17:54 Apple'dan Beklenen Duyuru Gerçekleşti: Yeni iPad O Tarihte Raflarda!
  15. 17:54 Mutfakların Efsanevi İsmi Sonsuza Uğurlandı: Ünlü İş İnsanı Hayatını Kaybetti
  16. 17:52 Başkan Dursun Özbek açıkladı! İşte Galatasaray'ın o dev gelir kaynağı!
  17. 17:39 Iraklı ünlü TikTok fenomeni öldürüldü! Son dakika!
  18. 17:02 İpragaz'ın kurucusu Yücel Kurttepeli hayatını kaybetti
  19. 16:59 İspanyol sanatçılar ve aydınlar Filistin'e destek için Madrid'de bir araya geldi
  20. 16:32 Beşiktaş taraftarı, derbi için Ülker Stadyumu’nda
Haberleri