Bodo Glimt 3-1 Beşiktaş

Bodo Glimt 3-1 Beşiktaş

Bodo Glimt 3-1 Beşiktaş UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun üçüncü maçında Norveç'te Bodo/Glimt-Beşiktaş maçı oynandı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu üçüncü maçında Beşiktaş, deplasmanda Bodo/Glimt'e 3-1 yenildi.

1. dakikada Bodo/Glimt gole yaklaştı. Maçın başlamasıyla birlikte hücuma çıkan ev sahibi ekipte Sorli'nin sağ çaprazdan şutunda meşin yuvarlak auta gitti.

5. dakikada ev sahibi takım bir kez daha gole yaklaştı. Sağ taraftan gelişen atakta ceza sahası içinde topu önünde bulan Gronbaek'in vuruşunda top auta gitti.

25. dakikada Masuaku'nun soldan ortaladığı topa Aboubakar altı pas önünde kafayla vurdu, kaleci Haikin gole izin vermedi.

29. Bodo/Glimt'in golü geldi. Pellegrino'nun soldan içeri çevirdiği topu Sorli kaleye vurdu, Mert Günok'un müdahalesiyle seken topu Gronbaek ağlara gönderdi.

37. dakikada Rashica'nın sağdan ortaladığı meşin yuvarlağa Onana kafayla vurdu, top auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı Norveç ekibinin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

55. dakikada Bodo/Glimt gole yaklaştı. Savunmanın arasına atılan topla ceza sahasına giren Pellegrino, Mert Günok'tan sıyrılarak aut çizgisi üstünden topu kaleye gönderdi ve meşin yuvarlak uzak direğe çarptı. Oyun alanına dönen topu Moumbagna kaleye vurdu, Necip Uysal çizgiden çıkardı.

58. dakikada ev sahibinin golü geldi. Sağ taraftan başlayan atakta Sorli'nin içeri taşıdığı topu önünde bulan Moumbagna takım arkadaşıyla paslaşarak önünü açtı ve düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi: 2-0

72. dakikada Onur Bulut'un sağdan ortasında Aboubakar'ın kafa vuruşunu kaleci son anda kurtardı.

81. dakikada ceza sahasına gönderilen uzun topu kontrol eden Cenk Tosun'un pasıyla buluşan Rebic'in sol çaprazdan şutu auta gitti.

88. dakikada ev sahibi ekip farkı 3'e çıkardı. Sol taraftan başlayan atakta Pellegrino ceza sahasına girdi, ayağından açtığı topa Mert'in, müdahale etmek isterken hamlesi yetersiz kaldı. Seken topu bir kez daha tamamlasalar da kaleye giden top Onur'dan sekip Saltnes'in önünde kaldı. Saltnes de meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi: 3-0

90+1. dakikada skor 3-1 oldu. Ceza sahasına gönderilen uzun topa Moe kafayla ters bir vuruş yaptı ve top ağlarla buluştu: 3-1

Karşılaşma Norveç ekibinin 3-1'lik galibiyetiyle sona erdi.

Hakemler:

Nenad Minakovic, Svetozar Zivin, Nikola Borovic
Bodo/Glimt: Halkin, Wembengomo (Sjovold dk. 75), Moe, Bjortuft (Amundsen dk. 86), Bjorkan, Brunstad Fet (Saltnes dk. 75), Berg, Gronbaek, Sorli (Zugelj dk. 61), Pellegrino, Moumbagna (Kapskarmo dk. 86)
Yedekler: Sjong, Lode, Srensen, Bassi, Konradsen, Gulliksen, Brndbo
Teknik Direktör: Kjetil Knutsen
Beşiktaş: Mert, Onur, Necip, Colley, Masuaku, Onana (Muleka dk. 61), Hadziahmetovic, Ghezzal (Rebic dk. 72), Oxlade-Chamberlain (Fernandes dk. 46), Rashica (Cenk Tosun dk. 61), Aboubakar (Semih Kılıçsoy dk. 84)
Yedekler: Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Yakup Arda Kılıç, Demir Ege Tıknaz, Zaynutdinov, Emirhan Delibaş
Teknik Sorumlu: Burak Yılmaz
Goller: Gronbaek (dk. 28), Moumbagna (dk. 58), Saltnes (dk. 88) (Bodo/Glimt), Moe (dk. 90+1 k.k.) (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Berg (Bodo/Glimt), Ghezzal, Muleka (Beşiktaş)

Maç öncesi notlar

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3'üncü maçında Beşiktaş, Norveç deplasmanında Bodo Glimt'in konuğu oldu. Aspmyra Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Nenad Minakovic düdük çaldı. Minakovic'in yardımcılıklarını ise Svetozar Zivinve Nikola Borovic üstlendi.

Siyah beyazlıların teknik sorumlusu Burak Yılmaz, Galatasaray'a 2-1 kaybedilen derbinin 11'inde 5 değişiklik yaparak takımını Bodo Glimt karşısında sahaya sürdü. Galatasaray maçında 11'de oynayan Amartey ve Tayfur Bingöl'e sakatlıkları nedeniyle forma veremeyen Burak Yılmaz, Zaynutdinov ve Gedson'u da kenara aldı. Ayrıca kırmızı kart cezalısı Valentin Rosier de mücadelede görev yapamadı.

Beşiktaş'ta Bodo Glimt karşısında kalede Mert oynarken, defans dörtlüsü; Onur Bulut, Necip Uysak, Colley ve Masuaku'dan oluştu. Orta sahada Hadziahmetovic, Onana ve Chamberlain'e görev veren Burak Yılmaz'ın hücum hattına yazdığı isimler ise Ghezzal, Rashica ve Aboubakar oldu.

Onana 71 gün sonra 11'e döndü

Bu sezonun en çok eleştirilen transferi olan ve birçok maçta görev yapmayan Jean Onana, Bodo Glimt mücadelesine ilk 11'de başladı. Son olarak Konferans Ligi Elemeleri'nde iç sahada oynanan Nefçi Bakü karşılaşmasında ilk 11'de görev alan 71 günlük aranın ardından 11'deki yerine döndü. Tayfur ve Salih'in sakat, Gedson'un tam iyileşmemiş olması ve Necip'in de stopere geçmesiyle orta sahada elinde sadece Demir Ege ve Onana alternatifi kalan Burak Yılmaz, tercihini Kamerunlu futbolcudan yana kullandı.

"Bodo Glimt 3-1 Beşiktaş" haberi, 26 Ekim 2023 tarihinde yazılmıştır. 27 Ekim 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Bodo Glimt 3-1 Beşiktaş haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Bodo Glimt 3-1 Beşiktaş 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı
SON HABERLER
  1. 21:58 Serdar Topraktepe: "Hakem takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı"
  2. 21:54 Busenaz Sürmeneli, Avrupa şampiyonu oldu!
  3. 21:23 Müsavat Dervişoğlu İYİ Parti’nin genel başkanı seçildi
  4. 20:07 Ferrari'nin son modeli, F167, birkaç gün içinde yollara çıkacak!
  5. 20:00 İslam Kalkınma Bankası, Türkiye'ye 120 milyon avro finansal destek sağlayacak
  6. 19:53 Ünlü ekonomist, gram altın için '3333' uyarısında bulundu!
  7. 19:37 Buse Naz Çakıroğlu, Avrupa şampiyonu oldu!
  8. 18:55 Bakan Şimşek'in açıklaması altın piyasasını etkileyecek: İslam Memiş, "Ucuz altın geliyor" dedi
  9. 18:52 Muslu Belediyespor, şampiyonluk hedefinde!
  10. 18:42 Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın ve transfer açıklaması geldi! Son dakika!
  11. 18:12 Sivassporlu Rey Manaj gol sayısını 22’ye yükselterek, rekor kırdı!
  12. 18:04 Kadir İnanır'ın yaşamını meğer o detay kurtarmış!
  13. 17:55 Dev şirket 269.065.476 TL'lik sermaye artışı için adım attı
  14. 17:55 SGK uzmanı emekli maaşlarında yüksek artışa yönelik şaşırtıcı açıklamalar yaptı
  15. 17:55 Tekstil devi, iflasını resmen duyurdu
  16. 17:54 Apple'dan Beklenen Duyuru Gerçekleşti: Yeni iPad O Tarihte Raflarda!
  17. 17:54 Mutfakların Efsanevi İsmi Sonsuza Uğurlandı: Ünlü İş İnsanı Hayatını Kaybetti
  18. 17:52 Başkan Dursun Özbek açıkladı! İşte Galatasaray'ın o dev gelir kaynağı!
  19. 17:39 Iraklı ünlü TikTok fenomeni öldürüldü! Son dakika!
  20. 17:02 İpragaz'ın kurucusu Yücel Kurttepeli hayatını kaybetti
Spor Haberleri