Bomba iddia: Diğer partilerden AKParti’ye geçen isimler olacak

Bomba iddia: Diğer partilerden AKParti’ye geçen isimler olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP’nin grup toplantısında bazı bağımsız milletvekilleri ve belediye başkanlarına rozet takacak. İYİ Parti ve DEVA Partisi’nden istifa eden milletvekilleri Kürşad Zorlu ve Selma Aliye Kavaf’ın AKP’ye katılması bekleniyor.

AKParti tarafından geçen hafta TBMM’ye sunulan ve emekli maaşlarının taban aylık ücretinin de yer aldığı üç ayrı torba kanun, bu hafta Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülmeye başlanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, AKP’nin grup toplantısını TBMM’de gerçekleştireceği bildirildi. Kulislerdeki iddialara göre, Erdoğan toplantıda iki bağımsız milletvekili ile bazı belediye başkanlarına rozet takacak.

İddiaya göre, İYİ Parti’den istifa eden Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu ve DEVA Partisi’nden ayrılan Manisa Milletvekili Selma Aliye Kavaf, AKP’ye katılacak.

Kürşad Zorlu, Ocak ayında partisinden istifa ederek, İYİ Parti’de ortak bir hedef doğrultusunda ilerleme şansının kalmadığını ifade etmişti. Ayrıca, Zorlu, partinin 27 Nisan 2024’teki kurultayını işaret ederek, geleceğe yönelik umutlu bir değişim arzusunun kaybolduğuna dair açıklamalarda bulunmuştu.

Diğer taraftan, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selma Aliye Kavaf da geçen hafta partisinden ayrıldığını duyurdu. Kavaf, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, DEVA Partisi’nin kendi kimliğini koruyarak yoluna devam etmesi gerektiğini düşündüğünü belirtti.

"Bomba iddia: Diğer partilerden AKParti’ye geçen isimler olacak" haberi, 13 Ocak 2025 tarihinde yazılmıştır. 13 Ocak 2025 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Bomba iddia: Diğer partilerden AKParti’ye geçen isimler olacak haberi 2025 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Bomba iddia: Diğer partilerden AKParti’ye geçen isimler olacak 2025 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 17 Şubat 2025 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:53 Güneşe sakın aldırmayın! İstanbul ve Ankara için uyarı: O tarihten itibaren donacağız
  2. 00:53 Şampiyonluk yarışında önemli atak: Juventus, Inter'i mağlup etti
  3. 00:51 Zekasına güvenenler buraya! Gizli ayakkabıyı yalnız gerçek dâhiler 11 saniyede buluyor!
  4. 00:51 CHP'de istifa eden 514 kişi AK Parti'ye katıldı!
  5. 00:49 CHP'de İstifa Fırtınası! 514 Kişilik Kadro AKP'ye Katıldı
  6. 00:49 Enginyurt “Yalan söylüyor” diyerek o ismi istifaya çağırdı!
  7. 00:47 Dervişoğlu’ndan Bahçeli’ye ‘Öcalan’ tepkisi! "50 bin vatandaşımızın katiline el uzatanlar..."
  8. 00:39 Türk mühendislik devi iflas sürecine girdi! Mahkemeden 1 yıllık mühlet kararı!
  9. 00:39 Nakliye devinden iflas şoku!
  10. 22:46 İsrail Lübnan'ın Bekaa Vadisi'ne hava saldırısı düzenledi
  11. 21:54 Sürekli Burun Tıkanıklığı Olanlar İçin Uyarı: Kalp Krizine Yol Açabilir!
  12. 21:43 Mourinho: "Böyle bir takımla çalışmak, her teknik direktör için zevktir"
  13. 21:43 Tek başına tırmanmak artık yasak! Gidenlerin geri dönmemesi üzerine önlem alındı!
  14. 21:42 İsrail Güvenlik Kabinesi, Ateşkesin İkinci Aşamasını Ele Alacak
  15. 21:42 Ekmek fiyatlarına zam! O ilde de yeni fiyat devreye girdi
  16. 21:29 UEFA'dan Fenerbahçe'ye Sert Ceza! Beklenmeyen Karar Taraftarları Kızdırdı
  17. 21:29 DMM'den yanıt: THK'ye atanan kayyumlar 2 bin kişiyi işe aldı mı?
  18. 21:25 Fenerbahçe-Kasımpaşa derbisi kaça kaç bitti?
  19. 21:16 CHP’deki kriz derinleşiyor! İfade verenlerin sayısı hızla artıyor
  20. 21:16 İnce, Özdağ'ı ziyaret edeceğini duyurdu