Boşanan boşanana… Jülide Ateş’ten sonra Küçük Emrah

Boşanan boşanana… Jülide Ateş’ten sonra Küçük Emrah

Boşanan boşanana… Jülide Ateş’ten sonra Küçü... Ünlü spiker Jülide Ateş, Instagram'dan yaptığı paylaşımla gazeteci Emre İskeçeli ile evliliklerini sonlandırdıklarını açıkladı. Jülide Ateş'in ardından...

Ünlü spiker Jülide Ateş, Instagram'dan yaptığı paylaşımla gazeteci Emre İskeçeli ile evliliklerini sonlandırdıklarını açıkladı. Jülide Ateş'in ardından şarkıcı Emrah Erdoğan ile Sibel Erdoğan'ın da 6 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı aldıkları öğrenildi.

Jülide Ateş, 11 Temmuz 2001 yılında Washington’da dünyaevine girdiği gazeteci Emre İskeçeli ile boşandıklarını açıkladı.

Sosyal medya hesabından ayrılık kararıyla ilgili açıklamada bulunan Ateş şu ifadeleri kullandı:

* Emrem… Kocam, arkadaşım, ağabeyim, babam… 22 yıllık birlikteliğimizde, sevgi, huzur, yuva, anlam oldun bana… Merhamet ve şefkat oldun… Hayat arkadaşım can yoldaşım oldun… Birlikte büyüdük. Hayatta en değerli varlığım Ali’min babası oldun.

* 22 yıllık birlikteliğimiz bugün resmi olarak noktalansa da; bu benim için bir son değil. Bana yaşattığın sevgiyi içimden söküp atmak imkansız, sadece şekil değiştirecek.

* Hayatımızın bu evresinde, artık farklı yönlere yürüyeceğiz. Ve biliyorum ki; yine birbirimizin en iyi dostu olacağız. Ben senin her iyi haberinde, her mutluluğunda, yüzünün her tebessümünde bu kez dostun olarak yine gururlanıp mutlu olacağım. Yolun açık olsun canım… Seni çok seviyorum…

EMRE İSKEÇELİ DE PAYLAŞIMDA BULUNDU

Ayrılığın ardından Emre İskeçeli de sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. İskeçeli, şunları yazdı:

* Ne kadar şanslıymışım Boğaziçi Üniversitesi'nin steplerinde seninle tanıştığım gün. Üniversite yıllarında başlayan arkadaşlığımız önce dostluğa, sonra da büyük bir aşka dönüştü. İyi ki bana ‘evet' dedin, tutkulu bir aşkla ve bin bir fedakârlıkla örülü unutulmaz yıllar yaşadık.

* Bana o kadar özel bir yer açtın ki hayatında, sıcaklığınla yuvamızı öylesine ısıttın ki. Umarım kalbimdeki seni sana yansıtabilmişimdir birlikteliğimiz boyunca. Çünkü sen en özel yerindesin.

* Başarılarınla hep gurur duydum, nasıl yücelttin hep ailemizi. Bana mutluluk adına öyle değerli hediyeler verdin ki. Başta da oğlumuzu… Ali'yi büyütürken biz de büyüdük, değiştik.

* Ve bir karar aldık bugün, farklı yollarda yürüyeceğiz artık. Ama hiçbir dakikasından pişman olmadığım o 22 yılda nasıl yanında olduysam, yine öyle olacak. Seni çok seviyorum… Hep mutlu ol Jüjüm…

BİR BOŞANMA KARARI DA KÜÇÜK EMRAH'TAN

Haziran 2014'te nikah masasına oturan şarkıcı, oyuncu Emrah Erdoğan ile Sibel Erdoğan'ın 6 yıllık evliliği çatırdadı. Boşanma kararı alan çift, önümüzdeki günlerde anlaşmalı olarak yollarını ayıracak.

Çiftin evliliklerindeki kriz 1 yıl önce patlak verdi. Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programının haberine göre; çift, sorunları çözmek için evlilik danışmanlarına gitse de başarılı olamadı ve ayrılık konusunda anlaştı. Boşanma gerekçeleri de; "Fikir ayrılığı ve şiddetli geçimsizlik."

Eleysa ve Elyesa isimli iki çocuğu olan çiftin, dostça ve saygı çerçevesinde boşanmak istediği öğrenildi. Sibel Erdoğan'ın avukatlarla görüştüğü, fikir alışverişi yaptığı gelen duyumlar arasında.

2011 yılında tanışan Emrah ve Sibel Erdoğan, Haziran 2014'te Beşiktaş'ta bir otelde nikah masasına oturmuştu. 70 kişinin katıldığı nikahta çiftin "evet" dediği sırada led ekrana "emin misin?" yazısı gelmişti.

Törenin hemen ardından Emrah'ın "Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi aşk filmi" dediği "Selvi Boylum Al Yazmalım" filmi led ekranda yayınlanmıştı. Düğünden romantik kareler günlerce manşetlerden düşmemişti.

"Boşanan boşanana… Jülide Ateş’ten sonra Küçük Emrah" haberi, 23 Ocak 2020 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan Boşanan boşanana… Jülide Ateş’ten sonra Küçük Emrah haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Boşanan boşanana… Jülide Ateş’ten sonra Küçük Emrah 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:23 Karar yazarı Mehmet Ocaktan: Dış güçler olmasa günahlarımızı kime yükleriz
  2. 09:19 Lille'den ayrılmaya hazırlanan Yusuf Yazıcı'dan Beşiktaş kararı
  3. 09:13 Kendini Hazreti Meryem ilan etti
  4. 09:07 Ali Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
  5. 09:02 Meral Akşener'in ardından Ülkü Ocakları ve MHP de Mansur Yavaş'ı hedef aldı
  6. 08:54 İmamoğlu'na ilginç sözler: 17 bakan 1 Cumhurbaşkanı tek başına hakkından geliyorsun
  7. 08:51 Bakan Yerlikaya duyurdu: Kırmızı bültenle aranan 2 kişi İstanbul'da yakalandı
  8. 08:45 Eski bürokrat hakkında soruşturma başlatıldı
  9. 08:39 Oyunculuğu bırakıp maneviyata yönelen Yaşar Alptekin 4 katlı evini gösterdi
  10. 08:32 Film çekimleri başlamadan durdu: Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı
  11. 08:25 Borcun çoğu AK Parti'de: Belediyelerin verileri, Bakan’ı yalanladı
  12. 08:21 Depremzede çadırda, Diyanet yöneticileri lüks salonda orucunu açtı
  13. 08:17 Bir polis görevden alındı: Ayhan Bora Kaplan dosyasında ‘köstebek’ skandalı
  14. 08:10 İsmail Saymaz: ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler
  15. 08:06 Fehmi Koru yazdı: Cumartesi akşamı seçim yasakları başlayacak, fakat şapkadan tavşan hala çıkacak
  16. 08:03 İsmail Saymaz: İmamoğlu, AK Parti’nin anketinde 5.3 puan önde
  17. 08:01 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den yağış ve toz uyarısı
  18. 05:24 Instagram'a yeni özellik: Blend ile Reels algoritması değişiyor!
  19. 05:14 Ev sahipleri için 1 Nisan son gün: Kira gelirlerinizi bildirin!
  20. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
Haberleri