‘Bu antrenörlerle, bu hakemlerle maçlar böyle biter’

‘Bu antrenörlerle, bu hakemlerle maçlar böyle biter’

‘Bu antrenörlerle, bu hakemlerle maçlar böyl... Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbaheçe, deplasmanda Yeni Malatyaspor ile golsüz berabere kaldı. Sarı-lacivertliler birçok eksikle çıktığı mücadeleden 1...

Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbaheçe, deplasmanda Yeni Malatyaspor ile golsüz berabere kaldı. Sarı-lacivertliler birçok eksikle çıktığı mücadeleden 1 puanla dönerken, maçın ardından Rıdvan Dilmen müsabakayı yorumladı.

​Fenerbahçe'nin deplasmanda Malatyaspor ile 0-0 berabere kaldığı mücadeleyi değerlendiren Rıdvan Dilmen, ev sahibi ekibin iptal edilen golünün doğru olduğunu söyledi. Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

Bu antrenörlerle, bu hakemlerle maçlar böyle biter. Kemalettin Şentürk iyi adamdır, düzgün adamdır. Kemalettin ve Kemalettingiller, 'Allah'ım tam zamanında oynamamız lazım' diyorlar.

Fenerbahçe'de planlama doğru değil, 2,5 santrfor var. Muriqi, Mevlüt ve forvet oynayabilecek Kruse sakat. Bir planlama yapılırken, doğru transferler yapılması lazım. Tolgay, Jailson, Emre, Alper, Gustavo, Tolga, Ozan... 7 tane orta saha var. Gustavo Fenerbahçe ve Türkiye'nin her takımı için değerli bir oyuncu ama önce bu takımı boşaltacaksın. Senin 100 milyon euro harcama imkanın yok.

Fenerbahçe bugün 4-6-0 oynadı, nasıl gol atacaksın? Penaltı olursa belki. Akan oyunda gol olmaz. İptal edilen gol doğru karar, Fenerbahçe'nin kazandığı penaltı da penaltı. Penaltının kurallar gereği tekrar edilmesi lazımdı. Sergen Yalçın da, Ersun Yanal da çok mutsuz değildir. Malatya deplasmanı zor, 1 puan aldık demiştir.

Şutta 1, kornerde 1, taçta 1, tabloda kaç? 4. sırada. Her şey istatistik mi? Ali bey de televizyonda istatistik anlatıyor. Fenerbahçe'nin kadrosu ceza sahası dışı ve duran top takımı. Fenerbahçe'nin kadrosu kötü kadro değildir.

Bazı oyuncular vardır, çok oyuncudur. Size taktik olarak B-C planları getirir. A, daha çok kesin, Vadat var orada dersin. B, gel sana duvar olsun. C, çok baskı yedik, uzun oynayın Vedat'a, topu tutsun dersin.

Vedat Muriqi'nin bildiğim kadarıyla MR neticesinde, öyle bir oyuncudan bahsediyoruz ki sakatlanıyor ve hemen oyuna giriyor. Sakatlandığında devam etti. Geçen telefonda konuştum, geçen hafta MR, 5 hafta hocam dedi. Normal oyuncular için diyorsun herhalde dedim, sen daha çabuk dönersin dedim. İnşallah deneyeceğim hocam dedi.

Ekonomik olarak bakmışlar, Vedat'ı almışlar. Bu işi yapabilecek oyuncun da sakat, Max Kruse.

'ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN'

Fenerbahçe'nin bir numaralı düşmanı istatistiktir. Elinizi vicdanınıza koyun, bu kadar istatistikli bir takım 15 puan kaybeder mi...

Kayserispor Fenerbahçe’ye tek galibiyetini almış. Sonuncu Gençlerbirliği’ne Galatasaray kaybetmiş. Fatih Hoca son toplantıda dediklerine göre bu kadronun önde baskı yapamadığını anlamış. Nzonzi, hazır olmayan Lemina ve Seri ile bunu yapamazsınız.

Son 8 maçta 1 galibiyeti olan Alanyaspor’un liderle 5, Fenerbahçe ile 2 puan farkı var. Galatasaray ile aynı puanda. Ligin 12. haftasındayız, 30. hafta da değil. Bugün yenselerdi yine yukarıdaydı. Böyle bir ligde oynuyoruz.

Son 8 maçta 1 galibiyeti olan Alanyaspor’un liderle 5, Fenerbahçe ile 2 puan farkı var. Galatasaray ile aynı puanda. Ligin 12. haftasındayız, 30. hafta da değil. Bugün yenselerdi yine yukarıdaydı. Böyle bir ligde oynuyoruz.

"‘Bu antrenörlerle, bu hakemlerle maçlar böyle biter’" haberi, 25 Kasım 2019 tarihinde yazılmıştır. Spor kategorisi altında bulunan ‘Bu antrenörlerle, bu hakemlerle maçlar böyle biter’ haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. ‘Bu antrenörlerle, bu hakemlerle maçlar böyle biter’ 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:42 Evlilik Gününüz Hayatınızı Etkileyebilir: Astrolog Günlerin Anlamlarını Açıklıyor!
  2. 00:40 'Bahçeli' Paylaşımı! 'Ben Sana Dost Oldum, Sen Bana Düşman'
  3. 00:35 Kupada gol düellosunu Trabzonspor elde etti!
  4. 00:31 Fatih Terimli Panathinaikos'a, AEK'dan Fark!
  5. 00:25 Yepyeni Tesla Model 3 Performance modeli resmi olarak duyuruldu!
  6. 00:21 ABD üniversitelerindeki Filistin gösterileri, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun endişesini uyandırdı
  7. 00:18 Fenerbahçe Beko'dan; Final Four'a Dev Adım Atıldı!
  8. 00:17 Mehmet Yılmaz değerlendirdi: "Erdoğan’ın MHP’yi itekleme gücü yok!"
  9. 00:14 Batman'da, DEM Parti'nin il binasında arama gerçekleştirildi
  10. 00:03 Özgür Özel'in Steinmeier Görüşmesi Detayları Tek Tek Ortaya Çıktı!
  11. 23:56 Ali Koç'tan Ahmet Ketenci'ye sitem geldi!
  12. 23:44 Estetik Yaptıran Selen Görgüzel Beğeni Yağmuruna Tutuldu!
  13. 23:39 BM, Gazze'deki toplu mezarlarla ilgili bağımsız bir soruşturma yapılması çağrısında bulundu
  14. 23:34 Valilik, iki gün boyunca Kuzey Afrika'dan toz taşınacağını bildirdi: Halkı uyardı
  15. 23:26 Koç Ailesi'ne büyük bir darbe geldi: Bir haftada 150 milyon dolarlık bir değer kaybı yaşadılar
  16. 23:19 Yeliz Yeşilmen'den Hadise'ye Tam Destek!
  17. 23:13 Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in yeni aşk yuvası! Yuva değil saray!
  18. 22:53 İsveçlilerin mutluluk sırrı: İşte fikanın anlamı ve tarihi
  19. 22:50 Bunu yaparsanız marul daha uzun süre taze kalacak
  20. 22:41 Dünyanın en zengin yüzde 0,001'i parasını buna yatırıyor!
Spor Haberleri