Kanser yakalanan Tanyeli tedavi görüyor! "Sonuna kadar tevekkül ediyorum"

Kanser yakalanan Tanyeli tedavi görüyor! "So... Oryantal Tanyeli bir süre ilkin ülkeye dönüş yapmış ve içsel hayata yöneldiğini açıklamıştı. Mide ameliyatı sonrası zayıflamasıyla gündeme gelen Tanyeli pankreas kanserine yakalandı. Tedavi için hastaneye yatan Tanyeli "Dürüst...

Bir devrin en meşhur oryantali Tanyeli son dönemde verdiği kilolarla gündem oluyordu. Yıllar ilkin yurt dışına taşınan Oryantal Tanyeli, Türkiye'ye ameliyat için dönmüş ve kilolarından kurtulmuştu.

Son haliyle beğeni toplayan Tanyeli, geçtiğimiz günlerde ise fena bir haberle gündeme gelmişti. 52 yaşındaki meşhur ismin pankreas kanserine yakalandığı öğrenilmişti. Sabah'tan Tuba Kalçık'a konuşan Tanyeli "Ben oldukça savaşçı bir insanım, hayatım mücadeleyle geçti fakat kaderle savaşamazsın" dedi.

Tanyeli konuşmasının devamında "Allah'ın yazdığı kaderle savaşamazsın. Ondan gelen her şeye razıyım. Tabii ki oldukça üzülüyorum bunu yaşadığım için fakat kaderciyim. Ben son yıllarda oldukça yıprandım, üzdüm kendimi. Gurbetteydim, vatan hasreti oldukça çektim. Gurbetteki dostlarım akrabalarım gibidir fakat kimse memleket hasretini gideremez. Küçük oğlum erişkinlik çağlarında olduğu için onu yalnız bırakmamak adına uzun süre vatanıma gelemedim. Çok özlem biriktirdim içimde. Kendime oldukça yükler yükledim. Çok duygusalım, bu da beni yoruyor... Hastalığımı bir armağan benzer biçimde düşünüyorum" dedi.

0x0-kansere-yakalanan-tanyeli-ilk-kez-konustu-bu-hastalik-bana-hediye-allah-ne-derse-o-olur-agabeyi-de-kanserle-mu-1687762228286

"Artık kendime çeki seviye vermem, kendime yönelmem için. Sonuna kadar da tevekkül ediyorum. Hastalıkla savaşmak benzer biçimde bir şeyi de kabul etmiyorum. Çok agresif bir kelime" diyen eski oryantal konuşmasına şu şekilde devam etti:

2

"Kanser pankreastan başka bir yere sıçramadığı için de şanslıyım. Güçlü oranda kemoterapi alacağım. Kanserli bölgeyi denetim altına alıp, sonrasında ameliyat olacağım. 7 cm'lik yumurtalığımda kistim var fakat onu bile almadan kemoterapiye başlatıyor doktorlarım. Ama ne yaparsak yapalım, Allah ne derse o olur. İsyana gerek yok. Bana hep moralli ol, stres yapma diyorlar. Şunu da biliyorum, bu dünya fani, yalnız bir seyyahım. Geliyorsun ve gidiyorsun. İki kapılı bir han. Son bir kapısı var bu dünyanın. Eğer bu son kapımsa, Allah da bana bunu tertemiz nasip eylesin. Düşünmek istemiyorsun vakit vakit fakat teslimiyetçi de olmak gerekiyor. Sevdiklerinden ayrılık acıdır fakat mühim olan ölüme temiz gitmektir."


"Kanser yakalanan Tanyeli tedavi görüyor! "Sonuna kadar tevekkül ediyorum"" haberi, 05 Eylül 2021 tarihinde yazılmıştır. 26 Haziran 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Magazin kategorisi altında bulunan Kanser yakalanan Tanyeli tedavi görüyor! "Sonuna kadar tevekkül ediyorum" haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kanser yakalanan Tanyeli tedavi görüyor! "Sonuna kadar tevekkül ediyorum" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:16 Çadır skandalında ikinci perde: Kızılay çadırları askere diktirip satmış
  2. 08:13 AK Parti'nin kalesi: Yeşilay'ın Bilim Kurulu üyeleri tartışma yarattı
  3. 08:08 Cemil Çiçek: Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
  4. 08:05 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den Marmara ve Ege dahil birçok bölgeye toz uyarısı
  5. 04:35 Arsenal, derbi maçını 5 golle galip tamamladı
  6. 04:35 Uzun süredir beklenen o yenilik başkentin göbeğinde o tarihte açılıyor!
  7. 04:15 Türkiye'de ilk vaka tespit edildi! Haziran ve Temmuz aylarında vakaların artması bekleniyor
  8. 04:10 Euro 2024 hakemlerin kazançları belli oldu! FIFA kokartlı hakem Meler'in kazancı belli oldu!
  9. 02:15 Katolik Kilisesi'nden 'cinsel istismar mağdurlarına tazminat' kararı alındı
  10. 02:13 İsviçre merkezli Patiswiss'ten Ankara Merkezli Patiswiss'e dava açıldı: Marka 'çalıntı' iddiası
  11. 02:00 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı
  12. 01:54 Konsere geç çıkan Madonna'ya hayranlarından toplu dava haberi geldi
  13. 01:48 Apple’ın Çin’de satışları düşüşte!
  14. 01:33 İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde Değişim Dalgası: Tugay 5 Üst Yöneticinin Görevini Sonlandırdı!
  15. 01:31 Yorgandaki Sarı Lekelerin Kabusu Bitti! Bu Mucizevi Çözümle Yorganlarınız Bembeyaz Olacak
  16. 01:27 Böbrek Taşına Ne İyi Gelir? Ağrıyı Dindiren ve Taşı Düşüren Besinler ve Öneriler
  17. 01:14 Gümüşhane’de Heyelan Meydana Geldi!
  18. 01:09 Türkiye'de İlk Vaka Görüldü! Haziran ve Temmuz Ayında Vakalarda Artış Bekleniyor!
  19. 01:05 A101 ve BİM artık o ürünü satmayacak!
  20. 01:00 Resmi Gazete'de bugün: 24 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
Magazin Haberleri