Bu test oturuş pozisyonunuza göre karakterinizi belirliyor!

Bu test oturuş pozisyonunuza göre karakterinizi belirliyor!

Bu test oturuş pozisyonunuza göre karakterin... Bireyin oturma şekli, karakter özelliklerini yansıtan bir gösterge olarak kabul ediliyor. Araştırmalara göre, beş kategoriye ayrılan oturma pozisyonlarından en sık tercih edilen, kişinin karakter özelliklerini ifade etmede önemli bir rol oynuyor.

Son sosyal bilim araştırmalarına göre, insanların oturuş pozisyonları ve ayaklarını uzatma şekilleri, kişiliklerini yansıtıyor.

Bireyin oturma şekli, karakter özelliklerini yansıtan bir gösterge olarak kabul ediliyor. Araştırmalara göre, beş kategoriye ayrılan oturma pozisyonlarından en sık tercih edilen, kişinin karakter özelliklerini ifade etmede önemli bir rol oynuyor.

Yukarıdaki fotoğrafa bakarak kendinizi değerlendirin ve yaygın olarak kullandığınız oturuş pozisyonunu düşünün. İşte oturuş şekliniz ve kişilik özellikleri arasındaki ilişki:

resim-2024-04-13-225023747.png

POZİSYON A:

İçe dönük bir kişiliğe sahip olabilirsiniz. Genellikle kararsız ve kendinize pek güvenmiyorsunuz, bu da çevrenizde çekingen olarak tanınmanıza yol açıyor. İnsanlarla iletişim kurmak sizin için zor olabilir ve yeni insanlara iç dünyanızı açmak size imkansız gelebilir. Bazen daha güçlü kişiliklere özenip kendinizi kıskanabilirsiniz. Bu nedenle, içinde bulunduğunuz sıkıntıları abartma ve huzursuzluğa kapılma eğilimindesiniz.

Ancak, bu durumun olumlu yanları da var. Yalnız zaman geçirmek size sorun değil ve kalabalık ortamlara veya çok fazla arkadaşa ihtiyaç duymuyorsunuz. İnsanları hızlı ve doğru bir şekilde değerlendirebiliyorsunuz ve bu nedenle insan gözlemcisi olarak bilinirsiniz.

POZİSYON B:

Bu oturuş biçimi, liderlik özelliklerine sahip olduğunuzu gösteriyor.

Başarı ve kariyer hedefleriniz için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunuzu gösterir. Kendinize olan güveniniz oldukça yüksek ve hırslısınız. Aile ve sevdikleriniz için yapmayacağınız fedakarlık yoktur. Bacak bacak üstüne attığınızda, genellikle kendi hedeflerinize odaklandığınızı ve yaşamınızdaki önemli konuları düşündüğünüzü gösterir. Sıradanlık ve monoton işlerden hoşlanmazsınız ve başkaları uğruna fedakarlık yapmaktan çekinmezsiniz.

Bu oturuş pozisyonunu benimseyen insanlar genellikle istediklerini elde ederler. Bazı zamanlar küstah veya doğrudan olabilirler, ancak bu tavırları genellikle sevdiklerini korumak içindir.

POZİSYON C:

İnsanlar sizi genellikle dikkatsiz ve düşüncesiz olarak görebilirler. Ancak, kendi düzeniniz ve alışkanlıklarınız olduğunu fark edersiniz ve genellikle toplumun genelinden farklı tercihlere sahipsiniz. Bu tür insanlar genellikle hayal gücü geniş olan kişilerdir.

Bu oturma pozisyonuna sahip kişilerin en olumsuz yanı dikkat eksikliği olabilir. Araştırmalar, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu (DEHB) teşhisi konulan kişilerin çoğunun bu oturuş pozisyonuna sahip olduğunu göstermektedir.

POZİSYON D:

Titizlik, güven, mükemmeliyetçilik ve inatçılık gibi özellikler doğalınızda var. Samimiyet ve dürüstlüğe büyük önem veriyorsunuz ve kararlarınızdan genellikle şüphe etmiyorsunuz. Bir kişiye karşı olumsuz bir his beslediğinizde, genellikle bu hislerin doğru olduğunu gösteren işaretler ortaya çıkar.

Yeteneklerinizi doğru şekilde kullanır ve sevdiklerinizin çıkarlarına odaklanırsınız. Duygularınızı genellikle kontrol altında tutar ve akıl sesinizi dinlemeye önem verirsiniz. İnsanlarla iletişim kurarken, doğrudan ve açık bir şekilde iletişim kurma eğilimindesiniz.

Yeni tanıştığınız insanlara başlangıçta soğuk davranabilirsiniz, ancak genellikle kısa sürede bu tutumunuzu değiştirir ve büyük bir hoşgörüyle yaklaşırsınız. İhtiyacı olanlara yardım etmek, sizi en çok mutlu eden şeylerden biridir.

POZİSYON E:

Bu oturuş biçimine sahip insanlar genellikle içine kapanık olarak tanımlanırlar.

Dış görünüşleri, düşük özgüvenleri ve eleştiriye karşı hassasiyetleri nedeniyle okulda "farklı" olarak adlandırılabilirler.

Aldıkları herhangi bir sert eleştiri onları kolayca incitebilir ve hatta gözyaşlarına yol açabilir. Bu nedenle, etraflarındaki insanlar genellikle onlarla konuşurken söylediklerine dikkat ederler.

"Bu test oturuş pozisyonunuza göre karakterinizi belirliyor!" haberi, 13 Nisan 2024 tarihinde yazılmıştır. 13 Nisan 2024 tarihinde de güncellenmiştir. IQ / TEST kategorisi altında bulunan Bu test oturuş pozisyonunuza göre karakterinizi belirliyor! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Bu test oturuş pozisyonunuza göre karakterinizi belirliyor! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. IQ / TEST konusunda 30 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:58 Onuachu Süper Lig'de Parladı: Trabzonspor'un Zaferinde 3 Gol, 1 Asist!
  2. 13:52 ABD, Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin Netanyahu'ya Tutuklama Kararını Reddediyor
  3. 13:50 Fenerbahçe'de Şok Yasak İddiası: Galatasaray Maçlarına İzleme Engeli!
  4. 13:46 Ardahan'da panik yaşandı! 25 öğrenci hastaneye kaldırıldı
  5. 13:44 Giyim Devi Emek Group İflasını Açıkladı: Sektörde Şok Dalgaları!
  6. 13:43 Manisa BBSK Ege derbisinde P. Karşıyaka ile buluşuyor!
  7. 13:43 Finnair Uçuşları, Rusya'nın Navigasyon Karıştırma Şüphesiyle Geri Döndü
  8. 13:42 Transfer hamlelerini eleştirdi: 'Ali Koç'a Krunic'i aldırdı ama taraftar korkusundan oynatamıyor'
  9. 13:40 Ali Koç Aziz Yıldırım'ın 13 milyon euro'luk stoperi Kjaer'i transfer edeceğini açıkladı
  10. 13:38 Mevduat sahiplerine kötü haber: Faiz gelirleriniz azalabilir
  11. 13:38 Reynmen ile Emire Cansu Kurtaran'dan evlilik hamlesi!
  12. 13:38 Fuhuş operasyonu düzenlendi: Yakalanan kadınlardan hastalık çıktı
  13. 13:37 Uzmanlar Uyarıyor: Elektronik Sigara Gençlerin Beyin Gelişimini Tehdit Ediyor
  14. 13:33 ABD'li avukatlardan Biden yönetimine 'İsrail' çağrısı geldi: Silah ihracatını kesin
  15. 13:32 Türkiye'de Satılan Maden Suyunda 'Dışkı' Skandalı! 2 Milyon Şişe Toplatıldı!
  16. 13:31 Kadavra köpekleriyle çalışmalar devam ediyor: Korhan Berzeg'in cüzdanından neler çıktı?
  17. 13:30 Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'in Sakatlığı Sonrası Kadro Planları: Değişim Kapıda!
  18. 13:29 Demet Akalın ve Zuhal Topal'ın 10 senelik küslüğünün altında Demet Akalın'ın o sözü varmış!
  19. 13:29 Beklenmedik şok: Otomotiv devi iflasını ilan etti!
  20. 13:29 Boeing'i suçladıktan sonra ölen eski çalışanın ifadesi ortaya çıktı
IQ / TEST Haberleri