Buğra Kavuncu: Biz insanımızın mutluluğu için yola çıktık

Buğra Kavuncu: Biz insanımızın mutluluğu için yola çıktık

Buğra Kavuncu: Biz insanımızın mutluluğu içi... İyi Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, “Tek odağımız İstanbul olacak. İki kutup arasına sıkıştırılmış Türkiye’de beyefendice, nezaketle, belden aşağı vurmadan ve yalnız halkı, milleti öncelik alan bir kampanya nasıl yapılır biz bunu göstereceğiz" dedi.

"Tek odağımız İstanbul olacak"

Seçim çalışmalarının ilk gününde açıklamalarda bulunan Buğra Kavuncu, Fatih'te namaz kıldıktan sonra şu ifadeleri kullandı:

"Siyasette rekabet millete yarar getirir. Siyasette rekabet o kente, o ülkeye bereket getirir, yarar getirir. Biz de bu anlayışla yola çıktık. Fatih’ten yola çıktık. Fatih’in şehri İstanbul, ‘Geldikleri gibi giderler’ diyen Mustafa Kemal’in şehri, asıl İstanbul burası. Onun için biz de seçim çalışmalarımıza burada sabah namazı kılarak başladık. Bugün sahaya çıkacağız, milletimizi dinleyeceğiz. Seçim kampanyamıza başlamış olduk. İstanbul’umuza, vatana, millete hayırlı olsun. Projelerimizi çalışıyoruz. Ben 5 yıl İstanbul İl Başkanlığı yaptım. Ekip arkadaşlarımızla birlikte hep sahadaydık. Son 5 yılda benim kadar İstanbul’un sokak ve mahallelerinde dolaşan başka biri yoktur. Anlat İstanbul projemiz vardı, onu bitirdik. İki Yaka İstanbul projesine başladık. 100 binin üzerinde insana temas ettik. Bu projelerden topladığımız çok ciddi veriler var. İstanbul’un trafik probleminden tutun, otopark sıkıntısına kadar, yalnız yerelde değil genel siyaseti de ilgilendiren kontrolsüz göç ve geçici koruma kapsamında ülkemizde bulunan sığınmacıların düzensiz bir şekilde dolaşmasına kadar birçok konuya vakıfız. Bizim tek odağımız İstanbul, tek odağımız İstanbul olacak. İstanbul haricinde hiçbir odağımız olmayacak"  

"MILLETIMIZIN GÖNLÜNE GIRMEYE ÇALIŞACAĞIZ"

Milleti öne alan bir seçim kampanyası hedeflediklerini vurgulayan Kavuncu, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Benim geçirdiğim 6 aylık teşkilat başkanlığı döneminde yoğun olarak Türkiye’nin diğer kentlerinden biz Yerel Yönetimler Başkanlığı’mıza veri olması açısından bir takım bilgiler toplamıştık. Çok enteresan sonuçlar çıktı. Bugün Türkiye’nin yaşadığı ekonomik problemlerin de su yüzüne çıkartan birçok sıkıntıyla karşılaştık. İçme suyuna erişim mevzusunda çok ciddi sıkıntılar ve talep var. Bunu yalnız İstanbul değil Türkiye’nin dört bir yanından elde ettiğimiz verilere dayanarak söylüyorum. Doktor problemi var. Birçok şehirde, birçok kentte kent hastaneleri var fakat ciddi şekilde doktor sıkıntısı çekiliyor. Bu problemler genel problemler. Bizim de tek odağımız var; İstanbul. İstanbul’a odaklanacağız, İstanbul’u konuşacağız. Her gün sabah yollara çıkacağız. İlçelerdeki adaylarımızla dolaşacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah yolumuzu açık etsin. Kampanya dönemi rahatlık içinde geçsin. İki kutup arasına sıkıştırılmış Türkiye’de beyefendice, nezaketle, belden aşağı vurmadan ve yalnız halkı, milleti öncelik alan bir kampanya nasıl yapılır biz bunu göstereceğiz. Kimseyi sokmadan, kimseye dil uzatmadan, kimseyi hırpalamadan, kimsenin özel hayatına dil uzatmadan tek önceliğimizin İstanbul ve İstanbul halkı olan bir seçim kampanyası göstereceğiz. Milletimizin gönlüne girmeye çalışacağız. Bu bir mücadeledir, bu bir niyettir. Niyet iyi olduktan sonra sonuçta elbet iyi gelecektir. Sonucun elbet siyasette büyüklüğü önemlidir. Biz insanımızın mutluluğu için yola çıktık. Bunun da sonucu eminim iyi, güzel ve etkili olacak" 

"Buğra Kavuncu: Biz insanımızın mutluluğu için yola çıktık" haberi, 25 Ocak 2024 tarihinde yazılmıştır. 25 Ocak 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Buğra Kavuncu: Biz insanımızın mutluluğu için yola çıktık haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Buğra Kavuncu: Biz insanımızın mutluluğu için yola çıktık 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 05 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:DHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 12:16 Filistin Esirler Cemiyeti: İsrail Hapishanelerindeki Filistinliler Sağlık Kriziyle Karşı Karşıya
  2. 11:54 İran Dışişleri Bakanı: Filistin'e Destek Üzerine Konuştu
  3. 11:48 Beşiktaş Transfer Hamlesi: Marco Reus Hedefte
  4. 11:44 Galatasaray, Orta Saha Güçlendirme Peşinde: Casemiro Transferi İçin Hamle Yapıyor!
  5. 04:23 Masrafı yok diye bol bol ekildi: Sarı altında hasat erken başladı!
  6. 04:18 Hızlı kilo vermek istiyorsanız 3 beyazdan uzak durun!
  7. 04:16 En sevilen iki ürün birleşti ortaya şaheser çıktı: İşte gelin çantası tarifi
  8. 04:15 Şipşak kurabiye: Tahinli kurabiye tarifi
  9. 04:13 Ustaların tarifi: 15 dakikada orjinali aratmayan su böreği
  10. 04:11 Bu şekilde saklayan muzu 1 ay taptaze tutuyor!
  11. 03:18 5 Mayıs 2024 Günlük burç yorumu
  12. 02:47 Restoranlarda tepki çeken uygulama! Uzmanı uyardı: Ödemeyin
  13. 02:44 iPhone'da bulunan kilit ekranı özelliği Android'e de geliyor
  14. 02:43 Amazon'un satışları ilk çeyrekte arttı!
  15. 02:41 Kan grubuna göre hastalık riskleri neler? En şanslılar o kan grubuna sahip olanlar çıktı
  16. 02:40 On milyonlarca kişi WhatsApp'a gizlice giriyor!
  17. 02:37 Teknoloji şirketlerinde işten çıkarmalar dünya genelinde devam ediyor!
  18. 02:35 Üniversite-sanayi arasındaki dijital köprüyü kuracak uygulama: JobSocial
  19. 02:33 Araştırma üniversitelerine AR-GE için 503,9 milyon lira bütçe
  20. 02:32 Google yapay zekanın verimli kullanımı için eğitim veriyor
Politika Haberleri