Burcunuza göre nasıl bir annesiniz?

Burcunuza göre nasıl bir annesiniz?

Burcunuza göre nasıl bir annesiniz? Astrolojiye göre, her burcun kendine özgü karakteristik özellikleri ve davranış kalıpları vardır. Bu özellikler, annelik gibi önemli rollerde de kendini gösterir. İşte konuya dair detaylar...

Koç - Çabuk Sinirlenir

Stresli ve enerjik Koç burcu anneleri, çocuklarının koltuk minderlerinin altına veya kulaklıklara sığınmasına neden olan patlayıcı öfke nöbetlerine eğilimlidir. Suçluluk duygusuyla başa çıkmaya çalışan Koç annesi, çocuklarını hediyeler ve özür mesajları ile yatıştırmaya çalışır.

Boğa - Yargılayıcı ve Disiplinli

Estetik gezegeni Venüs tarafından yönetilen Boğa burcu anneleri, en kötü hallerinde yüzeysel ve yargılayıcı olabilirler. Kontrol edilmezse, bu durum özgüveni düşük ve öfkeli gençlerin yetişmesine neden olabilir.

İkizler - Konuşkandır

İkizler burcu annelerinin karakteristik başarısızlıkları dikkatsizlik ve aşırı konuşkanlıktır. Hava burcu oldukları için, çocuklarının kahvaltı kutularına gerçek yiyeceklerden ziyade bir şiir koyma olasılıkları daha yüksektir. Ayrıca, bu anneler güvenilmez anlatıcılar olup olayları çarpıtarak anlatmalarıyla çocuklarının gerçeklik algısını sorgulamalarına neden olabilir. İkizler çocuğu, annesinin bilinç akışı tarzında ifade ettiği düşüncelerle, kelime söylemekte zorlanacak ama kendini kapatma sanatını geliştirecektir.

Yengeç - Önemsiyor

Hiçbir burç Yengeç burcundan daha anaç değildir. Çocuklarının ihtiyaçlarına ve duygusal farklılıklarına uyum sağlayan bu anneler, çocukları yuvadan ayrıldığında derin bir üzüntü yaşarlar.

Aslan - Eğlencelidir

Aslan burcu bir anne için çocuklar kendi güneş enerjisinin bir uzantısıdır. Bu anneler pişmanlık duymazlar fakat gürültülü ve eğlenceli doğum günü partileri düzenlemede rakipsizdirler.

Başak - Sıra Dışıdır

Başak burcu annelerinin ebeveynlik tarzı yoğun ve alışılmadık arasında gidip gelir. Bu nedenle Başak çocukları, müziğe yatkın, güçlü bağışıklık sistemine sahip, çalışkan ve paranoyak bireyler olarak büyürler.

Terazi - Çatışmasızdır

Çatışmalara yatkın olmayan ve halka açık sahnelerden kaçınan Terazi anneleri, barışı ve nezaketi korumak adına çok şey yaparlar. Venüs tarafından yönetilen bu anneler, çocuklarının kendi estetiklerini ve markalarını korumaları konusunda ısrarcıdırlar. Bu anneler için bazen çocuğun nasıl göründüğü, nasıl hissettiğinden daha önemlidir.

Akrep - Uyanık

Akrep burcu bir anneden saklanmak mümkün değildir. Doğası gereği şüpheci olan bu anneler, korkuyu ve sırları sezerler. Akrep burcu çocukları için evden kaçmak ve/veya gizli davranışlarda bulunmak, sakinleştirici ve taktiksel beceriler gerektirir. Sen kaçabilirsin ama o seni bulacaktır.

Yay - Komik

Hiç kimse Yay burcu bir anne kadar çocuklarının duygularına ve onların insani nezaketine daha az önem vermez. Trajikomik çocukluk anıları bu annelerle garanti edilir.

Oğlak - Katıdır

Oğlak burcu bir anne, "baba" atmosferi yayar: el çırpmak ve sert dil kullanmak. Yatma vakti hikayeleri yatırım tavsiyelerine dönüşür. Duygusal ulaşılabilirliğin eksikliğini finansal istikrarla telafi ederler. Bu anneler, aşkın da iyi bir kredi notu gibi kazanılması gerektiğine inanırlar. Çocuklarının daha iyi olmalarını isterler. Mükemmellik arayışının bir sonucu olarak, Oğlak burcu annelerin çocukları ya çılgın lise öğrencileri ya da içe kapanık bireyler olurlar.

Kova - İlginçtir

Kova burcu anneler, deha ile delilik arasındaki dengeyi sağlama mücadelesinde çocukları olduğunu unutabilirler. Sert gezegen Satürn ve punk-rock Uranüs tarafından yönetilen Kova burcu anneler, ya bakıcıdırlar ya da tamamen tuhaftırlar.

Balık - Hayalperesttir

Balık burcu anneler hayalperesttir ve çoğu zaman çocuklarının işlerine karışmazlar. Bu su burcu anneler, fiziksel ceza kullanmak veya mola talep etmek yerine, yastıktan kale inşa eder ve erişte kolyesi takarlar. Balık anneler, çocukların sorumluluğunu üstlenmede tereddüt ederler.

"Burcunuza göre nasıl bir annesiniz?" haberi, 24 Mayıs 2024 tarihinde yazılmıştır. 24 Mayıs 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan Burcunuza göre nasıl bir annesiniz? haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Burcunuza göre nasıl bir annesiniz? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 01 Temmuz 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Aygül Atay Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:11 HaberTürk duyurdu: Yeni bir spor kanalı daha yolda
  2. 18:09 Bursa’yı gülümsetecek yönetim kadrosu buluşmuş oldu
  3. 17:41 Ünlü oyuncu Ezgi Mola'nın annelik yolculuğu
  4. 17:38 670 bin liraya süper lüks bir SUV geliyor! Bu model diğer tüm otomobilleri geride bırakacak
  5. 17:38 Ümraniyespor, yeni teknik direktörü Tuncay Şanlı ile sözleşti
  6. 17:30 Beşiktaş'ta ayrılık haberi: Takıma veda etmiş oldu
  7. 17:23 Galatasaray'da Amadou Haidara gelişmesi yaşanmış oldu
  8. 17:19 Aksaray’da kamyonet ile çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
  9. 17:14 Aydın’da orman yangını çıktı
  10. 17:04 Silahla yaralama zanlısı tutuklanmış oldu
  11. 16:43 A Milli Erkek Basketbol Takımı, İstanbul’daki çalışmalarını tamamlamış oldu
  12. 16:41 Mardin'de ormana giriş yasağı başladı
  13. 16:29 Mersin'deki orman yangını kontrol altına alındı
  14. 16:25 20 gün önce boşanmıştı: Rüştü Onur Atilla ve Nez'den sarmaş dolaş poz geldi
  15. 16:23 SGK uzmanı asgari ücrete zammın geleceğini belirtti ve tarih verdi!
  16. 16:23 Fenerbahçe, Otokoç ile yapılan 347 milyon TL değerindeki sponsorluk anlaşmasını duyurdu
  17. 16:23 Ekonomist Mahfi Eğilmez ekonomide yapılan hataları yorumladı: "Telafisi son derece güç facialar"
  18. 16:15 Fenerbahçe göğüs sponsoru anlaşmasını duyurmuş oldu
  19. 15:07 Jennifer Lopez soyundu Instagram birbirine girdi
  20. 14:33 Hadise'den 'Eurovision' açıklaması: 'Neden gurbetçi kızı ülkemizi temsil ediyor?'
Yaşam Haberleri