Burcunuza göre nasıl bir annesiniz?

Burcunuza göre nasıl bir annesiniz?

Burcunuza göre nasıl bir annesiniz? Astrolojide hiçbir burç annenin “kötü” ya da “iyi” olduğunu belirlemez. Ve burcumuzu da fazla ciddiye almamalıyız. Ancak bu kısa açıklamalarda çocuğunuzun sınıfındaki velileri kesinlikle tanıyacağınızdan eminiz. İşte konuya ilişkin detaylar...

KOÇ ANNESİ: ETEKLİ DİKTATÖR

"Haydi çocuklar, sıraya girin"... Evet, evet durun, çünkü bu müthiş teyze, herkes "erkek-kız" çiftlerine ayrılıp gitmesi gereken yere düzenli bir adım atana kadar sizi bırakmayacak. Ve bunların hepsi Koç annesinin bir generalin niteliklerine sahip doğuştan bir lider olması nedeniyle. Ve önünde bir çocuk mu yoksa yirmi çocuk mu olduğu önemli değil , bu kadın birkaç saniye içinde herkesi sakinleştirecek, onları güçlendirecek ve okulda parlak bir hayata gönderecek.

BOĞA ANNE: ÇOK BAŞARILI

Boğa burcu bir annenin en önemli görevi dünyanın en iyi annesi olmaktır. Anneliği ancak dikkatli bir araştırmayla başarılabilecek bir iş olarak görüyor, bu nedenle çocuğunun ortopedik bir evrak çantası, anatomik ayakkabıları, nefes alabilen bir şekli ve güzel bir el yazısı oluşturan kalemleri var. "Şık anneler" sürüsünün lideri, tam elbisesiyle ve mükemmel saçlarıyla çok erkenden sıraya girecek ve bir şekilde sıradan bir şekilde sohbete başlayacak: "6 yaşındaki kızım teniste, matematikte, Çincede başarılı oldu, Biyoloji ve kaligrafi..."

İKİZLER ANNESİ: EĞLENCELİ ANNE

​​​​​​​

İkizler burcuna sahip bir anne, kızının kafasındaki yayların aynı hizada olup olmadığını hiç umursamaz. Tatilin en önemli yanı nedir? Tabii ki, iyi bir ruh hali. Çocuğu gıdıklayarak uyandıran kadın, "Merak etme, bunu atlatacağız!" sözleriyle onu okul yılı için hazırladıktan sonra kırışıksız ve rahat bir şeyler giyip okula gidecek. Bir saat içinde tüm velilerle tanışmaya çalışacak ve her birinden tıpkı bu okul yılında olduğu gibi Evet hakkında değerli bilgiler toplamaya çalışacak.

YENGEÇ ANNESİ: SEVGİ PITIRCIĞI ANNE

En sevgi dolu ve sade burçlardan biri olan Yengeçler, her şeyden önce bir çocukla duygusal bağ kurmaya değer verir. Harika bir yazın ardından, evladının her zaman yakınlarda olduğu okula başlamak, Yengeçler tarafından kişisel bir trajedi olarak algılanıyor. Hatta Yengeç annesi sessizce duracak, elinde bir mendille oynayacak ve periyodik olarak iç çekecek: "Zaten altıncı sınıftayım... Ama sadece anaokuluna gittim."

ASLAN ANNE: SOSYAL MEDYA YILDIZI

Aslan anne, kalabalığın toplanması için tam zamanında okul kapısına doğru gidiyor ve arabadan inerek parlak, mükemmel biçimli yelesini sallıyor. Bunun nedeni Dişi Aslan'ın okul sıralamasında gözden kaçmaması gerektiğidir. Çocuğunun bir buket buketle birkaç fotoğrafını çektikten sonra hemen aynı buketi alıyor ve soruyor: Oğlum, okulun önünde fotoğrafımı çek. Ayakkabıları görebiliyor musun? Oğul buna çoktan alıştı, bu yüzden annesine şu şekilde ve bu şekilde tıklıyor ve ailesinin yanına çekiliyor çünkü annenin zamanı yok .

BAŞAK ANNESİ: ÇOK YÖNLÜ

Annelik soğukkanlı olmayı gerektirir ve klasik Başak bununla büyük bir başarıyla başa çıkar. Yaz aylarında tüm dersler, kulüpler ve sınıf arkadaşlarının doğum günleri de dahil olmak üzere çocukların programını tüm yıl boyunca dengelemeyi başardı. Üniforma mükemmel ütülenmiş, raflardaki kitaplar köşeden köşeye uzanmış. Ve Başak'ın kendisi de çizgide duruyor, hepsi mükemmel, ütülenmiş ve çocuklara, ebeveynlere ve öğretmenlere her an faydalı olmaya hazır , bunu seviyor.

TERAZİ ANNE: DUYGUSAL ANNE

​​​​​​​

Terazi annesi montaj hattına hafif bir kızgınlıkla gelir. Önceki gün, çocukların fotoğrafları karşısında iyice ağladıktan sonra, takılıp kalmayacağına dair kendine söz verdi, ama yönetmenin ilham verici konuşmasında gözleri haince batmaya başladı. Sınıfla ortak bir fotoğraf çekilinceye kadar kararlılıkla direniyor ve peşinden söze giriyor: "Benim küçük tavşanım, ne kadar da büyük!" Ve aşırı yaşlı tavşan gözlerini deviriyor: "Peki hanımefendi, yine mi? Mezuniyette ne olacak, ha?"

AKREP ANNESİ: GİZEMLİ BİR KADIN

​​​​​​​

Akrep burcu bir anne için günün nasıl geçeceği tamamen kalktığı ayağa bağlıdır. Bazen şakacı ve sakin, eğer morali iyi değilse ebeveynleri ve öğretmenleri korkutabilir esas olarak kimse onun ne düşündüğünü veya neyin ardında olduğunu anlamadığı için. Ancak Akrep annesinin kendisi bundan tamamen memnun. Sırada biraz kenarda duracak, bir mistisizm havası yayacak ve hatta insanlar üstündeki etkisinden keyif alacak.

YAY BURCU ANNESİ: HENÜZ BÜYÜMEDİ

Yay burcunun "ebedi çocuğu" için annelik çok garip bir deneyimdir. Yay Ana, her şeyi nasıl yöneteceğini ve hiçbir şeye geç kalmayacağını şu ana kadar anlamadı ve burada zaten küçük ve daha da düzensiz birinden sorumlu. Okulun ilk günü sabahı kafeinsiz yapamayan Yay burcu annesi, hızla uyanmaya çalışacak, çocuğun kafasında bir şeyler anlamaya çalışacak, askıdan karşısına çıkan ilk şeyi kapacak (tamam, kocasının gömleği değilse) ve gene de zamanında yapmaya çalışın. Muhtemelen zamanında yetişemeyecek. Ama o da üzülmeyecek burada onun olumlu düşüncesini takdir etmeliyiz.

OĞLAK ANNE: CİDDİ ANNE

Oğlak burcunun hayatta en çok nefret ettiği şey, bir şeyin olağan rutinini bozmasıdır. Yaz süresince muhtaç çocuklardan ve günlük rutinin eksikliğinden yeterince acı çeken Oğlak burcundaki anne, sonunda her şeyin olağan rutinine girmesinden mutlu. Ve aynı zamanda çocuğunu her türlü kulübe kaydettirmek için koşuyor çünkü eğitimin başarısını disiplin, çalışma ve kendini geliştirmede görüyor.

KOVA ANNE: İLERİCİ ANNE

​​​​​​​

Kova burcundaki bir anne bir hippi, küçük bir işletme sahibi, bir topluluk aktivisti veya topluluğunuzun belediye başkanı olabilir. Herkes fakat kesinlikle kalabalığın arasından sıyrılan sıra dışı bir kişi. Belki de toplantılardan hoşlanmadığı ve muhtemelen çocuklarına evde eğitim vermeyi veya onları alternatif bir eğitim kurumuna göndermeyi tercih edeceği için ...

BALIK ANNESİ: BÜYÜLEYİCİ

Balık burcu anneleri eşofmanla bile lüks görünmeyi başarabilen ender kadınlardandır. Ve hiç kimse Balık'ı kıyafet kuralını ihlal etmekle, kamerayla ne kadar tatlı bir şekilde koşturmasına bakmakla, çocuğa ışıltılı bir şekilde gülümsemekle ve çocukluğunun en güzel anlarını yakalamaya çalışmakla suçlayamaz. Onun her şeyini affediyoruz çünkü o büyüleyici!

"Burcunuza göre nasıl bir annesiniz?" haberi, 10 Eylül 2024 tarihinde yazılmıştır. 10 Eylül 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan Burcunuza göre nasıl bir annesiniz? haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Burcunuza göre nasıl bir annesiniz? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 17 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 12:57 Milan - Liverpool Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?
  2. 12:54 Bayern Münih - Dinamo Zagreb Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?
  3. 12:43 HABAŞ, Elektrikli ve Hidrojenli Araçlarını Hanover'de Tanıttı!
  4. 12:01 Bakan Yusuf Tekin'den dikkat çeken açıklamalar
  5. 11:54 Elazığ'ın Çalıca Köyü'nde Aynı Yere Üç Kez Yıldırım Düştü!
  6. 11:53 Faturalar 5 Katına Çıktı: Telefon Operatörlerine Tepki Büyüyor!
  7. 11:50 ÖSYM'den 2024-YDS/2 İçin Başvuru Duyurusu
  8. 11:45 Ömer Çelik: Anayasanın İlk 4 Maddesi Tartışma Dışıdır
  9. 11:38 Deniz Akkaya'ya Hapis Cezası: Kızına Şiddet Uygulama İddiası Sonuçlandı!
  10. 11:37 Ehliyet Sahiplerinin Bilmesi Gereken Kural: 12 Bin Lira Para Cezası!
  11. 11:37 Ekim’de Siyaset Dünyasını Sarsacak Ölüm: Ünlü Siyasetçinin Kaderi Tutulma Haritasında Gizli!
  12. 11:37 ÇYDD'den Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na Hüda-Par Çağrısı! Anayasa Maddeleri Tartışmaya Açıldı
  13. 11:35 Asgari Ücrette Şok Artış! Fatih Portakal'ın AK Parti Kulislerinden Aldığı Bilgi Açıklandı
  14. 11:34 Yatırımcılara Müjde: Bu Hisse Senedi 100 Lot'tan 200 Lot'a Çıkacak!
  15. 11:34 2025'te Emekliler İçin Kötü Haber: Maaşlar Yüzde 30 Düşecek
  16. 11:32 İslam Memiş’ten Perşembe Günü İçin İddialı Açıklama: "Olacakları Şimdiden Bilmelisiniz"
  17. 11:31 Ticaret Bakanlığı'ndan Kritik Duyuru! İkinci El Araç Satışlarına Yeni Düzenleme
  18. 11:30 Çağatay Ulusoy’dan Rekor Anlaşma: Bölüm Başı Ücreti Dudak Uçuklattı!
  19. 11:29 Kredi Kartı Limitlerine Yeni Düzenleme: Taksit Sayısına Sınırlama Geliyor mu?
  20. 11:25 Tiryakiler Çok Üzülecek: Artık Açık Alanlar ve Elektronik Sigaralar da Hedefte!
Yaşam Haberleri