Bursa'da patron cinayeti: Kocasının ölümünden hostesi sorumlu tuttu

Bursa'da patron cinayeti: Kocasının ölümünden hostesi sorumlu tuttu

Bursa'da patron cinayeti: Kocasının ölümünde... Bursa'da Ali Dinç (46), hostes olarak çalışan sevgilisi Aysun Y.'nin (38) patronu Kamil Öğütçü'yü (50) öldürdü. Ali Dinç'in karısı, kocasının ölümünden hostesi sorumlu tuttu.

Olay, mayıs ayında Nilüfer ilçesi kırsal Dağyenice Mahallesi’nde meydana geldi. Servis taşımacılığı yapan Kamil Öğütçü, minibüsünde uzun süredir hostes olarak çalışan Aysun Y. ile birlikte evine gitti. Burada çıkan tartışmanın peşinden Aysun Y., kepçe operatörü olan erkek arkadaşı Ali Dinç'e, cep telefonundan gönderdiği mesajla konumunu bildirip, ‘Patronumla birlikteyim. Bu adam beni rahatsız ediyor' dedi. Kısa sürede belirtilen adrese gelen Ali Dinç, tartıştığı Öğütçü’ye yanındaki tabancayla ateş etti. Öğütçü vücuduna isabet eden mermilerle ağır yaralanırken, Ali Dinç ile saldırıda yaralanan Aysun Y. kaçtı. Mahallelinin ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Evli ve 3 çocuk babası Kamil Öğütçü, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin peşinden kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Ali Dinç ile Aysun Y.’yi yakalayarak gözaltına aldı. 2 çocuk babası Ali Dinç, emniyetteki ifadesinde cinayeti kıskançlık yüzünden işlediğini söyledi. Eşinden boşandığı öğrenilen Aysun Y. ise "Patronum beni rahatsız edince Ali'den yardım istedim. Olayın bu boyuta ulaşacağını bilmiyordum. Üzgünüm" dedi. Emniyetteki işlemlerinin peşinden adliyeye sevk edilen Ali Dinç, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MÜEBBETLE YARGILANIYOR

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’nda yürütülen soruşturmanın peşinden Ali Dinç hakkında, Bursa 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde ‘kasten öldürmek’ suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılırken, Aysun Y. ise mağdur olarak yayınlandı.

Davanın ilk duruşmasında ifade veren Ali Dinç, boşandığını ve eşi ölen Aysun Y. ile 13 senedir dini nikahlı olarak yaşadıklarını söyledi. Aysun Y.'nin 2022 yılının ekim ayından itibaren, servis araçları bulunan Kamil Öğütçü'nün yanında hostes olarak çalıştığını belirten Ali Dinç, “Aysun, olaydan 15 gün önce patronunun kendisinden 'hoşlandığını' söyledi. Ben de çalışmamasını istedim. O gün Aysun, Kamil Öğütçü ile konuşup ayrılmak için işe gitti. Telefon ile aradığımda bana, ağlamaklı bir sesle, 'Bir yere gidiyorum seni arayacağım' dedi. Durumdan şüphelendim. Bunun üzerine, Kamil'in daha öncesinden bildiğim Dağyenice'deki evine gittim. Burada, Aysun'u dayak yemiş halde gördüm. Arabaya binip evden uzaklaşıyorduk. Bu sırada Kamil bana, 'Bu kadın kötü, seninle de benimle de birlikte oldu, ben esnafım bu sorun kapatılmalı' dedi. Bunun üzerine, 'Doğru mu?' diye sorduğumda Aysun bana, ‘Yalan söylüyor. Beni bayıltana kadar dövdü. Zorla benimle oldu' dedi. Bunun üzerine Kamil ile kavgaya başladık. Bu sırada, güvenlik görevlisi olarak çalıştığım iş yerimde kullandığım belimdeki tabancam yere düştü. İkimiz de almak isterken silah ateş alınca, Kamil 'Yandım anam' diye bağırdı. Sonra olay yerinden ayrıldık" dedi.

‘DİRENMEME RAĞMEN TECAVÜZ ETTİ’

Duruşmada ifade veren Aysun Y. ise olaydan 20 gün önce patronunun serviste kendisine, 'Sen dul kadınsın. Çok güzelsin. Erkeksiz yaşamazsın' şeklinde rahatsız edici sözler söylediğini öne sürüp, “Bu sözlerden sonra işi bırakmayı düşünüyordum. Kamil Bey o gün beni, istemememe rağmen Dağyenice Mahallesi'ndeki evlerine götürdü. Burada ormana çekip, direnmeme rağmen dövüp, bana tecavüz etti. Sonrasında Ali geldi. Aralarında çıkan kavgada Ali’nin yere düşen tabancasını almak istediler. Silah patladı. Patronum öldü” diye konuştu.

‘EŞİMİ TEHDİT ETTİĞİNİ DUYDUM’

Cinayetle ilgili yargılamaya devam edildi. Tutuklu sanık Ali Dinç ile taraf avukatlarının katılmış olduğu duruşmada, maktulün eşi K.Ö. de müşteki olarak hazır bulunmuş oldu. Ali Dinç’in, eşini tehdit ettiğini duyduğunu söyleyen K.Ö., servislerinde hostes olarak çalışan Aysun Y.’yi suçlayarak, “Davaya katılmak istiyorum. Ayrıca, mağdur konumundaki Aysun Y.’den şikayetçiyim. Kendisinin iki tarafı birbirine düşürdüğünü düşünüyorum. Olaya ilişkin görgüye dayalı bilgim yoktur. Ben şoförlerden, Ali Dinç'in eşim Kamil'i bir şekilde tehdit ettiğini duydum” ifadelerini kullandı.

SAVCI, 'MAĞDUR' DEDİ

Duruşmada esas hakkındaki mütalaasını veren Cumhuriyet savcısı, “Sanığın olay tarihinde maktul Kamil ile mağdur Aysun'un yanına gidip, yanında getirdiği tabanca ile hedef almak suretiyle ateş ederek maktulü öldürdüğü, boğuşma sırasında ateş ederken minibüste bulunan mağdur Aysun'un da yaralandığı, sanığın, mağdurun yaralanmasını öngörmesine rağmen boğuşmaya devam edip, ateş etmek suretiyle neticeyi kabullendiği” ifadelerine yer verilerek, Ali Dinç hakkında, ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet, Aysun Y.’ye yönelik ‘kasten yaralama’ suçundan ise 3 yıla kadar hapis cezası istendi.

Ali Dinç’in cinayeti planlayarak işlemediğini söyleyen avukatları Okan Bozkurt ile Mert Atakılıç, müvekkillerinin tahliyesini talep ederken, sanık avukatlarına esas hakkındaki mütalaaya karşı savunma için ek süre veren mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

"Bursa'da patron cinayeti: Kocasının ölümünden hostesi sorumlu tuttu" haberi, 24 Kasım 2023 tarihinde yazılmıştır. 24 Kasım 2023 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan Bursa'da patron cinayeti: Kocasının ölümünden hostesi sorumlu tuttu haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Bursa'da patron cinayeti: Kocasının ölümünden hostesi sorumlu tuttu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 28 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:DHA

SON HABERLER
  1. 11:27 1 Mayıs Çarşamba Günü Okullar Tatil Olacak mı?
  2. 11:27 Dolar Kuru Çöküşte! Ünlü Ekonomist Tarih Verdi: 25 TL'ye Düşecek!
  3. 11:09 Diyabetliler Dikkat! Baklavaya Şekersiz Eşlikçi Bulundu! Karadeniz'lilerin Sırrı
  4. 04:08 O Afrika ülkesinden Avrupa'ya akıl almaz tehdit!
  5. 04:06 Tadic'in Beşiktaş maçı sonrası açıklamaları: 'Hain'
  6. 04:00 Tesla'ya otomatik pilot soruşturması gündemde
  7. 03:59 İsrail'de aşırı sağcı bakanlardan Netanyahu'ya tehdit geldi
  8. 03:14 En tehlikeli 4 burç!
  9. 03:12 Trafik poliçe fiyatlarına asgari ücret ayarı!
  10. 03:00 Hırsızlar boş daireleri pes dedirten o yöntemle belirledi!
  11. 02:58 Yalnızca 1 damla sürün et benlerinden kurtulun!
  12. 02:56 Aldığınız çilek dolapta birkaç gün dayansın: İşte o yöntem!
  13. 02:54 Bu yöntemle kediniz koltuklarınızı tırmalamayacak!
  14. 02:52 50 senelik turşucuların yöntemi! Turşu bozulmadan çıtır çıtır kalıyor
  15. 02:50 Artık düğünlerde 'Kim, ne taktı?' derdi bitti: İşte yeni dönem!
  16. 02:48 Ekmekler asla küf tutmayacak: Ekmek küflenmeden nasıl saklanır?
  17. 02:47 Bu hata çamaşır makinesinin ömrünü kısaltıyor: Çamaşır makinesi kullanırken bunu sakın yapmayın
  18. 02:31 Arap ülkeleri, Gazze'de ateşkes çağrısında bulundu
  19. 02:27 Müsavat Dervişoğlu'ndan mesaj geldi: Akeşener'den aldığımız bayrağı iktidara taşıyacağız
  20. 02:24 Hizbullah'ın bildirdiğine göre, Lübnan sınırındaki bir İsrail yerleşim yeri hedef alındı
3. Sayfa Haberleri