Büyük aşk: 81 yaşındaki adam hastanedeki 47 yıllık eşine her gün serenat yapıyor

Büyük aşk: 81 yaşındaki adam hastanedeki 47 ... 47 yıldır evli olduğu ve hastanede yatırılan eşini Kovid-19 tedbirleri nedeniyle göremeyen Stefano Bozzini, hastane avlusunda serenat yaptı. 81 yaşındaki adam, "Bana verdiği her şey için teşekkür etmek amacıyla yaptım" dedi.

 

İtalya'da 81 yaşındaki bir adam, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri nedeniyle hastanede ziyaretine gidemediği hasta eşine müzikle ulaşmaya çalıştı. Stefano Bozzini adındaki adam, özlemini ve aşkını göstermek için eşi Carla’nın yatırıldığı hastane odasının altında akordeon çalarak serenat yaptı. ​Kuzey Emilia-Romagna bölgesinde, Castel San Giovanni hastanesinde geçen pazar gerçekleşen romantik serenadın videosu sosyal medyada çokça paylaşıldı.

'Bu şekilde en azından onu görebildim'

"Carla için yaptım, ona, onu ne kadar sevdiğimi göstermek ve bana verdiği her şey için teşekkür etmek amacıyla yaptım" diyen Bozzini, "Onunla hastanede görüşemezdim. Bu yüzden akordeonumla avluya gittim. Kalbim bana 'Git' dedi. Müziği duyduktan sonra pencereden baktı, işte bu şekilde en azından onu görebildim" diye konuştu. ​81 yaşındaki adamın çaldığı ilk parça, Engelbert Humperdinck'in Spanish Eyes (İspanyol Gözler) şarkısı oldu.

'Hiç durmadan çaldım'

Eşinin bu şarkıyı çok sevdiğini, onun için evde sürekli çaldığını belirten Bozzini, "Herkesin bildiği başka şarkılar da çaldım, biri diğerinin ardından, hiç durmadan çaldım. Hastanede bulunan birçok hasta insan pencerelerinden bakıyordu” diye anlattı. Kanser şüphesiyle hastaneye yatırılan 74 yaşındaki Carla ise test yaptırmak amacıyla 10 gün hastanede geçirdikten sonra pazartesi günü taburcu oldu. Kovid-19 hastalarını kabul etmeyen Castel San Giovanni hastanesi, virüsün hastanede yayılmasını engellemek için ziyaretleri yasaklamış durumda.

'Birbirimizden hiç ayrılmıyoruz'

Eşinin kendisini hastaneden bizzat almak istediğini anlatan Bozzini şöyle konuştu: "Onu ambulansla getirmeyi teklif ettiler. 'Hayır, hemen onu almaya geliyorum' dedim. Birbirimizden hiç ayrılmıyoruz. Hastalığı çok ciddi ve onu tedavi etmek için şimdi uzman bir hastaneye ihtiyacımız var." "Müziği seviyorum ve akordeonu çaldığımda, her yere eğlence ve mutluluğu getiriyor" diyen Bozzini, "Dünyada şu an olanlar, korkunç ve neşelenmek için müziğe ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı. Bozzini, "Koronavirüse yakalanma riskine girmemek için mümkün olduğunca evde kalmaya çalışıyoruz. Gözler ve kalbe bakmak ve diğerlerine olabildiğince fazla yardım etmek önemli" dedi. Çiftin yaşadığı Castel San Giovanni bölgesi, koronavirüsün en sert şekilde etkilediği Lombardy bölgesinin sınırında bulunuyor. İtalyan ordusunun Alpini dağ piyadesinden emekli Bozzini'nin birlikteki arkadaşları, akordeon çalmayı hiç bırakmadığı için kendisine İtalyan şarkıcı Gianni Morandi’nin ismini takmışlardı. Carla ve Stefano çifti daha 20'li yaşlarındayken tanışmışlardı ve 47 yıldır evliler. Üç çocukları vardı, ancak en küçüğü 25 yaşındayken kansere yenik düşmüştü.

"Büyük aşk: 81 yaşındaki adam hastanedeki 47 yıllık eşine her gün serenat yapıyor" haberi, 29 Kasım 2020 tarihinde yazılmıştır. 29 Kasım 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Dünya kategorisi altında bulunan Büyük aşk: 81 yaşındaki adam hastanedeki 47 yıllık eşine her gün serenat yapıyor haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Büyük aşk: 81 yaşındaki adam hastanedeki 47 yıllık eşine her gün serenat yapıyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Dünya konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:03 25 Nı̇san 2024 günlük burç yorumları
  2. 01:30 Mobil operatör abone sayısı şaşırttı: Türkiye nüfusundan fazla!
  3. 01:28 Yeni robot hem hazırlayacak hem de pişirecek
  4. 01:15 Range Rover'ın Yerine Göz Atın! Jeep'in 2 Milyon Satış Barajını Aşan Modeli Artık Türkiye'de!
  5. 00:42 Evlilik Gününüz Hayatınızı Etkileyebilir: Astrolog Günlerin Anlamlarını Açıklıyor!
  6. 00:40 'Bahçeli' Paylaşımı! 'Ben Sana Dost Oldum, Sen Bana Düşman'
  7. 00:35 Kupada gol düellosunu Trabzonspor elde etti!
  8. 00:31 Fatih Terimli Panathinaikos'a, AEK'dan Fark!
  9. 00:25 Yepyeni Tesla Model 3 Performance modeli resmi olarak duyuruldu!
  10. 00:21 ABD üniversitelerindeki Filistin gösterileri, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun endişesini uyandırdı
  11. 00:18 Fenerbahçe Beko'dan; Final Four'a Dev Adım Atıldı!
  12. 00:17 Mehmet Yılmaz değerlendirdi: "Erdoğan’ın MHP’yi itekleme gücü yok!"
  13. 00:14 Batman'da, DEM Parti'nin il binasında arama gerçekleştirildi
  14. 00:03 Özgür Özel'in Steinmeier Görüşmesi Detayları Tek Tek Ortaya Çıktı!
  15. 23:56 Ali Koç'tan Ahmet Ketenci'ye sitem geldi!
  16. 23:44 Estetik Yaptıran Selen Görgüzel Beğeni Yağmuruna Tutuldu!
  17. 23:39 BM, Gazze'deki toplu mezarlarla ilgili bağımsız bir soruşturma yapılması çağrısında bulundu
  18. 23:34 Valilik, iki gün boyunca Kuzey Afrika'dan toz taşınacağını bildirdi: Halkı uyardı
  19. 23:26 Koç Ailesi'ne büyük bir darbe geldi: Bir haftada 150 milyon dolarlık bir değer kaybı yaşadılar
  20. 23:19 Yeliz Yeşilmen'den Hadise'ye Tam Destek!
Dünya Haberleri