Büyükerşen'den Osmanlı için skandal sözler!

Büyükerşen'den Osmanlı için skandal sözler!

Büyükerşen'den Osmanlı için skandal sözler! Sezgin Kocabay, Ocak Partisi ve Osmanlı Ocakları Eskişehir İl Başkanı olarak, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in Osmanlı'ya yönelik açıklamalarına eleştirel bir yaklaşım sergiliyor. Kocabay, Büyükerşen'in Osmanlı dönemine ilişkin söylemlerini sık sık gündeme getiriyor ve bu

Ocak Partisi ve Osmanlı Ocakları Eskişehir İl Başkanı Sezgin Kocabay, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in Osmanlı'ya ve İslam'ın değerlerine yönelik eleştirilerine sert bir şekilde tepki gösterdi. Kocabay, Büyükerşen'in Osmanlı Devleti, Osmanlı padişahları ve şehzadeleri hakkındaki sözlerine karşı çıkarak, Büyükerşen'in kin ve öfke kaynağının ne olduğunu sorguladı. Ayrıca, Büyükerşen'in 25 yıldır Eskişehir'de belediye başkanlığı yapmasına rağmen halka yeterli hizmet sunmadığını ve belediyeyi aile şirketine dönüştürdüğünü iddia etti.
 

KOCABAY BU TUTUMU KINADI

Kocabay, Büyükerşen'in Osmanlı ve İslam'a yönelik saldırgan tutumunu kınayarak, bunun vatanseverlik ve milli değerlere saygısızlık olduğunu ifade etti. Ayrıca, Büyükerşen'in bu açıklamalarının seçim dönemi öncesi yapılan bir çırpınış olduğunu ve halkın değerlerine saldırarak seçmenin dikkatini dağıtmaya çalıştığını belirtti.

Son olarak, Kocabay, Büyükerşen'in bu tür söylemlerinden dolayı kamuoyu önünde özür dilemesini talep etti ve 31 Mart seçimlerinde halkın Büyükerşen'e hesap soracağını vurguladı. Ayrıca, Türk milletinin Osmanlı ve İslam mirasına sahip çıkacağını ve birlik içinde yaşamaya devam edeceğini vurguladı.

Sezgin Kocabay, "Osmanlı'nın en şerefli medeniyet şehirlerinden olan Eskişehir'de 25 yıldır yandaş saltanatı üzerinde halkın emeğini alın terini sömürerek hiçbir hizmet üretmemiş Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in bu talihsiz açıklamasını şiddetle kınıyoruz. Büyükerşen her fırsatta Osmanlı'ya ve İslam'ın değerlerine saldırmaktadır. Bu kinin kaynağı nedir? Kendisinin Osmanlıyla ve İslam'la alıp veremediği nedir? Üretemediği yönetmediği bir belediyeyi elinde tutmak için son çırpınışlarını sergilerken halkın değer yargılarına saldırarak neyi amaçlamaktadır? Kendisinin derhal basın ve kamuoyu önünde özür dilemesini istiyoruz? Vatanın her karış toprağını kanlarıyla sulayan başta aziz şehitlerimiz olmak üzere cumhuriyetimizin kurucu meclisine ve kurtuluş iradesine karşı yapılan bu saygısızlığı kabul etmek mümkün değildir. 25 yılda yönettiği büyük şehri yaşanamaz hale getiren kendisidir. Küçücük bir şehirde saraylar inşa eden kendisidir. Belediyeyi aile şirketine çeviren kendisidir. Binlerce şaibeli iş eylem ve ihalenin sorumlusu kendisidir. 25 yılda 24 daire yaparak deprem bölgesi olan Eskişehir'de vatandaşın canını hiçe sayan kendisidir. Bugün kendisinden hesap sorma günüdür. Bunların hesabını vermesi gereken kişi köşeye sıkışmıştır. Dikkatleri başka yönlere çekme gayretleri beyhudedir. 31 Mart günü kendisi, adı bir daha anılmamak üzere sandığa gömülecektir. Kendisi bunun paniğini yaşamaktadır. "Hepimiz Osmanlıyız! Hepimiz Müslümanız! Hepimiz Türk'üz! Yaşasın Yüce Müslüman Türk milleti'" diye belirtti. 

"Büyükerşen'den Osmanlı için skandal sözler!" haberi, 12 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 12 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Büyükerşen'den Osmanlı için skandal sözler! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Büyükerşen'den Osmanlı için skandal sözler! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:İHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:12 Sivassporlu Rey Manaj gol sayısını 22’ye yükselterek, rekor kırdı!
  2. 18:04 Kadir İnanır'ın yaşamını meğer o detay kurtarmış!
  3. 17:55 SGK uzmanı emekli maaşlarında yüksek artışa yönelik şaşırtıcı açıklamalar yaptı
  4. 17:55 Tekstil devi, iflasını resmen duyurdu
  5. 17:54 Apple'dan Beklenen Duyuru Gerçekleşti: Yeni iPad O Tarihte Raflarda!
  6. 17:54 Mutfakların Efsanevi İsmi Sonsuza Uğurlandı: Ünlü İş İnsanı Hayatını Kaybetti
  7. 17:52 Başkan Dursun Özbek açıkladı! İşte Galatasaray'ın o dev gelir kaynağı!
  8. 17:39 Iraklı ünlü TikTok fenomeni öldürüldü! Son dakika!
  9. 17:02 İpragaz'ın kurucusu Yücel Kurttepeli hayatını kaybetti
  10. 16:59 İspanyol sanatçılar ve aydınlar Filistin'e destek için Madrid'de bir araya geldi
  11. 16:32 Beşiktaş taraftarı, derbi için Ülker Stadyumu’nda
  12. 16:29 Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan meydana geldi: Yol trafiğine kapatıldı
  13. 16:26 Ali Koç: "Fenerbahçe tüm isimlerden, kişilerden öndedir"
  14. 16:23 Vedat Işıkhan: "Temmuzda artış yapılmayacak"
  15. 15:51 Avrupa’da elektrikli araç satışları düştü
  16. 15:49 Formula 1 efsanesi Senna'nın otomobili satışa çıkacağını duyurdu
  17. 15:47 MG'den elektrikli hiper otomobil modeli: 0'dan 100'e 1,9 saniye
  18. 15:45 Honda'dan Kanada'ya 11 milyar dolarlık yatırım teklifi: Elektrikli araç ve batarya tesisi kuracak
  19. 15:43 Toyota, 2023 yılında 10,1 milyonluk üretim hedefini yakalayamadığını açıkladı
  20. 15:29 Sertab Erener'in Değişimi Sosyal Medyada Gündem! "Ne Yaptın Kendine?"
Politika Haberleri