Çakar: Jose Mourinho’ya Türkiye’ye geldikten sonra ‘Galatasaray’a saldır’ demişler. O da saldırıyor

Çakar: Jose Mourinho’ya Türkiye’ye geldikten sonra ‘Galatasaray’a saldır’ demişler. O da saldırıyor

Çakar: Jose Mourinho’ya Türkiye’ye geldikten... Eski hakem Ahmet Çakar, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun Galatasaray'ı hedef almasını ve Okan Buruk ile hakem dostluğu iddialarını eleştirdi. Ayrıca, Galatasaray yönetimini transfer ve şeffaflık konularında sert bir dille kınadı.

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, son katıldığı programlarda Fenerbahçe ve Galatasaray hakkında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Çakar, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Galatasaray'ı hedef aldığı ve Okan Buruk ile hakemler arasındaki dostluk iddialarını eleştirdi.

Radyo Gol’deki konuşmasında, Çakar, Mourinho’nun Galatasaray hakkında yaptığı eleştirileri şöyle değerlendirdi: "Jose Mourinho’ya Türkiye’ye geldikten sonra ‘Galatasaray’a saldır’ demişler. O da saldırıyor." Çakar, Mourinho’nun Galatasaray’ı hedef almasının yanlış olduğunu ve bu davranışın Türkiye’deki rekabeti bilmeyen kişilerin etkisiyle yapıldığını belirtti.

Sansürsüz Futbol programında ise, Çakar, Okan Buruk ve hakem Halil Umut Meler arasındaki dostluk iddialarını yalanladı ve Mourinho’nun Galatasaray’ı hedef almasının doğru olmadığını vurguladı. "Okan Buruk ve hakem Halil Umut Meler’in dost olduğu iddiaları tamamen asılsız," diyen Çakar, Mourinho’nun Fenerbahçe’yi şampiyon yapma hedefi koysa da Galatasaray’a yönelik eleştirilerini sürdürmesinin kabul edilemez olduğunu ifade etti. Ayrıca, Mourinho’nun son 10 yılda şampiyon olamadan tazminatlarla kariyerini sürdürdüğünü belirterek, "Jose Mourinho’nun son 10 yılda şampiyon olamadığını ve tazminatlarla gelir elde ettiğini" ifade etti.

Galatasaray yönetimi hakkında da sert eleştirilerde bulunan Çakar, başkan Dursun Özbek’in karaborsa bilet vakalarını unutturmaya çalıştığını ve transfer dönemindeki başarısızlıkları kınadığını söyledi. Çakar, "Dursun Özbek, karaborsa bilet vakalarını sulandırmaya çalışıyor ve Galatasaray’ı birlik ve beraberliğe çağırıyor. O işleri geçin, kimse yemez. Transferde rezil işler yaptınız, bunun adı rezilliktir" dedi.

Ayrıca, Galatasaray’ın Divan Kurulu toplantılarını basına kapatmasını ve belgelerin yıllar sonra açıklanacak olmasını da eleştirdi. Çakar, "Koskoca Galatasaray ve onun 500 senelik kültür simgesi olan Galatasaray Lisesi var. Türkiye'nin batıya açılan penceresi. Bunlar yakışmıyor. Belgeler ve kayıtlar 10 yıl sonra açıklanacakmış. Ne saklıyorsunuz? İstihbarat örgütü falan mısınız?" ifadelerini kullandı.

Son olarak, Galatasaray’ın en iyi kanat oyuncularından Kerem Aktürkoğlu ve Wilfried Zaha’nın ayrılmalarını eleştiren Çakar, Aktürkoğlu’nun düşük bir bedelle satılmasını ve yönetimin bu transferdeki hatalarını vurguladı. "Kerem Aktürkoğlu duygusal bir çocuk. Ona özel davranılması gerekirdi. Ancak çocuğu koparttılar. Kerem’den aldığınız parayı Osimhen’in bir yıllık maliyetine verdiniz. 35 milyon Euro’ya gönderseniz neyse, ama 12 milyon Euro’ya yerine adam bulabiliyor musunuz?" şeklinde konuştu.

"Çakar: Jose Mourinho’ya Türkiye’ye geldikten sonra ‘Galatasaray’a saldır’ demişler. O da saldırıyor" haberi, 12 Eylül 2024 tarihinde yazılmıştır. 12 Eylül 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Çakar: Jose Mourinho’ya Türkiye’ye geldikten sonra ‘Galatasaray’a saldır’ demişler. O da saldırıyor haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Çakar: Jose Mourinho’ya Türkiye’ye geldikten sonra ‘Galatasaray’a saldır’ demişler. O da saldırıyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 17 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 23:28 Okan Buruk Fenerbahçe derbisi öncesi kötü haberi kamuoyuna duyurdu
  2. 23:25 DEM Parti'li Sırrı Sakık'ın oğlu Cenk Sakık hakkında 37 yıla kadar hapis cezası isteniyor
  3. 23:11 Batshuayi'den derbi öncesi Fenerbahçe taraftarını çıldırtan açıklama!
  4. 23:05 ABD Dışişleri Bakanlığı’ndan Lübnan Patlamalarıyla İlgili Açıklama Geldi: “İlgimiz Yok!"
  5. 22:50 Murat Ağırel'den Bomba İddia: 'Kaos Planı Var, Suikast İçin Beni Hedef Aldılar!'
  6. 22:49 WhatsApp'tan büyük sürpriz! Yeni özellik kullanıcıları adeta mest edecek!
  7. 22:44 Tüm dünya bu sert müdahaleyi konuşuyor: Futbolcunun kariyerini bitiren faul!
  8. 22:44 Lokantaların Sırrı Bu! Bir Kaşıkla Lezzet Patlaması: Çıtır Çıtır Kırmızı Lahana Turşusu Tarifi
  9. 22:43 Anne Eli Değmiş Gibi! Yeni Neslin Unuttuğu Lezzet: Kahvaltılık Salça Kavurması Tarifi
  10. 22:43 Meteoroloji Uyardı: Başkentte Kuvvetli Yağış Bekleniyor! 18 Eylül 2024 Ankara Hava Durumu
  11. 22:37 Murat Kurum, İmamoğlu'nun ardından Mansur Yavaş ile görüştü
  12. 22:34 Polonez İşçilerinden Ters Kelepçeli Protesto: Hak Arayışı Sürüyor
  13. 22:29 7 Ekim’den bu yana devam eden saldırılarda Filistin’de 710 bebek hayatını kaybetti
  14. 22:28 Lübnan Saldırısı Sonrası Tartışmalar Büyüyor! AKP Sözcüsü Ömer Çelik Konuya Dair Açıklama Yapıyor!
  15. 22:02 İzmir'de sıcaklıklar dalgalanmaya devam ediyor: 18 Eylül 2024 hava durumu
  16. 21:50 Manchester United Barnsley ile karşılaşıyor! O isim 8 ay sonra ilk kez sahada
  17. 21:50 THY’nin kara listesindeki Dilan Çıtak’tan olay hakkında açıklama geldi
  18. 21:43 İmamoğlu ‘Beyoğlu Belediyesi’ tepkisi verdi: "3 ay önce niye yerleştirdin oraya?"
  19. 21:43 Galatasaray formasındaki o detay fark edildi mi? Uzun süre sonra bir ilk
  20. 21:43 Narin'in dişleri teker teker söküldü mü? Adli Tıp Uzmanı kan donduran o bilgiyi açıkladı
Spor Haberleri