Çakıcı’dan Kılıçdaroğlu’na üçüncü mektup!

Çakıcı’dan Kılıçdaroğlu’na üçüncü mektup!

Çakıcı’dan Kılıçdaroğlu’na üçüncü mektup! Alaattin Çakıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu üçüncü kez yazdığı mektupla hedef aldı. Çakıcı, "Sende beni öldürtecek yürek var mı Bay Kemal" ifadelerini kullandı.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu sabah Fox TV'de yaptığı açıklamada, kendisine tehdit ve hakaretlerde bulunan, Bahçeli'nin 'dava arkadaşım' dediği organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı için "Beş paralık adam. Beni üzen o beş paralık adamın devletin arkasına sığınması ve Bahçeli’nin onu desteklemesi. Sizin siyasi bir sorumluluğunuz yok mu?” yorumunda bulundu. 

Kılıçdaroğlu'nun açıklaması sonrası Çakıcı'nın adamı Ferhat Aydoğan adlı şahıs, Çakıcı'nın üçüncü mektubunu sosyal medya hesabından paylaştı. Çakıcı'nın mektubu şöyle: "FOX TV'de Sayın Kılıçdaroğlu Şahsım ile ilgili yine birşeyler zırvalamış. Bu Ülkede doğrudan konuşanın kendisi olduğunu bu sebeple hedef alındığını söylüyor, Evet Konuşuyor ama Bölücülerin ağzıyla konuşuyor. " Mafya bozuntusu 5 Paralık adam" ifadesini kullanmış. Ona soruyorum. Pkk ya, silahlı terör örgütlerine, Batıya ve üst akıla hizmet eden Kemal Kiliçdaroğlu, Bu Millet Senin Kaç Paralık adam olduğunu zeten biliyor. Sen bunu biliyormusun ? Devleti ağzına alıyorsun, iktidar olmaya talipsin. Neden sürekli olarak pkk, silahlı terör örgütlerini ve fetöcüleri savunuyorsun? Ülkeni niye Batılı ülkelere ve ABD' ne şikayet ediyorsun. Adamlik parayla ölçülmez. Bu millet herşeyi biliyor. Sana daha evvel söyleyeceğimi söyledim. İnsanlara hakaret etme ve küçük görme hakkını kendinde görüyorsun. Birisi sana konuştuğu zaman ona buna neden pislik atıyorsun. Bir sürü işbirliği yaptığın terör örgütleri var, Boş konuşacağına sende beni öldürtecek yürek varmı bay Kemal. Bu zorlu süreçte provakatörlük yapacağına Devleti yönetenleri rahat bırak. Sende akıl olsa kendini bu kadar küçültmezsin, ama devlet düşmanlarıyla iş birliği yapan kişide akıl ne gezer. Zaten kardeşin bile söylüyor "AKLİ SAĞLIK SORUNLARI VAR" diye. Dengesiz konuşmalarınla sürekli Devlete zarar vermektesin. Git kendini tedavi ettir. Allah'a iman etmişsen Allah seni islah etsin.

 

   

"Çakıcı’dan Kılıçdaroğlu’na üçüncü mektup!" haberi, 27 Kasım 2020 tarihinde yazılmıştır. 27 Kasım 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Çakıcı’dan Kılıçdaroğlu’na üçüncü mektup! haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Çakıcı’dan Kılıçdaroğlu’na üçüncü mektup! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:27 Belçika Ukrayna'ya F-16 desteği verme kararı aldı
  2. 00:19 Emeklilere Müjde: 08,00 İtibari İle O İşlem Ücretsiz!
  3. 00:19 Galatasaray'ın Tarihi Zaferi: Okan Buruk'tan Efsanevi Bir Başarı!
  4. 00:16 New York Borsası günü yükselişle tamamladı
  5. 00:09 Darphane 1 TL ve 50 kuruşların gramajını azaltacak
  6. 23:55 Arda Güler Real Madrid'te ilk golünü attı
  7. 23:43 Okan Buruk'dan efsane sözler; “Büyük rekorlara imza atıyoruz”
  8. 23:34 Fernando Muslera'nın rekoru! Çok konuşulacak rekor!
  9. 23:28 Yıldız Tilbe Yepyeni Görünümüyle Hayranlarını Şaşırttı: Tanıyamayacaksınız!
  10. 23:19 Okan Buruk'tan derbi açıklaması geldi!
  11. 23:04 Safiye Soyman-Faik Öztürk çiftinden kötü haber geldi! Faik Öztürk felç geçirdi!
  12. 22:09 Galatasaray, Adana'dan 3 puanla ayrılıyor!
  13. 22:02 Cinsel Organına Salatalık Sıkışan Kolombiyalı Pes Dedirtti!
  14. 21:38 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'tan Tarihi Görüşme! Romanya Cumhurbaşkanı Lohannis Buluşması!
  15. 21:35 Altın Yatırımcıları Dikkat! Dünya Bankası'ndan Altın Fiyatları Hakkında Son Dakika Tahmini!
  16. 21:34 Gonca Vuslateri'nin Mutluluğu Taçlandı! Kızını Kucağına Aldı!
  17. 21:28 Pendikspor - Kayserispor maçında hakem değişikliği!
  18. 21:19 Kanser tedavisi gördüğü açıklanmıştı! Kral Charles Geliyor!
  19. 21:18 ATV'de Final Şoku! En Çok Sevilen Dizi Yayından Kaldırıldı!
  20. 21:15 Real Madrid O Gerçeği Açıkladı! Arda Güler 11'de!
Politika Haberleri