Çakıcı’nın adamlarından Sedat Peker’e flaş ölüm tehdidi! ‘Seni Tayyip Erdoğan da koruyup kollayamaz!’

Çakıcı’nın adamlarından Sedat Peker’e flaş ölüm tehdidi! ‘Seni Tayyip Erdoğan da koruyup kollayamaz!’

Çakıcı’nın adamlarından Sedat Peker’e flaş ö... Alaatin Çakıcı’nın 1 numaralı adamı olarak gösterilen Ömer Korkmaz, çete lideri Sedat Peker’i ölümle tehdit etti. Korkmaz Peker'e ölüm tehdidinde

Alaatin Çakıcı’nın 1 numaralı adamı olarak gösterilen Ömer Korkmaz, çete lideri Sedat Peker’i ölümle tehdit etti. Korkmaz Peker'e ölüm tehdidinde bulunarak, "Şimdi diyorum ki sana eziyet çektireceğim!.. Seni Tayyip Erdoğan da koruyamaz kollayamaz. Devletin polisi senin yanında duramaz. Ben sana eğer silah doğrultuyorsam bilki, devletin polisi senin yanından ayrılacak." dedi.

Organize suç örgütü lideri Alaatin Çakıcı’nın 1 numaralı adamı olarak gösterilen Ömer Korkmaz, çete lideri Sedat Peker’i ölümle tehdit etti. Korkmaz Peker'e ölüm tehdidinde bulunarak, "Şimdi diyorum ki sana eziyet çektireceğim!.. Seni, Tayyip Erdoğan da koruyamaz kollayamaz. Devletin polisi senin yanında duramaz: Ben sana eğer silah doğrultuyorsam bil ki devletin polisi senin yanından ayrılacak." diye konuştu.

'Benim kafama silah dayadın, otobana çıkardın. Şimdi diyorum ki sana eziyet çektireceğim!'

3.Göz Gazetesi’nden İrfan Aydın’a aracılığı ile yayınlattığı video aracılığı ile seslenen Ömer Kormaz'ın, Peker'e "Şimdi ben 'Sedat Peker'den geleceksin benden özür dileyeceksin' diyorum. Ağır konuşuyorum, oğ*um geleceksin benden özür dileyeceksin diyorum. Çünkü; sen bana k*hpelik yaptın. Beni, Rizeliyim diye yemeğe davet ettin, benim kafama silah dayadın. Bana hakaret ettin. Beni otobana çıkardın." şeklinde hitap ettiği duyuldu.

'Sen ölmeyi haketmişsin. Ya da beni öldürteceksin'

Tehditlerine "Niye öldüremedin o zaman. Niye öldüremediniz oğ*um o zaman da bana bugüne kadar eziyet çektirdiniz." şeklinde devam eden Çakıcı’nın 1 numaralı adamı Korkmaz şu ifadeleri kullandı:

"Şimdi diyorum ki sana eziyet çektireceğim! Seni, Tayyip Erdoğan seni koruyamaz kollayamaz. Devletin polisi senin yanında duramaz. Ben sana eğer silah doğrultuyorsam bil ki devletin polisi senin yanından ayrılacak. Sen ölmeyi haketmişsin. Ya da beni öldürteceksin."

'Peker'den Hesaplaşacağız cevabı'

Ölüm tehditlerine ve  'çete içi  hesaplaşma' iddialarına ise Sedat Peker'den 'Hesaplaşacağız' yanıtı geldi. İnternet üzerinden yayınlanan ve yaklaşık 2 dakika süren o ses kaydında Peker'in;  'Tedavi oluyoruz, yoldayız oğ*um size ne oldu? Bana aleyhte yazı yazdıran o uyuşturucu bağımlıları... O yazıları kimin hangi papazların yazdırdığını biliyorum. O yazıyı yazdıranlarla elbet birgün bunun hesabı olacak. Ancak benim belirlediğim zamanda, benim belirlediğim şartlarda olacak."

Mafya içi hesaplaşma iddiaları

Çakıcı döneminin 1 numaralı ismi olarak gösterilen Ömer Korkmaz, geçtiğimiz günlerde de suç örgütü lideri Sedat Peker hakkında, 3.Göz Gazetesi’nden İrfan Aydın’a konuşmuş; “Bazı insanlar bizi susturmaya çalışıyorlar ama yanılmasınlar biz ölmedikten sonra susmayız.” diyerek  mesaj göndermişti.

'Sen ya bu ülkeden kaçacaksın ya da bu devlet seni alacak'

Peker'e, ‘Sen ya bu ülkeden kaçacaksın ya da bu devlet seni alacak!’ diye seslenen Ömer Korkmaz; "Türk kepçesiyle bilmem kimin kazanını karıştırmayın. Bizi seven sevmeyen dostlarımızın yaşayıp, neler çektiğimizi görsünler. Ölmedik ayaktayız. Anlatmaya’da devam edeceğiz... Sen ya bu ülkeden kaçacaksın ya da bu devlet seni alacak. Seni de alacaklar beni de gerekirse. Çıkıp konuşacağız..." demişti.


"Çakıcı’nın adamlarından Sedat Peker’e flaş ölüm tehdidi! ‘Seni Tayyip Erdoğan da koruyup kollayama." haberi, 27 Ağustos 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Çakıcı’nın adamlarından Sedat Peker’e flaş ölüm tehdidi! ‘Seni Tayyip Erdoğan da koruyup kollayama.. haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Çakıcı’nın adamlarından Sedat Peker’e flaş ölüm tehdidi! ‘Seni Tayyip Erdoğan da koruyup kollayama.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:33 Galatasaray'da 5 önemli futbolcu ile sözleşmeler yenilendi!
  2. 18:24 Google Haritalar uygulamasına yepyeni bir özellik geldi
  3. 18:22 Tayvanlı Bisikletçi Jacky Chen, İsrail-İran Gerilimi Altında Dünya Turuna Devam Ediyor
  4. 18:19 Facebook, bu kez Tiktok'un o özelliğini kopyalıyor
  5. 18:17 Limonun Kabuğuyla Tüketmenin Sağlık Faydaları
  6. 18:11 Türk Havalimanı Dünya Sahnesinde: Skytrax'ın En İyi Havalimanları Listesinde Yer Aldı
  7. 18:06 Ankara'nın Ayaş İlçesinde Keşfedilen Şifalı Su Dünya Çapında Dikkat Çekiyor
  8. 18:02 Apple, Çin'de Meta Uygulamalarını Kaldırdı: Gerilim Artıyor
  9. 17:57 Sergey Lavrov'un Gündemi: Orta Doğu'daki Gerginlik, Ukrayna Krizi ve Ermenistan İlişkileri
  10. 17:51 Hava Durumu Uyarısı: Marmara ve Ege'de Şiddetli Yağış, Batı Akdeniz'de Fırtına Bekleniyor!
  11. 17:49 Erdal Beşikçioğlu depremzede kedinin yavrusunu sahiplendi! Duygusal paylaşım!
  12. 17:46 Düzce Valiliği'nden Şiddetli Fırtına Uyarısı: Batı Karadeniz Hazır Olsun!
  13. 17:43 Mars helikopteri son mesajını gönderdi
  14. 17:42 Dünya üzerindeki en tehlikeli ülkeler belirlendi: Türkiye hangi sırada yer alıyor?
  15. 17:39 Elon Musk sordu: Vine geri mi geliyor?
  16. 17:38 İsrail Askerlerinin Ev Baskınında Köpek Saldırısına Uğrayan Filistinli Genç: Useyd Taha
  17. 17:34 Kırmızı et fiyatlarındaki artışların ardından balık fiyatları da yükseldi
  18. 17:34 Fenerbahçe, Sivasspor Maçı Hazırlıklarına Hızlı Başladı
  19. 17:33 SimSimi nedir? SimSimi hakkında uyarılar
  20. 17:30 ATO Başkanı: Fiyat Artışlarıyla Mücadelede Birlik ve Sabır Önemli
Politika Haberleri