CANLI BLOG Ukrayna'da savaş kapıda: İŞTE DAKİKA DAKİKA YAŞANANLAR

CANLI BLOG Ukrayna'da savaş kapıda: İŞTE DAKİKA DAKİKA YAŞANANLAR

CANLI BLOG Ukrayna'da savaş kapıda: İŞTE DAK... Dünya, nefesini tutmuş bir biçimde kökenleri aslında Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği'nin dağılmasına dayanan Rusya-Ukrayna krizinin bir sıcak çatışmaya dönüşüp dönüşmeyeceğini takip ediyor

Krizde 21 ve 22 Şubat'ta öne çıkanlar gelişmeler...

 

Avrupa Komisyonu: AB ülkelerinin tepkisi Rusya'ya sert olacak

Avrupa Komisyonu: Rusya'ya uygulanacak yaptırımlar, Kremlin'in tehlikeli eylemiyle orantılı 

Rusya: Donetsk ve Lugansk'ı tanımamız, Ukrayna kuvvetlerinin bulunduğu diğer bölgeleri de kapsıyor 

Avrupa Komisyonu: Ukrayna krizinin üstesinden gelmek için diyalog ve diplomatik yol önemlidir 
 

Almanya Başbakanı: Durum çok tehlikeli ve Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etme olasılığı var
 

Almanya Başbakanı Rus doğalgaz boru hattı Nordstream 2'nin ⁧‫askıya alındığını duyurdu

Kremlin: Kiev'in Moskova ile ilişkileri kesmesi durumunda durumun daha da karmaşık hale geleceği konusunda uyarıyoruz

Avrupa Birliği, Rus tahvillerinin ticaretini yasaklamayı düşünüyor 

Kremlin: Ukrayna krizini çözmek için diplomasiye açığız 

19.30 Rusya parlamentosu, Putin'in ordunun yurt dışında kullanımına ilişkin talebini kabul etti.

16:20 Yunanistan Dışişleri Bakanlığı, Yunan vatandaşlarına Ukrayna'ya seyahat etmemesi tavsiyesinde bulundu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, Ukrayna'dan ayrılmak isteyen vatandaşların, ülkedeki Yunan yetkililerle temasa geçmesi istendi.

16:00 Rusya’da Moskova Borsası Ukrayna ile gerginliğin tırmanmaya başlamasından bu yana 22 Kasım 2022’ye kıyasla yüzde 31 değer kaybetti.

15:30 Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Andrey Rudenko, Ukrayna ile diplomatik ilişkileri kesmeyi düşünmediklerini bildirdi.

14:30 Avrupa Birliği (AB) ülkeleri, Rusya'nın Ukrayna'daki ayrılıkçı yönetimleri tanıması ve bölgeye askerlerini göndermesi sonrasında bugün alınması beklenen ilk yaptırım kararının hızla uygulanması gerektiğini düşünüyor.

12.33 Batı ülkeleri, Ukrayna'daki ayrılıkçı yönetimleri tanıyan Moskova'ya yaptırım hazırlığına girerken Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "Rusya yaptırımlara alışkın" dedi.

12.05 Britanya'da hükûmetin Ukrayna konulu acil toplantısının ardından açıklama yapan Britanya Başbakanı Boris Johnson, Putin'in Ukrayna'daki ayrılıkçı yönetimleri tanıyarak uluslararası hukuku ihlal ettiğini belirterek, uluslararası yaptırımlardan oluşan bir paket duyuracaklarını açıkladı.

11.23 Sputnik'in aktardığına göre, Ukrayna'nın doğusundaki ayrılıkçı yönetimleri Lugansk Halk Cumhuriyeti ve Donetsk Halk Cumhuriyeti parlamentoları, Rusya ile dostluk ve işbirliği anlaşmasını onayladıklarını duyurdu.

11.20 Kazakistan Dışişleri Bakanı Muhtar Tileuberdi, Rusya'nın Donetsk ve Lugansk halk cumhuriyetlerini tanıma kararına ilişkin tutumunu Güvenlik Konseyi toplantısında değerlendireceklerini belirtti.

10.44 Sputnik'in aktardığı habere göre, Suriye Dışişleri Bakanı Faysal Mikdad, Şam'ın yakında Ukrayna'nın doğusundaki ayrılıkçı yönetimler Donetsk Halk Cumhuriyeti (DNR) ve Luhanks Halk Cumhuriyeti'ni (LNR)  tanıyabileceğini söyledi.

10.38 Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi AB dışişleri bakanlarının Rusya'nın Donetsk ve Lugansk kararı nedeniyle acil toplanacağını duyurdu

10.27 Britanya'da Ukrayna konulu Acil Durum Kabine Toplantısı'nın (COBRA) sonucu beklenirken Sky News'a konuşan Sağlık Bakanı Sajid Javid "Rusya'nın Ukrayna'yı işgali başladı. Britanya yaptırım uygulayacak" ded.

10.10 Rusya Dışişleri Bakanlığı, 24 Şubat'ta yapılacağı duyurulan Lavrov-Blinken görüşmesiyle ilgili "Moskova, müzakerelere hazır" açıklamasını yaptı.

10.00 AFP, AP gibi ajanslar, Putin'in Ukrayna kararının ardından başkent Kiev'deki atmosferi aktardı. Kiev'de halkın "şok ve inanama hâli" içinde olduğu belirtilirken, bazı vatandaşların gerektiği durumda ülkelerini savunmaya "hazır" olduğunu söylediği de aktarıldı. 

09.38 PA Media'ya konuşan bir Downing Sokağı sözcüsü, Britanya Başbakanı Boris Johnson'ın Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'e, ülkeye daha fazla savunma desteği gönderilmesi konusunu değerlendireceğini söylediğini aktardı.

Britanya Başbakanı Boris Johnson, Ukrayna'daki son gelişmeleri ele almak ve derhal uygulamaya konacak önemli bir yaptırım paketinin kabul edilmesi dahil, İngiltere'nin Rusya'ya yanıtını koordine etmek için düzenlenecek Acil Durum Kabine Toplantısı'na (COBRA) başkanlık yapacak. 

09.30 Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'nın doğusundaki ayrılıkçı yönetimleri tanıma ve Rusya ordusuna, bölgeye "barış koruma operasyonu" emri vermesinin dünya basınındaki yankılarını, T24'ün Dünya Basınında Bugün derlemesinden okuyabilirsiniz.

08.30 Ukrayna Dışişleri Bakanı Dimitro Kuleba ile bugün yaptığı telefon konuşmasının ardından ABD Dışişleri Bakanı Anthony Blinken, Washington'un Ukrayna'nın yanında olduğunu vurguladı. "Rusya'nın kendi aracıları tarafından kontrol edilen sözde cumhuriyetlerin 'bağımsızlığını' tanıması, utanç verici bir eylemdir. Onları en ağır bir biçimde kınıyor ve Dışişleri Bakanı Kuleba'ya söylediğim gibi, Ukrayna'nın yanında oluyoruz" 

07.40 Reuters'ın bir ABD'li yetkiliden aktardığı habere göre, ABD ve müttefikleri bugün Rusya'ya karşı yeni yaptırımlar duyuracak. 

07.10  Birleşmiş Milletler (BM), Ukrayna ve Rusya arasında gelinen noktanın son derece tehlikeli olduğu uyarısı yaparak, büyük çatışma riski taşıyan gelişmelerin ne pahasına olursa olsun önlenmesi gerektiği çağrısında bulundu.

07.02 Nikaragua Devlet Başkanı Daniel Ortega, tartışmalı bir şekilde Rus hükümetinin Ukrayna konusundaki duruşunu savundu ve Putin'in ayrılıkçı yapıları tanıma kararını doğru bulduğunu belirtti. 

06.54 Başbakanlık Konutu 10 Numara, Britanya Başbakanı Boris Johnson'ın, Ukrayna'daki son gelişmeleri ele almak ve derhal uygulamaya konacak önemli bir yaptırım paketinin kabul edilmesi dahil, İngiltere'nin Rusya'ya yanıtını koordine etmek için TSİ 09.30'da düzenlenecek Acil Durum Kabine Toplantısı'na (COBRA) başkanlık yapacağını bildirdi.

05.58 Beyaz Saray: Washington bugün Rusya'ya yeni yaptırımlar uygulayacak

05:50 Güvenlik Konseyi Ukrayna için acil toplantı yaptı

05:44 Birleşmiş Milletler, Rusya'nın doğu Ukrayna'ya asker gönderme kararını kınadı

05:42 İrlanda: Ukrayna'nın egemenliğine ve toprak bütünlüğüne bağlı kalınmasını istedi

05:40 Meksika delegesi: Rusya'yı Güvenlik Konseyi kararlarına, sükunete ve diyaloğa uymaya çağırıyoruz

05:38 İngiliz delegesi: Rusya'ya karşı büyük bir ekonomik yaptırım paketi hazırlıyoruz

05:37 İngiliz delege: Ukrayna'yı işgal etmek kaos ve yıkıma yol açabilir

05:33 Brezilyalı delege: Gerginliği azaltma ve Ukrayna krizini çözmeye yönelik diplomatik çabalara destek çağrısında bulunuyoruz

05:26 Fransız delege: Rusya'nın Donetsk ve Luhansk'ı tanıma kararı Ukrayna'nın bütünlüğünü tehdit ediyor

05:21 Amerikalı delege: Rusya'ya boyun eğdirmek için yeni önlemler alacağız

 

05:12 Di Carlo: Ukrayna'daki krizi çözmenin tek yolu müzakereler

04:57 Blinken: Her an Ukrayna sınırına yakın Rus kuvvetlerinin hareket etmesini bekliyoruz

03:55 Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski: Rusya barış sürecini yok etti; topraklarımızdan vazgeçmeyeceğiz

 

03:35 Reuters'a konuşan bir görgü tanığı, Donetsk'in dışında tanklar ve askeri araçlar görüldüğünü belirtti.

03:30 Johnson, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile telefonda görüştü: İLERLEYEN SAAT VEYA GÜNDE İŞGAL OLABİLİR

03.10 Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin acil durumu oturumu, Türkiye saati ile sabah saat 5'te yapılacak

02.33 ABD Başkanı Biden, Rusya'nın tanıdığı ayrılıkçı bölgelerle ABD vatandaşlarının ticaret yapmasını ve bu bölgelere yatırım yapmasını yasaklayan kararnameyi imzaladı.

02.25  Ukrayna, Rusya'nın ayrılıkçı yönetimleri tanımasının ardından Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ni acil olarak toplanmaya çağırdı. 

02.20 Bloomberg'in Beyaz Saray muhabiri Jennifer Jacobs'ın aktardığına göre ABD Başkanı Biden, hala Ukrayna'da bulunan Dışişleri Bakanlığı personelinin Polonya'ya geçmesini emretti. ABD, daha önce büyükelçiliğini Ukrayna'nın Polonya sınırının yakınlarındaki Lviv'e taşımıştı.

02.15 Ukrayna Devlet Başkanı Volodomir Zelenski, ilerleyen saatlerde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la telefonda görüşeceğini açıkladı. Zelenski'nin Twitter üzerinden yaptığı paylaşım şöyle:

"Ulusal Güvenlik ve Savunma Konseyi toplantısından sonra mevcut durumu Boris Johnson ile görüştük. Şimdi acil olarak bir konuşma hazırlıyoruz. Ondan sonrası için Avrupa Konseyi Başkanı ve Recep Tayyip Erdoğan ile konuşmalar planlandı.

02.05 Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e karşı söylemleriyle sıkça gündeme gelen eski dünya satranç şampiyonu ve Demokrasiyi Yenileme Girişimi Başkanı Garry Kasparov, ABD'nin henüz Rusya'ya yönelik sert yaptırımlar uygulamayabileceği ile ilgili haberi alıntılayarak şöyle tepki gösterdi:

"Ve işte başlıyor. Putin'e karşı duruş sergilemeden önce kale direklerini Varşova'ya kadar taşıyacaklar"

01.51 Dışişleri'nden ilk tepki:  

Dışişleri Bakanlığı, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'nın doğusunda ayrılıkçılar tarafından kurulan Donetsk Halk Cumhuriyeti ve Luhansk Halk Cumhuriyeti'ni tanıma kararının "kabul edilemez" olarak nitelendirdi ve kararı "reddettiklerini" ifade etti.

01.34  Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Türk vatandaşlarının Ukrayna'nın doğusundan ayrılması "kuvvetle" tavsiye edildi. T24 Diplomasi Analisti Barçın Yinanç ise Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, "Bendeki duyumlar, geçen haftadan beri sadece Doğu değil Ukrayna’nın tümünde Türk vatandaşlarına çağrı merkezlerinden telefon geldiğini ve ülkeyi terk etmeleri tavsiyesinde bulunulduğu" yazdı.

01.30 Reuters'ın aktardığına göre ayrılıkçılarla yeni imzalanan anlaşmalar kapsamında Rusya, doğu Ukrayna'da ayrılıkçıların kontrolündeki bölgelerde askeri üsler inşa edebilecek.

01.26  ABD Dışişleri Bakanlığı, Rusya’nın Ukrayna’nın doğusundaki ayrılıkçı yönetimlerinin “bağımsızlığını” tanımasını kınadı. Bakanlık, DNR ve LNR’nin tanınmasını “Ukrayna’nın toprak bütünlüğüne ve egemenliğine yapılmış bir saldırı” olarak nitelendirdi. Washington, Moskova’nın Minsk Anlaşmaları’nı ve diplomasiye bağlı olduğu söylemini de ihlal ettiğini belirtti. 

Açıklamada, “Devletlerin şiddet veya güç kullanımı şiddetiyle yaratılmış yeni ‘devletleri’ tanımama yükümlülüğü vardır” denildi. 

Dışişleri Bakanlığı, Rusya’ya verilecek karşılık için müttefiklerle koordineli hareket edileceğini belirtti.

00.55  AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, "Ukrayna'nın toprak bütünlüğüne saygı duyulmalıdır. Tarihteki mevcut konulardan/durumlardan yola çıkılırsa tüm dünyanın sınırlarının yeniden çizilmesi gerekir. Dünyanın artık kaosa, krize, savaşa, istikrarsızlığa değil; huzura ve barışa ihtiyacı var" yazdı.

00.48 AP'nin aktardığı habere göre, Avrupa Birliği, Ukrayna'nın doğusundaki ayrılıkçı grupların bağımsız olarak tanınmasıyla ilişkili olanlara yönelik yaptırım uygulanacağını açıkladı.

00.34 Türkiye Dışişleri Bakanlığı, Türk vatandaşlarına, Ukrayna'nın doğu bölgelerinden ayrılmaları uyarısında bulundu.

Açıklamada "Son gelişmeler çerçevesinde, vatandaşlarımızın Ukrayna’nın doğu bölgelerinden ayrılmaları kuvvetle tavsiye edilmektedir" ifadeleri yer aldı.

00.33 Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'nın doğusunda kurulan iki ayrılıkçı yönetimi tanıma kararının ardından Donbas'ta Rusya ordusunun "barışı koruma" operasyonlarına başlamasını emretti.

00.30 Rusya Devlet Başkanı Putin, Ukrayna'nın doğusundaki ayrılıkçı iki yönetimi tanıyan kararnameyi imzalarken, Rus ordusunun bölgede barış koruma operasyonları düzenlemesini de emretti.

00.15 Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Putin'in Ukrayna'nın doğusundaki ayrılıkçıları tanıma kararını kınadı. Macron, Avrupa'nın hedeflediği yaptırımların gerekliliğini yineledi.

Rusya'nın kararının Ukrayna'nın toprak bütünlüğüne bir saldırı olduğunu söyleyen Macron, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin acil toplanması çağrısı yaptı.

00.07 Britanya Dışişleri Bakanı Liz Truss, ayrılıkçı yönetimleri tanıma kararı nedeniyle Londra'nın Moskova'ya yaptırım uygulamaya hazır olduğunun sinyallerini veren bir açıklama yaptı.

Truss, "Bu adım Ukrayna'nın bağımsızlığına ve toprak bütünlüğüne daha büyük bir saldırıyı temsi ediyor. Rusya'nın kararı hem Minsk sürecinin sonuna gelindiğine işaret ediyor, hem de Birleşmiş Milletler yasalarını ihlal ediyor. Rusya'nın, diyalog yerine çatışmayı tercih ettiğini gösteriyor" dedi.

Truss, "Vereceğimiz karşılığı müttefiklerimizle koordine edeceğiz. Rusya'nın uluslararası taahhütlerine yönelik ihlali cezası bırakılamaz" diye konuştu.

00.00 Almanya Dışişleri Bakanı  Annalena Baerbock, Putin'in Ukrayna'nın doğusundaki ayrılıkçı yönetimleri tanıma kararını kınadıklarını açıkladı. Baerbock'un açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Başkan Putin'in Ukrayna'nın doğusundaki ayrılıkçı "halk cumhuriyetlerini" tanıması, Normandiya formatındaki yıllarca süren çabaları kasıtlı olarak geçersiz kılıyor . Bu uluslararası hukuk ihlaline tepki vereceğiz ve ortaklarla koordine edeceğiz."

Baerbock, "Putin bu kararla, dünya topluluğuna verdiği tüm sözleri bozuyor" dedi.

21 ŞUBAT

23.50 Beyaz Saray'dan Putin'in Ukrayna'nın doğusundaki ayrılıkçı yönetimleri tanıma kararına ilk yanıt geldi. "Rusya'dan böyle bir adım bekliyorduk, hızla yanıt vermeye hazırız "ifadelerinin yer aldığı açıklamada, ABD Başkanı Joe Biden'ın, ayrılıkçı bölgelere yönelik yaptırım içeren bir kararnameyi imzalayacağı belirtildi.

23.47  Putin, konuşmasında Ukrayna'nın Donbas'a saldırarak Minsk Anlaşmalarını ihlal ettiğini iddia etti. İlerleyen günlerde de yüksek ihtimalle adını sıkça duyacağımız anlaşmalar hakkında bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

23.44 Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'nin bu akşam bir 'ulusa sesleniş' konuşması yapacağı açıklandı.

23.15 Britanya Başbakanı Boris Johnson, Putin'in ayrılıkçı yönetimleri tanıma kararının "uluslararası hukukun açık bir ihlali" olduğunu belirtti. Johnson, "Ukrayna'nın egemenliği ve bütünlüğü ihlal edilmiştir" dedi.

23.02 Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'nın doğusunda ayrılıkçıların kurduğu Donetsk Halk Cumhuriyeti ve Luhansk Halk Cumhuriyeti'ni bağımsız olarak tanıdığını bildiren belgeye imza attı. Putin'in imzayı attığı sırada salonda ayrılıkçı yönetimlerin liderleri Leonid Paseçnik ve Denis Pushilin de vardı. 


22.53  Ukrayna lideri Volodomir Zelenski, Putin'in açıklamalarından sonra yaptığı bir Twitter paylaşımıyla "ABD Başkanı Joe Biden'la son saatlerde meydana gelen gelişmeleri konuştuklarını" belirtti. Kiev'de bir Ulusal Güvenlik ve Savunma Konseyi Toplantısı'na başlandığını ifade eden Zelenski, ilerleyen saatlerde de Britanya lideri Boris Johnson'la görüşeceğini dile getirdi. 

22.50 Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Putin'in Ukrayna'nın doğusundaki ayrılıkçı yönetimleri tanıma kararına şu sözlerle tepki verdi:

"Ukrayna'daki İki ayrılıkçı bölgenin tanınması uluslararası hukukun, Ukrayna'nın toprak bütünlüğünün ve Minsk anlaşmalarının bariz bir ihlalidir. 

Avrupa Birliği ve partnerleri, birlik olarak, katı bir şekilde, Ukrayna'yla dayanışma kararlılığıyla tepki gösterecektir. 

22.37 Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ulusa sesleniş konuşmasının sonunda Donetsk Halk Cumhuriyeti ve Luhansk Halk Cumhuriyeti'nin bağımsızlığını tanıyacaklarını açıkladı.

Rusya, ayrılıkçı yönetimleri tanıyan ilk ülke olacak.

22.00 Fransa Cumhurbaşkanlığı, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Ukrayna'da yaşanan son gelişmelerle ilgili acil ulusal güvenlik toplantısı çağrısı yaptığını aktardı.

21.56 - Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna krizi konusunda bir ulusal sesleniş konuşması yaptı.  T24'ün aktarımına buradan ulaşabilirsiniz.

21.30 Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Fransa ve Almanya liderlerine, Ukrayna'nın doğusundaki ayrılıkçı yönetimler olan Donetsk Halk Cumhuriyeti ve Lugansk Halk Cumhuriyet tanıdığını bildiren bir kararname imzalayacağını bildirdi. 

"CANLI BLOG Ukrayna'da savaş kapıda: İŞTE DAKİKA DAKİKA YAŞANANLAR" haberi, 22 Şubat 2022 tarihinde yazılmıştır. 22 Şubat 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Son Dakika kategorisi altında bulunan CANLI BLOG Ukrayna'da savaş kapıda: İŞTE DAKİKA DAKİKA YAŞANANLAR haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. CANLI BLOG Ukrayna'da savaş kapıda: İŞTE DAKİKA DAKİKA YAŞANANLAR 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:05 Kemal Kılıçdaroğlu: Kimse Erdoğan’ın işleyeceği suça ortak olmamalı
  2. 08:01 Bir hadise var can ile canan arasında da Bahçeli şarkı sözleriyle bunun mesajını mı veriyor
  3. 07:58 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den çok sayıda kent için sağanak uyarısı
  4. 04:48 Beşiktaş, 339 milyon euroluk dev transferiyle futbol dünyasını sarsmaya hazırlanıyor!
  5. 04:45 Haiti Başbakanı Henry istifasını verdi
  6. 03:38 Maya yok, beklemeye gerek yok! Herkes hazır aldınız zannedecek! 5 dakikalık simit poğaça tarifi
  7. 03:36 Pırlanta gibi eşlerinize zengin tarif! İşte elmas kurabiye tarifi
  8. 03:33 Çağlayı tuzlayıp yemeyi unutacaksınız! Mardin’in meşhur lezzeti Firkiye tarifi
  9. 03:31 PUBG oyununda Erangel haritası değişiyor! Yeni güncelleme yolda
  10. 03:27 Türk Hava Yolları, 2023'te tüm zamanların rekorunu kırdı
  11. 03:24 A101 şimdi Samsung Galaxy S24'ü müşterilere sunuyor! Ürünün fiyatı ne kadar?
  12. 03:24 Mehmet Şimşek açıkladı: Türkiye sahalara döndü; sıkıntılar geride kaldı
  13. 03:21 KKM'de hesabı olanlar dikkat! Faiz oranları değişti!
  14. 03:18 Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olacak! İşte puf poğaça tarifi
  15. 03:16 Pastörize sütte kuş gribi virüsü bulundu!
  16. 03:13 Cam bezlerini çöpe atın, daha iyisini bulduk!
  17. 03:11 Ütü derdine son: Bu tarifi uygulayan ütüden kurtulur!
  18. 03:08 Galatasaray, Portekiz'in kariyerinde 129 gol ve 96 asist bulunan süper yıldızıyla anlaşıyor!
  19. 01:32 Ülkemizde de popüler olan ünlü tencere firması iflas etti: İşsizlik kapıda
  20. 01:28 Uzun yıllar boyunca tatlı anılar bırakan bir marka, resmi olarak iflas ettiğini duyurdu
Haberleri