Canlı yayında tartışma! CHP’li isim ile Ahmet Hakan birbirine girdi

Canlı yayında tartışma! CHP’li isim ile Ahmet Hakan birbirine girdi

Canlı yayında tartışma! CHP’li isim ile Ahme... Ahmet Hakan'ın sunduğu ve CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge adlı programının canlı yayınında Gökhan Günaydın ve Ahmet Hakan...

Ahmet Hakan'ın sunduğu ve CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge adlı programının canlı yayınında Gökhan Günaydın ve Ahmet Hakan arasında sert tartışma gündem konusu oldu.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan, Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge adlı programında CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi, eski Ankara Milletvekili ve Ziraat Mühendisleri Odası eski Genel Başkanı Gökhan Günaydın'ın ismi geçirilince, Günaydın programa bağlanmak istedi.

CANLI YAYINDA SERT SÖZLER

Ahmet Hakan, Günaydın'ı programa bağlarken, Günaydın, "Hüzünle izliyorum programı. Orada birileri haysiyet tellallığı yapıyor. Benim adım geçiyor" dedi. AKP'li Mehmet Metiner ise, "Burada seni suçlayan kimse olmadı" diyerek araya girerken, Günaydın, Metiner'e, "Mehmet Metiner zıplama" dedi. Metiner de, Günaydın'a "saygısız" diyerek karşılık verirken, Günaydın ise Metiner'e, "terbiyesiz" ifadesini kullandı.

Günaydın, Ahmet Hakan'a da "Sizin gazeteci olarak göreviniz, burada olmayan bir adamın adını geçiriyorsanız, onu canlı yayına bağlayıp, cevap hakkını tanımak idi" derken, Ahmet Hakan da Günaydın'a, "Şu anda biz ne yaptık" diyerek yanıt verdi.

Canlı yayına bağlanmak için Ahmet Hakan'ın editörünü 10 dakika aradığını ve CHP'li Barış Yarkadaş'ı devreye soktuğunu belirten Günaydın, "Gazeteciliğin en temel kuralıdır bu" derken, Ahmet Hakan telefonun sesini kıstırarak, Günaydın'a çok sert tepki gösterdi.

"Ya Gökhan Bey, bize gazetecilik dersi falan vermeyin" diyen Ahmet Hakan, "Gökhan Bey, siz çok saygısız bir insansınız. Burada Tarafsız Bölge'de çalışan 20 yaşındaki asistan kız, sizi arıyor, herhangi bir program için, bağlanmanızı istiyor. Siz, sosyal medya hesabınızdan, o 20 yaşındaki kızın telefon numarasını ortaya koyan bir insansınız. Sizin nerenize saygı göstereceğiz? Bir de tutmuşsunuz bize gazetecilik dersi veriyorsunuz. Hadi oradan diyorum size. Bağlamayın. Hak etmeyen bir adam yani. Saygısız bir insan. Böyle bir saygısızlık olur mu" diye belirtti.

"FETÖ'YE NEDEN ÖVGÜLER YAĞDIRDINIZ",

Öte yandan, programda; Güneş gazetesinin eski Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler ile CHP Eski Milletvekili Hasan Ören arasında da sert bir tartışma çıktı.

Hasan Ören, Turgay Güler'e, "Seninle ilgili darbeyi 15 gün önceden bildiğini belirtiyorlar. Bülent Arınç söylüyor bunu, CHP’liler değil" derken, Güler'e, "FETÖ’ye neden övgüler yağdırdınız" diye sordu.

"Canlı yayında tartışma! CHP’li isim ile Ahmet Hakan birbirine girdi" haberi, 23 Ocak 2020 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan Canlı yayında tartışma! CHP’li isim ile Ahmet Hakan birbirine girdi haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Canlı yayında tartışma! CHP’li isim ile Ahmet Hakan birbirine girdi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  2. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  3. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  4. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  5. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  6. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  7. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  8. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  9. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  10. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  11. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  12. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  13. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  14. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  15. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  16. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  17. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
  18. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
  19. 23:07 Uraz Kaygılaroğlu ve Berna Koraltürk'ten Paylaşımlar Soru işareti Uyandıran Cinsten!
  20. 22:33 Kazakistan, Doğal Felaketin Pençesinde: Binlerce Kişi Tahliye Edildi!
Haberleri