Çekirdek yediği için kız arkadaşı tarafından darbedilen oyuncu Emre Yetim sessizliğini bozdu

Çekirdek yediği için kız arkadaşı tarafından darbedilen oyuncu Emre Yetim sessizliğini bozdu

Çekirdek yediği için kız arkadaşı tarafından... Beşiktaş'ta bir ay önce kız arkadaşı tarafından çekirdek yediği için darbedildiği iddia edilen oyuncu Emre Yetim yaşanan olayla ilgili konuştu.

Oyuncu Emre Yetim'in, 26 Mayıs tarihinde kız arkadaşı Naz Ş.'nin Beşiktaş'taki evinde yemek sırasında çekirdek yediği için kız arkadaşı tarafından darbedildiği iddia edildi. Naz Ş.'nin, oyuncu Emre Yetim'e "Yeme, midemi bulandırıyorsun" demesiyle başladığı iddia edilen tartışma kısa sürede arbedeye dönüştü. Naz Ş. oyuncunun yüzünü tırnakladı, tokat ve tekmeler atarak darbetti. Oyuncu Emre Yetim, polisi arayarak şikayetçi oldu ve darp raporu aldı.

"ŞİKAYET GERİ ÇEKİLMİŞ DURUMDA"

Olayın ardından taraflar kendi aralarında uzlaşırken Emre Yetim, Naz Ş.'nin sevgilisi olmadığını ve şikayetini geri çektiğini belirtti. Yaşadıklarını anlatan Yetim, "Söz konusu olan kişi, bir arkadaşım. Onun evindeki bir aile yemeğinde bir tatsızlık oldu. Daha sonra bu olay savcılık şikayetine de neden oldu. Çok fazla olayın detayını anlatmak istemiyorum. Yansıyan haberlerde bir yemekte olduğumuz zaten ifade edilmişti. Orada ben alkol almadım. Yanlış bir ifade olmuş. Öyle yansımış herhalde haberlere. Orada bir küçük tartışmanın büyümesi üzerine böyle bir istenmeyen olay cereyan etti. Çok detaylandırılacak bir şey değil. Bir ağız dalaşının, yanlış anlaşılmanın aslında tezahürü. Çok da böyle büyütülecek bir durum yoktu. Zaten kişinin ailesi, annesi de orada olayın şahidi oldu. O da sağ olsun yardımcı oldu. Daha sonra o olay üzerinde bir uzlaşmaya varıldı ve aslında şu anda zaten böyle bir soruşturma ya da şikayetin devamı söz konusu değil. Şikayet geri çekilmiş durumda. Dolayısıyla bir kovuşturma yer olmadığına dair karar bekleniyor" diye konuştu.

"TEMEL NEDEN O KİŞİNİN ALKOL KULLANMASI"

Konuşmasına devam eden Yetim, "Çekirdek yerken cereyan eden bir olay. O da herhalde belki muhabir arkadaşlar tarafından tam anlaşılmamış. İşin içinde aslında çekirdekten çıkan bir olay da yok. Yanlış anlaşılma var. Bence temel neden belki o kişinin alkol kullanması olabilir. Aslında çok alkolün de neden olduğunu düşünüyorum. Yoksa çok böyle bir husumet vesaire gibi geçmişte devam eden durum da yoktu. Yani o tartışma çok anlaşılabilecek, tarafların uzlaşabileceği bir tartışma biçiminde gelişmedi." dedi.

"HER ŞEY ÇEKİRDEKLE BAŞLADI"

Sözlü bir tartışma yaşandığını belirten Yetim, "Devamında yine bu sözlü tartışmaya istinaden benim oradan ayrılma isteğim oldu. Sonra da bir fiziksel temas. Yani aslında basit darp denebilecek durum gibi gelişti. Ama sonrasında hem ailenin araya girmesiyle annesinin oradaki müdahalesiyle vesaire o durum durdu. Ben de polisten yani bu duruma ilişkin yardım talep ettim. Çünkü orada büyüyebileceğini düşündüm olayın. Yani çekirdek yerken belki rahatsız olmuştur, rahatsız olduğunu söylemiştir. İki kişinin ilişkisi üzerine çıkan bir tartışma da yok. Orada karşılıklı anlaşılamama durumundan kaynaklandığını düşündüğüm bir mesele. Savcılığa yazılı başvuru yapıldı. İşin başlangıç kısmı işte o çekirdek. Açıkçası tam hatırlamıyorum biraz üstünden zaman geçti. Ailesiyle bir görüşme sağlandı" şeklinde konuştu.

"Çekirdek yediği için kız arkadaşı tarafından darbedilen oyuncu Emre Yetim sessizliğini bozdu" haberi, 28 Haziran 2022 tarihinde yazılmıştır. 28 Haziran 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Magazin kategorisi altında bulunan Çekirdek yediği için kız arkadaşı tarafından darbedilen oyuncu Emre Yetim sessizliğini bozdu haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Çekirdek yediği için kız arkadaşı tarafından darbedilen oyuncu Emre Yetim sessizliğini bozdu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 21:22 Türkiye'nin Uzay Yolculuğu: Türksat 6A Tamamlanma Aşamasında!
  2. 21:21 Erdoğan'dan kendi adayına şaşırtıcı sözler: Boya bak boya!
  3. 21:20 Meral Akşener'in İmamoğlu ve Yavaş'a Sert Eleştirileri: "Hain ve Zorba!"
  4. 21:19 Erdoğan: "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir"
  5. 21:19 Sağlıklı Yaşamın Anahtarı: Doğal Detoks ve Beslenme Bilgileri
  6. 21:11 Lübnan, İsrail saldırılarını BM'ye resmen şikayet edecek
  7. 21:10 Cevdet Yılmaz: "İkinci bir 5 yıla daha İstanbul'un tahammülü yok"
  8. 21:10 Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin'i Ağırlıyor: Rövanş Heyecanı Başlıyor!
  9. 21:09 Bakan Işıkhan'dan emeklilere müjde: Temmuz ayında yeniden değerlendireceğiz!
  10. 21:07 FTX'in kurucusu 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı!
  11. 21:07 200'den Fazla Şubesi Olan Dev Bakliyat ve Kuruyemiş Firması İflas Etti!
  12. 21:05 Gelir İdaresi, Vergi Beyannameleri ve Elektronik Defter İşlemlerinin Süresini Uzattı
  13. 21:00 Gazze hükümeti: "İsrail, Şifa Hastanesi'nde 200 Filistinliyi infaz etti"
  14. 20:59 Sağlık Bakanı Koca: Malpraktis Yasası Türkiye'de Kökten Değişim Getiriyor
  15. 20:58 Kendini En Çok Beğenen 3 Burç Belli Oldu! İşte En Kibirli Burçlar!
  16. 20:57 UAD, İsrail'e karşı açılan soykırım davasında yeni önlemler aldı
  17. 20:52 ABD: "İsrail'in Refah'a saldırmasını görüşmeler olmadan beklemiyoruz"
  18. 20:52 Erbakan AKP'ye 3 koşul sundu: "Yapılırsa seçimlerden çekilmeye hazırız"
  19. 20:52 Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a Sert Eleştiriler: "Parti İhanete Uğradı"
  20. 20:51 İmamoğlu, Erdoğan'a yönelik "haddini bilecek" diyerek seslendi: "O iş bitti kardeş"
Magazin Haberleri