Çekirdek yeme midemi bulandırıyorsun: Oyuncu Emre Yetim’i kız arkadaşı darp etti!

Çekirdek yeme midemi bulandırıyorsun: Oyuncu Emre Yetim’i kız arkadaşı darp etti!

Çekirdek yeme midemi bulandırıyorsun: Oyuncu... Beşiktaş'ta 26 Mayıs tarihinde kız arkadaşı tarafından çekirdek yediği için darbedildiği iddia edilen oyuncu Emre Yetim yaşanan olayla ilgili konuştu.

Yetim, "Orada bir küçük tartışmanın büyümesi üzerine böyle bir istenmeyen olay cereyan etti" dedi.

Oyuncu Emre Yetim'in, 26 Mayıs tarihinde kız arkadaşı Naz Ş.'nin Beşiktaş'taki evinde yemek sırasında çekirdek yediği için kız arkadaşı tarafından darbedildiği iddia edildi. Naz Ş.'nin, oyuncu Emre Yetim'e "Yeme, midemi bulandırıyorsun" demesiyle başladığı iddia edilen tartışma kısa sürede arbedeye dönüştü. Naz Ş. oyuncunun yüzünü tırnakladı, tokat ve tekmeler atarak darbetti. Oyuncu Emre Yetim, polisi arayarak şikayetçi oldu ve darp raporu aldı.

"ORADA BİR KÜÇÜK TARTIŞMANIN BÜYÜMESİ ÜZERİNE BÖYLE BİR İSTENMEYEN OLAY CEREYAN ETTİ"

Olayın ardından taraflar kendi aralarında uzlaşırken Emre Yetim, Naz Ş.'nin sevgilisi olmadığını ve şikayetini geri çektiğini belirtti. Yaşadıklarını anlatan Yetim, "Söz konusu olan kişi, bir arkadaşım. Onun evindeki bir aile yemeğinde bir tatsızlık oldu. Daha sonra bu olay savcılık şikayetine de neden oldu. Çok fazla olayın detayını anlatmak istemiyorum. Yansıyan haberlerde bir yemekte olduğumuz zaten ifade edilmişti. Orada ben alkol almadım. Yanlış bir ifade olmuş. Öyle yansımış herhalde haberlere. Orada bir küçük tartışmanın büyümesi üzerine böyle bir istenmeyen olay cereyan etti. Çok detaylandırılacak bir şey değil. Bir ağız dalaşının, yanlış anlaşılmanın aslında tezahürü. Çok da böyle büyütülecek bir durum yoktu. Zaten kişinin ailesi, annesi de orada olayın şahidi oldu. O da sağ olsun yardımcı oldu. Daha sonra o olay üzerinde bir uzlaşmaya varıldı ve aslında şu anda zaten böyle bir soruşturma ya da şikayetin devamı söz konusu değil. Şikayet geri çekilmiş durumda. Dolayısıyla bir kovuşturma yer olmadığına dair karar bekleniyor" diye konuştu.

"ÇEKİRDEK BİR BAŞLANGIÇ OLDU"

Konuşmasına devam eden Yetim, "Çekirdek yerken cereyan eden bir olay. O da herhalde belki muhabir arkadaşlar tarafından tam anlaşılmamış. İşin içinde aslında çekirdekten çıkan bir olay da yok. Yanlış anlaşılma var. Bence temel neden belki o kişinin alkol kullanması olabilir. Aslında çok alkolün de neden olduğunu düşünüyorum. Yoksa çok böyle bir husumet vesaire gibi geçmişte devam eden durum da yoktu. Yani o tartışma çok anlaşılabilecek, tarafların uzlaşabileceği bir tartışma biçiminde gelişmedi. Aslında bir sözlü tartışma oldu. Devamında yine bu sözlü tartışmaya istinaden benim oradan ayrılma isteğim oldu. Sonra da bir fiziksel temas. Yani aslında basit darp denebilecek durum gibi gelişti. Ama sonrasında hem ailenin araya girmesiyle annesinin oradaki müdahalesiyle vesaire o durum durdu. Ben de polisten yani bu duruma ilişkin yardım talep ettim. Çünkü orada büyüyebileceğini düşündüm olayın. Yani çekirdek yerken belki rahatsız olmuştur, rahatsız olduğunu söylemiştir. İki kişinin ilişkisi üzerine çıkan bir tartışma da yok. Orada karşılıklı anlaşılamama durumundan kaynaklandığını düşündüğüm bir mesele. Savcılığa yazılı başvuru yapıldı. İşin başlangıç kısmı işte o çekirdek. Açıkçası tam hatırlamıyorum biraz üstünden zaman geçti. Ailesiyle bir görüşme sağlandı" şeklinde konuştu.

 

"Çekirdek yeme midemi bulandırıyorsun: Oyuncu Emre Yetim’i kız arkadaşı darp etti!" haberi, 26 Haziran 2022 tarihinde yazılmıştır. 26 Haziran 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Magazin kategorisi altında bulunan Çekirdek yeme midemi bulandırıyorsun: Oyuncu Emre Yetim’i kız arkadaşı darp etti! haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Çekirdek yeme midemi bulandırıyorsun: Oyuncu Emre Yetim’i kız arkadaşı darp etti! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:10 Xabi Alonso, Gelecek Sezon İçin Kararını Verdi: Leverkusen'de Kalacak!
  2. 15:05 Kurtuluş Kuş'un Evlilik Heyecanı Acı Haberle Karıştı: Eşi Nezaket Şimşek'in Düşük Haberi
  3. 15:04 Perde Arkasında Gizlenen Cinayet: 'Anneme Taciz Etti, Öldürdüm'!
  4. 15:00 Wasco'da Korkunç Olay: İnşaat İşçileri Bacak Çiğneyen Adamla Karşılaştı!
  5. 14:55 İsrail Kısıtlamalarına Rağmen Mescid-i Aksa’da Cuma Namazı Kılındı
  6. 14:51 Lamborghini'nin Yenilenen Logosu: Güçlü, Zarif, Cesur
  7. 14:43 Yapay Zeka: İş Dünyasında Devrim, Akademide Yenilik
  8. 14:39 Kosova'nın Kuzey Mitroviça Bölgesinde Türkçe Resmi Dil Oldu!
  9. 14:37 Babacan'dan Erdoğan'a maaşı çağrısı: "Milyonlarca emekliyi aldatmaktan vazgeçin!"
  10. 14:34 Osayi-Samuel Trabzonspor Fenerbahçe Maç’ı İçin "Şiddet Maçı Bıraktırmalıydı”dedi
  11. 14:30 Maryland'deki Köprü Faciası: 60 Milyon Dolarlık Kurtarma Çabaları Devam Ediyor
  12. 14:26 Bayraktar: Üretici ve Market Arasındaki Fiyat Farklarına Dikkat Çekiyor
  13. 14:18 Premier Lig'den Radikal Karar: Top Toplayıcı Çocuklar Artık Oyunculara Top Vermeyecek!
  14. 14:14 Goldman Sachs: İstanbul Seçimleri Türk Lirası Üzerinde Olumlu Etki Yaratabilir
  15. 14:06 Yeniden Refah Partisi'ne TGRT'ten Engel: İstanbul Adayları Programa Alınmadı
  16. 14:01 Tacikistan'dan Rusya'daki Konser Salonu Saldırısıyla İlgili 9 Şüpheli Gözaltına Alındı
  17. 13:57 Nida Tüfekçi Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri Şehitler İçin Vefa Hareketinde
  18. 13:54 Özel Okul Ücretleri Dudak Uçuklatıyor! 1 Milyon Liraya Ulaştı!
  19. 13:52 İEKKK Toplantısında Tunç Soyer'e Veda: "Yola Devam Ediyorum"
  20. 13:50 CHP'den İYİ Parti'ye Sert Tepki: "Kölelik İddialarına Karşı Duruş"
Magazin Haberleri