Çeşme'de darp edilen Ukraynalı güzelin davasında yeni gelişme: Kyryliuk’un soruşturmasında bilirkişi raporları

Çeşme'de darp edilen Ukraynalı güzelin davasında yeni gelişme: Kyryliuk’un soruşturmasında bilirkişi raporları

Çeşme'de darp edilen Ukraynalı güzelin davas... Çeşme'de 31 Temmuz akşamında Momo Beach Club’te çalışan güvenlik görevlilerince darp edildiğini iddia edilerek suç duyurusunda bulunan Ukraynalı model Daria Kyryliuk’un yürütülen soruşturmasında bilirkişi raporları tamamlandı.

Çeşme Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunulan Ulusal Kriminal Büro raporunda Kyryliuk ve arkadaşlarının siyah renkli bir araç içerisinden saat 22.23’te aşağıya indiği belirtildi. Kyryliuk ve arkadaşlarının araçtan indikleri görüntüler incelendiğinde Daria Kyryliuk’un eli ve yüzünün kanlı halde olduğu vurgulanırken, Mansour isimli kişinin de üstü başının kanlı olduğu belirtildi. Kiara isimli yabancı uyruklu şahsın ise ağzı ve burnunu iki eli tuta tuta başka bir yerde darp edilmiş ve yaralanmış olarak geldikleri kaydedildi. Baran Güneş’in, Kyryliuk’un kanlı yüzünü kendi cep telefonuyla çektiği belirtildi. Ayrıca raporda Daria’nın yüzündeki kan lekelerinin meskene girişte zaten mevcut olduğunun çok net olarak görüldüğü ifade edildi.

KYRYLİUK PANİK ATAK HALİNDEYDİ

Adli bilirkişi incelemesinde ise Daria Kyryliuk ve Baran Güneş’in birbirlerine karşı şiddet davranışlarının bulunmadığı, Kyryliuk’un panik, korku ve şaşkınlık halleri sebebiyle sadece Güneş’e değil, yanına yaklaşan diğer arkadaşlarını da uzaklaştırmaya yönelik davranışlar sergilediği ifade edildi. Ayrıca Kyryliuk’un panik atak içerisinde olduğu ve sakinleşmediğinin videoda gösterdiği davranışlardan gözlemlendiği tespit edildi.

KYRYLİUK’A DOLMABAHÇE SARAYI’NDA HAKARET ETTİLER

DHA’ya konuşan Daria Kyryliuk ve Baran Güneş’in avukatı Hüseyin Sami Oyman ise müvekkillerinin gittikleri yerlerde hakarete uğradığını öne sürerek. “Bardağı taşıran damla şu oldu. Daria Kyryliuk iki yabancı arkadaşıyla Dolmabahçe Sarayı’nı gezmeye gittiğinde orada bir bayan yanına yaklaşarak ‘Seni arkadaşın dövmesine rağmen bize iftira attın’ diyerek ağır bir küfür eşliğinde ‘Defol git bu ülkeden’ diye hakaret ediyor. Bunu bana Baran anlattı, Baran anlattığı sırada, bu olaydan 2 saat geçmesine rağmen Daria’nın ağlama sesini ben hala duyuyordum. İş bu noktaya gelince haksız saldırı altında kaldığımızı, olay nedeniyle müvekkillerimin uğradığı saldırılar nedeniyle daha vahim olaylar olduğunu gördük." dedi.

DARİA’YI SEVGİLİSİ DÖVDÜYSE DİĞER 3 KİŞİYİ KİM DÖVDÜ

Momo Beach’in Baran Güneş’in, Daria Kyryliuk’u dövdüğünü iddia etmesine de değinen Avukat Oyman, “Olayda dövülen sadece Daria değil ki. Baran’ın elbiseleri yırtık, Mansour dağılmış durumda, Amerikalı ve İranlı şahıslar darp edilmiş. Baran, Daria’yı dövdüyse bu diğer 3 kişiyi kim dövdü? Dolayısıyla müvekkillerimin üzerine yaratılan ağır ve haksız saldırının bir şekilde sonlandırılması lazımdır.."ifadelerini kullandı.

ORADA GÜVENLİK KAMERASI OLSAYDI BU TARTIŞMALARI YAPMAZDIK

Momo Beach’in önünde güvenlik kamerası olmamasına da değinen Oyman “Kamera olmaması sebebiyle polisler daha önceden de işletmeye idari para cezası kesmiş. Orada o gece güvenlik kamerası olsaydı gerçek tüm çıplaklığıyla tespit edilmiş olurdu ve biz bu tartışmaları yapıyor olmazdık." dedi.

"Çeşme'de darp edilen Ukraynalı güzelin davasında yeni gelişme: Kyryliuk’un soruşturmasında bilirki." haberi, 04 Eylül 2020 tarihinde yazılmıştır. 04 Eylül 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Çeşme'de darp edilen Ukraynalı güzelin davasında yeni gelişme: Kyryliuk’un soruşturmasında bilirki.. haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Çeşme'de darp edilen Ukraynalı güzelin davasında yeni gelişme: Kyryliuk’un soruşturmasında bilirki.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 16 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 21:49 Putin’den ordudaki asker sayısını artırma emri!
  2. 21:42 Biden'dan Trump'a Yönelik Suikast Girişime Tepki: "Gizli Servis Daha Fazla Destek İhtiyacı İçinde"
  3. 21:33 Altın Fiyatlarında Sıcak Gelişme: Zirveye Koşuyor!
  4. 21:33 BM'den Gazze İçin Acil Uyarı: "Ortak İnsanlığımız Tehlikede"
  5. 21:31 Trabzonspor'un Başarılı Geçmişine Damga Vuran Şamil Ekinci Aramızdan Ayrıldı
  6. 21:31 Merkez Bankası Faiz Kararını Eylül'de Sabit Tutacak mı? Piyasa Beklentileri Açıklandı!
  7. 21:28 17 Eylül günlük burç yorumları
  8. 21:26 Ankaragücü’nde Erdoğan krizi!
  9. 21:25 Dele Alli'nin Yeni Durağı La Liga mı? Real Betis Transferi Gündemde
  10. 21:25 Yunanistan’da Türk Mafyası Alarm Verdi: Casusluk Tehdidi Hakkında Gizli Rapor!
  11. 21:19 Okullarda Temizlik Krizi: Eğitim İş'ten Milli Eğitim Müdürlüğü Önünde Anlamlı Eylem
  12. 21:19 Trendyol Süper Lig'de Derbi Tarihleri Açıklandı! İşte 7-17. Haftaların Programı!
  13. 21:14 Japonya’nın Vize Kararıyla İlgili İddialar Doğru Değil! İşte Resmi Açıklama
  14. 21:09 Maliye Bakanı Şimşek'ten Ekonomik İyileşme Müjdesi: Cari Açık ve Risk Primi Düşüşte
  15. 21:08 Türkiye’nin İhtiyaç Duyduğu Uzmanlar Burada Yetişecek: Milli İstihbarat Akademisi Resmen Açıldı!
  16. 21:02 Erzurum’da Skandal: Minibüs Kazası Sonrası Sürücüye Yüksek Cezalar ve Ehliyet İptali
  17. 20:58 DAX ve CAC 40 Düşüşte, FTSE 100 Yükseldi: Avrupa Piyasaları Ne Yönde?
  18. 20:57 Psikolojik Sorunları Olan Baba, Kızını Öldürdü Çekyatın İçine Sakladı! İşte Vahşetin Detayları
  19. 20:57 Beşiktaş'tan MHK'ya açık mektup: "Hiçbir şeyi unutmuş değiliz!"
  20. 20:55 Bakan Şimşek: "Risk primimizdeki düşüş de benzer ülkelere göre çok daha iyi"
Gündem Haberleri