CHP Adalar İlçe Başkanlığı’ndan Canan Kaftancıoğlu’na destek

CHP Adalar İlçe Başkanlığı’ndan Canan Kaftancıoğlu’na destek

CHP Adalar İlçe Başkanlığı’ndan Canan Kaftan... CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu'nun 7 yıl önceki tweetleri nedeniyle 5 ayrı gerekçeden aldığı 9 yıl 8 aylık hapis cezasının istinaf mahkemesince

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu'nun 7 yıl önceki tweetleri nedeniyle 5 ayrı gerekçeden aldığı 9 yıl 8 aylık hapis cezasının istinaf mahkemesince onanmasına tepki gösteren CHP Adalar İlçe Başkanlığı, Kaftancıoğlu'na destek mesajını iletti.

Sınava giderken kaza yaptılar: 5 yaralı

CHP Adalar İlçe Başkanlığı'nın destek mesajında, "23 Haziran 2019 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde partimizin elde ettiği büyük başarının birinci yıl dönümünde İl Başkanımız Sayın Canan Kaftancıoğlu’nun 7 yıl önceki tweetleri nedeniyle 5 ayrı gerekçeden aldığı 9 yıl 8 aylık hapis cezasının istinaf mahkemesince onanması Türkiye’de yargının AKP’nin baskısı ve kontrolü altında olduğunun bir kanıtıdır" denildi.

Kaftancıoğlu'na destek mesajında şu ifadelere yer verildi:

"Herkes bu kararın hukuki değil, siyasi olduğunun farkındadır. Artık sandıkta başarı elde edemeyeceğini çok iyi bilenler, iktidarı kaybetmemek uğruna siyaseti yargı yoluyla dizayn etmeye çalışmaktadır.

Seçim sürecindeki başarısızlıklarını hazmedemeyip hak, hukuk tanımayan âdeta intikam almaya odaklanan iktidar, evrensel hukuk değerlerini hiçe sayan kendilerinin sopası haline gelen yargı mensuplarıyla beraber aldıkları bu kararla toplumumuzun vicdanını yaralamışlardır. Tavsiyemiz, bu yargı mensuplarının 2013 yılında iktidarı elinde bulunduranların FETÖ’yü öven twitleri için de aynı hassasiyeti göstermeleri ve devlet kanallarına Osman Öcalan’ı çıkartanların peşlerine de düşmeleridir.

Ülke olarak tarihimizin en zor ve karanlık günlerine tanıklık ettiğimiz bu süreçte, iktidar muhalif kesimler üzerinde sindirme politikası uygulamaktadır. Yapılan en ufak bir eleştiriye tahammül edemeyen, gerçekleri dile getirenleri özgürlüklerini alıkoymakla tehdit eden iktidar asli görevlerinden bihaberdir.

Gerek ekonomik gerekse sosyal yönden en sıkışık dönemi yaşamakta olduğumuz bu günlerde yargı eliyle belediyelerimizin yardımlarını engelleyerek, il başkanlarımızı yargılayarak, milletvekilliklerimizi düşürerek dikkatleri başka yöne çekmek, kötü yönetimin üzerini örtmek istemektedir.

Ama halkımızla sokaklarda, pazarlarda, işyerlerinde, kahvehanelerde birlikte olan bizler, yaşanan sıkıntıları gözü kulağı saraydan gelecek talimatlarda olanlardan daha iyi görmekteyiz. İktidar mensupları bu yoksulluğu, işsizliği görmeyip muhalif kesimlerin üzerine uygulamaya çalıştığı bu sindirme politikasını devam etmeye çalışırsa tıpkı 2019 İstanbul seçimlerinde olduğu gibi tekrar sandıkta hezimete uğrayacaktır.

Cumhuriyet Halk Partisi Adalar İlçesi olarak, yapılan bu mesnetsiz suçlamalara ve iftiralara rağmen yargıya, adalete olan inancımızı korumaya devam edeceğiz fakat gerekli karşılığı vermekten de hiçbir zaman çekinmeyeceğimizin bilinmesini isteriz. “Herkes için Adalet” diyerek çıktığımız bu yolda, mücadelemizden ve ilkelerimizden bir an olsun vazgeçmeden büyüyerek ve birleşerek devam etmekteyiz.

Bizi durdurmak, mücadelemizi baltalamak isteyenler şunu bilmelidirler ki, İl Başkanımız Sayın Canan Kaftancıoğlu asla yalnız değildir, davası davamızdır. Ve şunu bilmelidirler ki, bizimle gelen bahar kirli oyunlarıyla asla kışa dönmeyecektir. Saygılarımızla…"

Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz’in oynadığı dizi ‘de kovid19 vakası

"CHP Adalar İlçe Başkanlığı’ndan Canan Kaftancıoğlu’na destek" haberi, 27 Haziran 2020 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan CHP Adalar İlçe Başkanlığı’ndan Canan Kaftancıoğlu’na destek haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. CHP Adalar İlçe Başkanlığı’ndan Canan Kaftancıoğlu’na destek 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:52 ABD'de Yılın İlk Banka İflası: Republic First Bank Kapanıyor
  2. 04:06 Müteahhitler yandı! 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı
  3. 04:02 15 dakikada hazır: Tavada çıtır çıtır su böreği
  4. 03:56 Haziran ayına kadar köşeyi dönecek 4 burç: Bir anda zengin olacaklar
  5. 03:53 Yapay zeka, ünlü Raphael şaheserinde saklı gizemli detayı tespit etti
  6. 03:51 Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın diye 3 İDN kurulacak!
  7. 03:41 Türkiye'de kaçacak yer kalmadı! 6'lık bir deprem Kayseri'den Mersin'e kadar etkili olabilir
  8. 03:40 27 Nı̇san 2024 günlük burç yorumları: Korkunuzu keşfederek kendinizi koruyun!
  9. 03:36 Bakan Hakan Fidan, belirli büyükelçilikler için yeni görevleri bildirdi
  10. 03:35 İşte topuk çatlağını silip geçen pratik yöntem!
  11. 03:34 İsrail ordusu, Beyt Lahiya'daki su kuyularının yüzde 70'ini hasara uğrattı
  12. 03:33 Beklenen KDV zammı geldi!
  13. 03:30 Toyota Avrupa, 2024'ün başında yüzde 10 büyüme kaydetti
  14. 03:30 Resmi Gazete'de bugün: 27 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  15. 03:24 Yerli üretim Renault Duster için fiyat belirsizliği devam ediyor!
  16. 03:23 27 Nisan 2024 Günlük burç yorumları
  17. 03:22 Gününüze tat katacak Huriye tatlısı tarifi: Sadece 4 malzemeli!
  18. 03:20 4 mucize bir arada: Ödemi söküp atan çay tarifi!
  19. 03:19 Mercedes Benz S Serisi ve BMW 7 Serisi'ne Çin'den rakip geliyor
  20. 03:19 Hemen pişsin çok beğenilsin diyenlere irmikli etimek tatlısı tarifi
Politika Haberleri