CHP, FETÖ Borsası konusunda Şamil Tayyar’ı işaret etti

CHP, FETÖ Borsası konusunda Şamil Tayyar’ı işaret etti

CHP, FETÖ Borsası konusunda Şamil Tayyar’ı ... CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Aslında Ömer Çelik internete girse orada açık seçik FETÖ borsasını görecek. Hadi bize güvenmediniz Şamil Tayyar'a sorun. Sizin eski vekiliniz, 'çok ciddi bir FETÖ...

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Aslında Ömer Çelik internete girse orada açık seçik FETÖ borsasını görecek. Hadi bize güvenmediniz Şamil Tayyar'a sorun. Sizin eski vekiliniz, 'çok ciddi bir FETÖ borsası var, 'itirafçı' adı altında iş adamlarını serbest bırakıyorlar' diyor" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, genel merkezde basın toplantısı düzenledi. Öztrak, Türkiye'de işsizlik oranının her geçen gün artığını söyledi. Ailelerde huzur kalmadığını belirten Öztrak, "Üniversiteli işsizlerimizin sayısı 1 milyon 29 bin kişi. Yani her 4 işsizden biri üniversiteli. Atanamayan öğretmenlerimiz, iş bulamayan evlatlarımız maalesef canlarını kıyma noktasına geliyorlar. Son 1 yılda tarım kesiminde işini kaybedenlerin sayısı 329 bin kişi. Sanayi de işini kaybedenler ise 97 bin kişi. Bu sanayideki istihdam kaybı da son 5 aydır kesintisiz bir şekilde devam ediyor" dedi.

'BU TORBA YASA NE GETİRECEK, NE GÖTÜRECEK'

Öztrak, ekonomi alanında düzenlemeler içeren Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi'ne ilişkin tepkisini dile getirerek, şöyle konuştu:

"Sıkıntı içinde olan, tenceresi boş olan vatandaş için yapılmış hiçbir şey yok. Bu torba yasada bazı devlet memurları için 3 bin 600 ek gösterge yok, emeklilikte yaşa takılanların sorunları yok. Bu torba yasada gerçekten asgari ücretle geçinemeyen vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracak vergi düzenlemeleri de yok. Yasa mecliste tartışılıyor ama bu ucube rejim nedeniyle sanki bu yasayı iktidar partisinin milletvekilleri teklif etmiş gibi gözüküyor ama baktığınızda maddelerle ilgili bütün açıklamaları bürokratlar yapıyor. Ama bir açıklamayı bir türlü alamıyoruz; bu torba yasa ne getirecek, ne götürecek? Bu konuda hiçbir şey yok."

FETÖ BORSASI İDDİALARI

Öztrak, bir gazetecinin 'AKP Sözcüsü Ömer Çelik, 'FETÖ borsası varsa açık seçik ortaya konulsun ama örtbas etme durumu var' dedi. Nasıl değerlendirirsiniz?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Aslında Ömer Çelik internete girse orada açık seçik FETÖ borsasını görecek. Hadi bize güvenmediniz Şamil Tayyar'a sorun. Sizin eski vekiliniz, 'çok ciddi bir FETÖ borsası var, 'itirafçı' adı altında iş adamlarını serbest bırakıyorlar' diyor. Şimdi o nedenle Çelik şunu bilsin, bu işler bizim takibimizdedir. Bunlarla ilgili dosya bulmakta zorluk çekiyorsa kendisine klasörler verebiliriz.''

"CHP, FETÖ Borsası konusunda Şamil Tayyar’ı işaret etti" haberi, 17 Temmuz 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan CHP, FETÖ Borsası konusunda Şamil Tayyar’ı işaret etti haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. CHP, FETÖ Borsası konusunda Şamil Tayyar’ı işaret etti 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 10:32 Mehmet Yakup Yılmaz: Erdoğan'ın MHP'yi yok sayabileceğini düşünmüyorum
  2. 10:25 Barış Terkoğlu yazdı: Uğur Dündar’ın babalık davası
  3. 10:22 İsmail Kartal: 5'te 5 yapabilirsek, hedefimize ulaşma şansımız olabilir
  4. 10:18 Hatay'da afetzedelerin sorunları büyüyor: Hava tozlu, konteynerler böcekli
  5. 09:51 ‘Yakışıklılığınızın dezavantajını Gupse Özay görüyordur’ sorusuna Barış Arduç'tan jet yanıt
  6. 09:47 11 Hükümet Konağı ihalesi yapıldı: Toplam bedeli 1 milyar 189 milyon
  7. 09:40 Karar yazarı Mustafa Karaalioğlu: Yeni anayasa bir vizyon ister fakat ortada bundan eser yok
  8. 09:34 ATV'nin sevilen dizisi için apar topar final kararı
  9. 09:30 Alman basını: Nico Hulkenberg Audi ile anlaştı, resmi açıklama yakın
  10. 09:24 Yeni anayasa için havuz kurulacak: Süreci Numan Kurtulmuş yönetecek
  11. 09:16 Pazarcık'ın yeni belediye başkanı anlattı: Son mesai saatinde 4.5 milyonluk fatura kesildi
  12. 09:13 Fatih Terim isyan etti: Böyle bir hakem masraf edip Fransa'dan mı getirilir
  13. 09:06 İstanbul boğazındaki ünlü mekanda tecavüz skandalı
  14. 09:00 Çorlu tren kazası davası bugün
  15. 08:50 AK Parti’den Bursa’da dev enkaz: Borç 20 milyar TL
  16. 08:45 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda seferler üç gün sonra normale döndü
  17. 08:40 Hyundai IONIQ 5, Türkiye'ye özel donanımıyla satışa sunuldu
  18. 08:35 Kiracısı Demet Akalın'ı çıldırttı: O evi almak için milletin ağız kokusunu çektim
  19. 08:31 Gönül Dağı dizisinin ekibinde yaşanan taciz davası sonuçlandı
  20. 08:27 CHP kurmayları anlattı: Yargı krizi konuşulacak
Politika Haberleri