CHP Genel Başkanı Özgür Özel seçim stratejisini açıkladı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel seçim stratejisini açıkladı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel seçim stratejis... CHP Genel Başkanı Özgür Özel parti genel merkezinde açıklamalarda bulundu “Bu seçimin stratejisi elbet şu şekilde olacak: Yaptığımızı doğru anlatacağız, övünmeyi bileceğiz. Umudu örgütleyeceğiz. Geçmişte örgütlediğimiz umudun nasıl başarıya dönüştüğünü anlatacağız” dedi.

CHP Genel Başkanı Özel, parti genel merkezinde Yerel Yönetimler Çalıştayı'nda konuştu.

Genel Başkan Özgür Özel, partililere yaptığı konuşmada, 31 Mart seçimlerinin stratejisine ilişkin, "Bu seçimin stratejisi elbet şu şekilde olacak: Yaptığımızı doğru anlatacağız, övünmeyi bileceğiz. Umudu örgütleyeceğiz. Geçmişte örgütlediğimiz umudun nasıl başarıya dönüştüğünü anlatacağız, iyi örneklerde mesela dayanışma belediyeciliğinde çok önemli başarılar elde ettik. Başarılar elde ettiniz. Dirençli şehirler mevzusunda çok önemli hazırlıklarımız var. Başarılı uygulamalar var, eksikliklerimiz var. Bu mevzuları kesinlikle çok doğru anlatacağız" açıklamalarda bulundu.

"PARTİLERİN YÖNETİCİLERİ DURSA DA ANLAYIŞLARI DEĞİŞTİ"

Özgür Özel, daha önce ittifak yaptıkları partilerde yönetimlerin veya anlayışların değiştiğini belirterek, "Türkiye İttifakı ya da şehirlerin kendi ittifakları sözü var. Bir gerçek var, bu şehirleri bizlere kazandıranlar ve emanet edenler değişmedi. İttifak yaptığımız partilerden bazılarında yönetimler değişti, yöneticiler değişti. Bazılarında yöneticiler duruyor fakat anlayışları değişti. Ama bir gerçek var; bizi buraya getiren seçmen değişmedi, yeni seçmen var. Onun 3'te 2'si 14 Mayıs'ta, 28 Mayıs'ta 3'te 2'sinden fazlası bizimle birlikte oy kullandı. Aynı adayda birleştik, aynı adaylarda birleştik. Genç seçmenden, yeni seçmenden yana bir sıkıntımız yok. O zaman ne yapmak gerekiyor? Geçen sefer oy veren seçmene 'İyi ki oy vermişim. Bunlar devam etsin' dedirtmek lazım ve bunun için bir tüm olarak bir Türkiye İttifakı'nı örmek lazım" diye konuştu.

"TEKRARIN GÜCÜNDEN YARARLANMAK GEREKİYOR"

"Türkiye İttifakı veya Bursa ittifakı kimlerden oluşuyor" diye soran Özel, kendi sorusuna cevaben siyasi partilerden oluşmadığını kaydederek, "Şehrini seven insanlardan oluşuyor. Dürüst insanlardan, iyi insanlardan, cesur insanlardan oluşuyor. Şehrini seven ve şehrinin değerlerini korumak isteyen insanlardan oluşuyor. Başarıyı takdir edenlerden oluşuyor. Liyakate ödül verenlerden oluşuyor. Sonuçta şehrini, kendini sevenlerden oluşuyor. Belki gelecek sefer bir başka siyasi partiye oy verebilir ama bu seçimde kararı, 'İsraftan yana değil, yolsuzluktan yana değil, aksine bunu ortadan kaldıranlardan, hizmeti bize sunanlardan yana oluyor' demek lazım. 'Her bildiğimizi herkes biliyor' diyor. Tekrarın gücünden yararlanmak gerekiyor. Usanmadan, yılmadan yeniden etmek gerekiyor" dedi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e teşekkürlerini ileten Özel, "İyi ki var, iyi ki bizimle birlikte. Bundan sonraki 5 yıl esas Cumhuriyet Halk Partisi'nin, yetki bize verilirse nasıl yapabiliyoruz ne kadar organize ve ne kadar birlikteyiz? Bunu göstereceği 5 yıl olacak" açıklamasında bulunmuş oldu.

 

"CHP Genel Başkanı Özgür Özel seçim stratejisini açıkladı!" haberi, 01 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 01 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel seçim stratejisini açıkladı! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. CHP Genel Başkanı Özgür Özel seçim stratejisini açıkladı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 08 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 17:34 Ember Raporu: Küresel Elektrik Talebi Rekor Seviyede, Yenilenebilir Enerji Yükselişte!
  2. 17:28 Nisan Sıcaklık Rekorları Kırdı: Copernicus'un Raporu
  3. 17:25 İslam Memiş, altını ve doları olanlara "pazartesi" için uyarıda bulunuyor: "Yapmayın"
  4. 17:25 Ünlü ekonomist uyarıyor: Altın sahipleri satıyor, düşüş devam edebilir!
  5. 17:22 TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu, Kaza Yerinde İncelemelerde Bulundu
  6. 17:15 Game of Thrones'un Kevan Lannister'ı Ian Gelder, Safra Kanalı Kanseriyle Hayatını Kaybetti
  7. 17:13 Nisan ayında Almanya'da işletme iflasları arttı
  8. 17:12 İçişleri Bakanlığı Operasyonuyla: Suç Örgütü Üyeleri Sur'da Yakalandı
  9. 17:11 Bülent Şakrak yeni sevgilisi ile görüntülendi! İhanet Soruldu!
  10. 17:07 Noelia Voigt, Akıl Sağlığını Öne Çıkararak Miss Amerika Tacını Bıraktı
  11. 17:02 İzmir Sularında 47 Göçmen Kurtarıldı!
  12. 16:59 İrem Derici ve Gökhan Fırat Aşkı Son Buldu! Sosyal Medyadan Bile Sildi!
  13. 16:55 TCMB Başkanı Karahan, Enflasyon Raporu 2024-II'yi Tanıtacak
  14. 16:51 2024'te Pasaport ücretleri ne durumda?
  15. 16:51 Balıkesir, 2024'te elektronik üretimde öncü! Büyük kazançlar bekleniyor!
  16. 16:49 Gazze'deki Acil Durum: BM Yetkilisi Griffiths, Uluslararası Yardımın Süreceğini Açıkladı
  17. 16:43 Stormy Daniels, Trump’a Yönelik 'Sus Payı' Davasında Mahkemede İfade Verdi
  18. 16:37 Birleşmiş Milletler, 25 Mayıs'ı "Dünya Futbol Günü" Olarak Belirledi
  19. 16:27 Daihatsu, Güvenlik Test Hataları Sonrası Üretimi Yeniden Başlatıyor: Sevkiyat Yasağı Kalktı!
  20. 16:22 Ajda Pekkan'ın İlk Stadyum Konserinde Sahne Arkadaşları Belli Oldu!
Politika Haberleri