CHP’deki kritik görüşme! Kılıçdaroğlu: İnce her istediğinde görüştüm

CHP’deki kritik görüşme! Kılıçdaroğlu: İnce her istediğinde görüştüm

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin eski genel başkanları Murat Karayalçın ve Hikmet Çetin ile görüştü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin eski genel başkanları Murat Karayalçın ve Hikmet Çetin ile görüştü. Basına kapalı görüşmede, Kılıçdaroğlu’nun iki eski selefine, “Muharrem İnce her istediğinde görüştüm. Hiç ayrım yapmadım" dediği öğrenildi.

Siyasetin ve CHP’nin en sıcak gündemi Muharrem İnce. İki eski genel başkan Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın CHP lideri ile görüştü. Kritik görüşmenin en önemli gündem maddesinin Muharrem İnce olduğu öğrenildi. Basına kapalı görüşmede, Kılıçdaroğlu’nun iki eski selefine, “Muharrem İnce her istediğinde görüştüm. Hiç ayrım yapmadım” dediği öğrenildi. Yani oluşum içerisinde olduğu ifade edilen İnce, siyasetinin gündemindeki yerini koruyor. Önce parti kuracağını belirten İnce, daha sonra bir hareket başlatıp bir yola çıkacağını söyledi. Genel merkeze yönelik eleştiri dozunu arttırdı. İnce bugün yaptığı açıklamada; “Ankara’da bir basın toplantısı düzenleyeceğim. Bu süreçte herkes konuştu. Bir tek ben konuşmadım. Konuşsunlar bakalım. Herkes eteğindeki taşı döksün. Önümüzdeki hafta ayrıntılı bir şekilde her tür soruya cevap vererek, bunları anlatacağım” dedi.

“HER İSTEDİĞİNDE GÖRÜŞTÜM”

İnce bu açıklamaları yaparken, CHP Genel Merkezi de hareketliydi. İki eski genel başkan, Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın CHP Genel Merkezi’ne geldi. Çetin ve Karayalçın CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile görüştü. Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ana gündem maddesinin İnce olduğu öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, Kılıçdaroğlu, seleflerine, “Muharrem İnce her istediğinde görüştüm. Hiç ayrım yapmadım” dedi.

SON GELİŞMELER KONUŞULDU

Aslında CHP’nin her kurultayı sonrasında geleneksel olarak gerçekleştiriliyordu, bu görüşmeler. Gelenek bozulmadı. Görüşmede; iç politikaya ilişkin güncel başlıklar da ele alındı, fikir alışverişinde bulunuldu. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu 37’nci Olağan Kurultay’da Türkiye’nin sorunlarını sıralamış ardından da 13 maddelik ikinci yüzyıla çağrı beyannamesini açıklamıştı. Kılıçdaroğlu’nu yeniden seçilmesini nedeniyle tebrik eden Karayalçın ve Çetin beyanname ile ilgili görüşlerini de CHP Liderine aktardı. Karayalçın ve Çetin aynı zamanda CHP Dış Politika Danışma Kurulu üyesi. Üç ismin görüşmesinde, Libya ve Suriye başta olmak üzere kritik başlıklar da masaya yatırıldı.

"CHP’deki kritik görüşme! Kılıçdaroğlu: İnce her istediğinde görüştüm" haberi, 09 Ağustos 2020 tarihinde yazılmıştır. 09 Ağustos 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan CHP’deki kritik görüşme! Kılıçdaroğlu: İnce her istediğinde görüştüm haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. CHP’deki kritik görüşme! Kılıçdaroğlu: İnce her istediğinde görüştüm 2025 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 16 Şubat 2025 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:51 Ankara'da Yağmur ve Serin Hava Etkili Olacak: 16 Şubat 2025 Hava Durumu
  2. 01:46 Tiryaki, Savaş'a ateş püskürdü! 'AKP dolmuşuna binenin akıbeti uçurumdur!'
  3. 01:16 Dervişoğlu'ndan Erdoğan'a ve 'hilafet' açıklamalarına tepki!
  4. 00:43 Ertuğrul Doğan'dan flaş açıklamalar: 'Bu MHK ile Türk futbolu yürümez!
  5. 00:38 Kar Yağışı ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Son Dakika Uyarısı
  6. 00:33 Fatih Erbakan'dan sert açıklama: Türkiye'nin çocukları makarna ve ekmekle besleniyor!
  7. 00:27 İliç Faciasında Hayatını Kaybeden İşçinin Eşine 'Sus' Parası Teklifi
  8. 00:22 TÜSİAD’ın Çıkışlarına Bakan Bolat’tan Yanıt: ‘1990’lar Geride Kaldı!
  9. 00:18 Türkiye'nin tanınmış yatak markası iflas etti! Tüm mağazaları kapandı, yüzlerce çalışan işsiz kaldı
  10. 00:18 Ödüllü içecek markası iflas etti! Büyük zincirlerde satılıyordu
  11. 00:05 CHP heyeti, kayyum atanan Van'a ziyaret gerçekleştirecek
  12. 00:05 Nihat Kahveci'den eleştiri: "Toparlan koçum benim!"
  13. 00:05 Büyük kumaş markası iflas etti! 533 şubesi kapanacak, yüzlerce çalışan işsiz kalacak
  14. 00:05 Yavaş ile ne konuşuldu? Özel ilk defa anlattı!
  15. 00:00 Ali Koç 7,5 milyonluk futbolcuyu öyle bir rakama sattı ki... Fenerbahçe'nin kasası resmen taşacak!
  16. 23:42 Acun Ilıcalı'ya kötü haber
  17. 23:38 Yarın İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapalı olacak: İşte o güzergahlar
  18. 23:34 CHP Heyeti, Van’da kayyım atamasını incelemek için görevlendirildi
  19. 23:32 İsrail Siyasi Kabinesi, Gazze'deki ateşkes ve esir takası için toplanacak
  20. 23:30 Tekirdağ’da işçi servisi devrildi: 25 yaralı