CHP’den dikkat çeken Muharrem İnce açıklaması: Hiçbir endişemiz yoktur

CHP’den dikkat çeken Muharrem İnce açıklaması: Hiçbir endişemiz yoktur

CHP’den dikkat çeken Muharrem İnce açıklamas... CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun "Bin Günde Memleket Hareketi" ziyaretlerine devam eden Muharrem İnce için "Partililiğinden hiçbir şüphemiz, endişemiz yoktur" diye konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaretinin ardından gazetecilerin sorularına cevap verdi.

Çerçioğlu'nun kente önemli hizmetler yaptığını ve başarılı bir başkan olduğunu ifade eden Torun, "İnanıyorum ki onların başarısı bize genel iktidarın da yolunu açacaktır. Genel iktidara ulaşmamızda en büyük gücümüz olacaktır. Çünkü yerelde başardık genelde de başaracağız." diye konuştu.

seyit-torun.jpg

'AZERBAYCAN'IN GEÇMİŞTEN DOĞAN HAKLARI VAR'

Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırıları konusunda görüşleri sorulan Torun, "Azerbaycan ile iki ülkeyiz ama tek milletiz. Azerbaycan'ın geçmişten doğan hakları var. Bununla ilgili bütün yolları, yöntemleri, uluslararası ilişkiler denendi. Ama maalesef Ermenistan’ın sürekli tacizi söz konusu. Biz sonuna kadar Azerbaycan’ın, kardeşlerimizin yanındayız. Onların mücadelesinin her zaman destekçisiyiz." yorumunda bulundu.

'HİÇBİR ŞÜPHEMİZ, ENDİŞEMİZ YOKTUR'

Torun, "Bin Günde Memleket Hareketi"ni başlatan eski CHP Milletvekili Muharrem İnce'ye ilişkin de "Sayın İnce kendi demokratik hakkını kullanıyor. Sonuçta o CHP’lidir. Bizim onun partililiğinden hiçbir şüphemiz, endişemiz yoktur. Kendisi bir çalışma içerisindedir." yorumunda bulundu.

'CUMHURBAŞKANI ADAYI' YANITI

Bir gazetecinin, "CHP'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendi adayını çıkaramayacağı söyleniyor. Bu konuda neler söyleyeceksiniz?" sorusuna ise Torun, "Zamanı gelince partimiz gerekli yöntemlerini kullanarak cumhurbaşkanı adayını tespit eder. Şimdiden o tür polemiklere girmek gündemi değiştirmektir. CHP bugüne kadar, 96 yıldır verdiği demokrasi mücadelesini bundan sonra da vermeye devam edecektir. Tek bir düşüncemiz var bu ülkede demokrasiyi hukuku özgürlüğü egemen kılmaktır." yanıtını verdi. Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın 4 yıl önce iş vaadiyle bir kadınla zorla birlikte olduğu yönündeki suçlamaların da sorulduğu Torun, Atabay'a komplo kurulduğunu, görevinin başında olduğunu ve kendisini desteklediklerini ifade etti.

"AKILLARI 6 YIL SONRA MI BAŞINA GELDİ?"

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, 2014'teki Kobani bahanesiyle düzenlenen eylemlere ilişkin soruşturması kapsamında 6 eski HDP’li vekil ile Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen'in gözaltına alınmasına ilişkin Torun, şunları kaydetti: "6 yıl sonra bu olayın gündeme gelmesi manidar. Yeni mi akılları başına geldi ? Bu süreç birkaç saat içerisinde mi oluştu ? Kaldı ki örneğin belediye başkanı bununla ilgili açtığı davayı kazanıp tazminat dahi almıştı. Bu sadece gündemi değiştirmek, Türkiye’de siyasal ortamda belki de kendi adlarına bir süreç oluşturma olayıdır." Torun daha sonra, Efeler Belediyesi tarafından hazırlanan dijital eğitim platformu EFEDERS.TV'nin tanıtım toplantısına katıldı.

"CHP’den dikkat çeken Muharrem İnce açıklaması: Hiçbir endişemiz yoktur" haberi, 29 Eylül 2020 tarihinde yazılmıştır. 29 Eylül 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan CHP’den dikkat çeken Muharrem İnce açıklaması: Hiçbir endişemiz yoktur haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. CHP’den dikkat çeken Muharrem İnce açıklaması: Hiçbir endişemiz yoktur 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:01 Arka Sokaklar'a Bomba Transfer! Asıl Kadro Şevket Çoruh'tan Sonra Bu Ünlüyle Tamamlanıyor!
  2. 00:52 Sarı-Lacivertlileri Çileden Çıkaran Açıklama: "Yardım Olmadan Asla Kazanabilirler mi?"
  3. 00:49 Kenya'yı Vuran Sel Felaketinde Ölü Sayısı 44'e Yükseldi!
  4. 00:30 İflas Haberleri Artıyor: Bir Giyim Şirketi Daha Kapanıyor!
  5. 00:27 Belçika Ukrayna'ya F-16 desteği verme kararı aldı
  6. 00:23 Türkiye Yollarının Kötülüğü İlk Kez Bir İşe Yarayacak: Elektrik Üreten Süspansiyon Sistemi!
  7. 00:22 Tırnak Diplerinizdeki Bu Değişiklik Vücudunuzdaki Bir Organın Çöküşünün Habercisi Olabilir!
  8. 00:22 Tansiyon Sorununuza Çözüm Bu Bitkide! Tuz Bile Kullanılsa Tansiyonunuz Yükselmiyor!
  9. 00:19 Emeklilere Müjde: 08,00 İtibari İle O İşlem Ücretsiz!
  10. 00:19 Galatasaray'ın Tarihi Zaferi: Okan Buruk'tan Efsanevi Bir Başarı!
  11. 00:16 New York Borsası günü yükselişle tamamladı
  12. 00:09 Darphane 1 TL ve 50 kuruşların gramajını azaltacak
  13. 23:55 Arda Güler Real Madrid'te ilk golünü attı
  14. 23:43 Okan Buruk'dan efsane sözler; “Büyük rekorlara imza atıyoruz”
  15. 23:34 Fernando Muslera'nın rekoru! Çok konuşulacak rekor!
  16. 23:28 Yıldız Tilbe Yepyeni Görünümüyle Hayranlarını Şaşırttı: Tanıyamayacaksınız!
  17. 23:19 Okan Buruk'tan derbi açıklaması geldi!
  18. 23:04 Safiye Soyman-Faik Öztürk çiftinden kötü haber geldi! Faik Öztürk felç geçirdi!
  19. 22:09 Galatasaray, Adana'dan 3 puanla ayrılıyor!
  20. 22:02 Cinsel Organına Salatalık Sıkışan Kolombiyalı Pes Dedirtti!
Politika Haberleri