CHP’li Oğuz Kaan Salıcı: Son 3 yılda 6 bine ulaşan intiharları gizlemek için yapay gündeme sığınıyorlar

CHP’li Oğuz Kaan Salıcı: Son 3 yılda 6 bine ulaşan intiharları gizlemek için yapay gündeme sığınıyorlar

Salıcı "Son 3 yılda 6 bine ulaşan intiharları gizlemek için yapay gündeme sığınan bir siyaset var. Türkiye'nin gerçek sorunları çarşıya pazara çıktığımız zaman önümüze çıkıyor" dedi.

CHP Örgüt ve Örgüt Yönetiminden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı başkanlığında Merkezefendi Kültür Merkezi'nde "Afyonkarahisar, Aydın, Denizli, Muğla ve Uşak Bölge Toplantısı" düzenlendi.

Toplantıya; CHP Parti Meclisi üyeleri, bölge milletvekilleri, il başkanları, il disiplin kurulu başkanları, ilçe başkanları, belediye başkanları, CHP Denizli İl Kadın Kolları Başkanı, CHP Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı katılım sağladı. Salıcı, toplantının açılış konuşmasında, 31 Mart Seçimlerinde önemli bir başarı elde ettiklerini, şu an Türkiye nüfusunun yarısından biraz fazlasının CHP'li belediye başkanlarından hizmet aldığını belirtti. Pandemi sürecinde sosyal mesafe kuralına uyarak CHP'nin önümüzdeki dönemde izleyeceği siyaseti tartışmak için bir araya geldiklerini ifade eden Salıcı, şunları söyledi:

"3 YILDA 6 BİNE ULAŞAN İNTİHARLARI GİZLEMEK İÇİN YAPAY GÜNDEM YARATIYORLAR"

"Türkiye’nin esas gündemi olan ekonomiyi, işi gücü, yoksulluğu, son 3 yılda 6 bine ulaşan intiharları gizlemek için yapay gündeme sığınan bir siyaset var. Türkiye'nin gerçek sorunları çarşıya pazara çıktığımız zaman önümüze çıkıyor. Bizler sahadayız. Pandemi döneminde lebalep kongreler yapmıyoruz. Sınırlı sayıda katılımcıların olduğu toplantılarla CHP'nin önümüzdeki dönemde izleyeceği siyaseti tartışıyoruz. Muhalefetteyken çözmeye çalıştığımız sorunlar var, başarılı olduğumuz konular var. Çarşıda pazarda gıda fiyatlarından habersiz bir iktidar var. Tarımda kendi kendi yetebilen Türkiye konumunda ithalat furyasına dönen Türkiye’den habersiz bir iktidar var. İcra dairelerindeki 22 milyon icra dosyasından habersiz bir iktidar var. 60 milyona yakın yetişkin nüfusumuz var. Her 3 kişiden 1'i icralık. Bundan haberi olmayan bir iktidar var. Dalgalı kur değil, dalgalı iktidar var. Gece bir karar alıyorlar; akşam yattığımız kur farklı, sabah kalktığımız kur farklı. Böyle bir iktidar Türkiye'si yarattılar.

"İLK SANDIK ÖNÜMÜZE GELDİĞİ'NDE ERDOĞAN'I TORUNUNU SEVMEYE YOLCU EDECEĞİZ"

Bu ülkenin iyiliği için bizim çözüm önerilerimizi uygulamaktan imtina ettiler. Esnaf sıkıntıya düştü, CHP esnaf için politika paketi açıkladı. Türkiye’nin doğru yönetilmesiyle ilgili Sayın Genel Başkan'ımız tarihsel bir metin ortaya koydu. Son kurultayımızda İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi’ni açıkladık ve altına imza attık. CHP iktidara hazır. Tabii ki Millet İttifakı ile beraber yapacağız, tabii ki dostlarımızla beraber yapacağız, tabii ki bu ülkenin bize destek veren, bu sıkıntılardan çıkmak isteyen geniş toplumsal kesimleriyle beraber yapacağız. İlk sandık önümüze geldiğinde Recep Tayyip Erdoğan’ı evine torun sevmeye yolcu edeceğiz."

"CHP’li Oğuz Kaan Salıcı: Son 3 yılda 6 bine ulaşan intiharları gizlemek için yapay gündeme sığını." haberi, 09 Nisan 2021 tarihinde yazılmıştır. 10 Nisan 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan CHP’li Oğuz Kaan Salıcı: Son 3 yılda 6 bine ulaşan intiharları gizlemek için yapay gündeme sığını.. haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. CHP’li Oğuz Kaan Salıcı: Son 3 yılda 6 bine ulaşan intiharları gizlemek için yapay gündeme sığını.. 2025 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 07 Şubat 2025 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:20 Yılın ilk enflasyon raporu açıklanıyor: Cari açıkta bir artış bekliyoruz
  2. 13:02 Sağlık Bakanlığı’ndan Sahipsiz Hayvanlarla İlgili Yeni Adım!
  3. 12:57 Osman Kavala'dan Ayşe Barım açıklaması: "Gerçekliği Tahrif Etme ve Algı Yaratma Çabası"
  4. 12:53 Bakanlık, Nevzat Bahtiyar’ın aldığı cezaya itiraz etti
  5. 12:49 Demet Akalın'dan Şükrü Özyıldız'ın sevgilisi Sibil Çetinkaya’ya sert yorum
  6. 12:42 Kanal D ekranlarının Karadeniz dizisi “Bulutların Üstünde” yeni sezona ertelendi
  7. 12:37 İlayda Alişan yeni dizisi için tesettüre girdi!
  8. 12:34 Galatasaray'da sıra bek transferinde!
  9. 12:29 Kongo'daki ayaklanmada kadın hapishanesine saldırı
  10. 11:40 Netanyahu’dan Filistin Devleti Çıkışı: "Suudi Arabistan’da Kurulabilir"
  11. 09:39 Sarunas Jasikevicius: 'İlk yarıya göre daha akıllı oynadık ve kazandık'
  12. 09:36 Kerem Kınık'ın kızının ölümüne neden olduğu çocuğun annesi isyan etti
  13. 09:24 Küresel piyasalar haftanın son günü veri gündemine odaklandı
  14. 09:16 ABD'de DOGE'nin Hazine Bakanlığının ödeme sistemlerine erişimi kısmen sınırlandırıldı
  15. 09:12 Bahçeli’den 6 Şubat Depremi Mesajı: “İzleri Silmek İçin Olağanüstü Mücadele Verildi”
  16. 09:07 Amazon'un net satış ve karı geçen yılın son çeyreğinde arttı
  17. 09:01 Şehit Murat Kemal Yetişen ile ilgili kahreden tesadüf
  18. 08:55 IMF'den dikkat çeken Trump açıklaması
  19. 08:51 Eski Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi hakkında 3 yıl 6 aya kadar hapis talebi
  20. 08:46 Victor Osimhen’e İtalyan devinden kanca