CHP’lilerden Sinan Aygün’e çağrı: Elindeki ses kayıtlarını derhal ifşa et

CHP’lilerden Sinan Aygün’e çağrı: Elindeki ses kayıtlarını derhal ifşa et

CHP’lilerden Sinan Aygün’e çağrı: Elindeki s... Eski CHP vekili Sinan Aygün'ün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve bazı belediye Meclis üyelerini kastederek, “rüşvet istediler” iddiasına ...

Eski CHP vekili Sinan Aygün'ün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve bazı belediye Meclis üyelerini kastederek, “rüşvet istediler” iddiasına CHP'li Belediye Meclis üyeleri Berkay Gökçınar ile Haydar Demir'den yanıt geldi. “Elindeki ses kayıtlarını derhal ifşa et” çağrısında bulunan Gökçınar ve Demir, “İddiaların üzerine senden namus ve şerefin üzerine yemin etmeni beklemiyoruz. Biliyoruz bu senin için bir anlam ifade etmez. Çok sevdiğini servetin ve paran üzerine yemin edebilir misin?” diye sordu.

Eski CHP vekili Sinan Aygün’ün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Meclis Üyeleri Berkay Gökçınar ile Haydar Demir'i kastederek, “rüşvet istediler” iddiasına, CHP’li Belediye Meclis üyelerinden sert yanıt geldi. Gökçınar ve Demir, Sinan Aygün’ün “iftira” attığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

“Elindeki ses kayıtlarını derhal ifşa et” çağrısında bulunan Gökçınar ve Demir, “İddiaların üzerine senden namus ve şerefin üzerine yemin etmeni beklemiyoruz. Biliyoruz bu senin için bir anlam ifade etmez. Çok sevdiğini servetin ve paran üzerine yemin edebilir misin?” diye sordu.

‘YAVAŞ HAKKINDA HAKARETE VARAN İFADELER KULLANDI'

Geçmişte çocuk pornocusu, hortumcu, yolsuz tipler tarafından yürütülen kampanyanın yeni bir versiyonuyla karşı karşıya olduklarını belirten Gökçınar ve Demir, bazı kesimlerin köpürttüğü gözlenen mesnetsiz açıklamaların yalan ve iftiradan ibaret olduğunu öne sürdüler.

Açıklamada, “Sayın Sinan Aygün'ün kız kardeşi Sayın Sibel Aygün, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde partimizin meclis üyesidir. Daha önce birçok kez gittiğimiz üzere, bahse konu olan gün de ‘abla' dediğimiz Sayın Sibel Aygün'ün daveti ile kendisinin TOGO Kulesindeki ofisine gidilmiştir. Bunun öncesinde hiçbir zaman bizim Sinan Aygün'le bir görüşme talebimiz olmamıştır” denildi.

Sibel Aygün'ün ofisine, kendisiyle görüşmek üzere gittiklerini belirten Meclis üyeleri, “Kapıda rastlaştığımızda bizi ofisine davet eden Sinan Aygün, içeride oldukça rahatsız bir ruh haliyle, Belediye Başkanımız hakkında hakaretamiz ifadeler kullanarak konuyu kendisi açtı. ‘Ben babam adına 32 derslikli okul yaptıracağım. Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne geçmişte söz vermiştim. Büyükşehir'den 7 milyon alacağım var. Bir okul dediğin nedir ki, 2 milyon, 3 milyondur' ifadelerini kullanmış, bu ifadeler üzerine Sayın Berkay Gökçınar, ‘3 milyona okul mu yaptırılır? Bunun ederi 20-25 milyon civarıdır'” dediklerini öne sürdüler.

‘MANSUR YAVAŞ KİM OLUYOR Kİ?’

“Kendisi ısrarla, ‘Kaça olur, kaça olur, bir şey söyle' diyerek Berkay Gökçınar'a bu rakamı tekrar ettirmiştir. Bu sohbette tarafımızca bir şahıs ya da Büyükşehir Belediyesi adına kesinlikle bir talepte bulunulmamış, Sinan Aygün'ün sorusu üzerine istinaf konusundan bahsedilmiş ve Büyükşehir Belediye Başkanı'nın istinafa gidilmemesi yönünde fikrinin kesin olduğu ve bundan dönmeyeceği Sinan Aygün'e ifade edilmiştir.”

Görüşmede Sinan Aygün sinirlerine hakim olamadığı ve hakaretlerinin dozunu artırdığını belirtilerek, “‘Benimle Cumhurbaşkanı uğraşamadı; Mansur Yavaş kim oluyor ki?' türünden sözler gerginliği arttırdı. Biz ortamın ve Sinan Aygün'ün rahatsız edici ifadelerinden dolayı Sibel Hanım'a yapacağımız ziyaretten vazgeçerek Sibel Aygün'le, birlikte ofisten ayrıldık. Tüm bunlar yaklaşık 10-15 dakika içinde gerçekleşmiştir” denildi.

"CHP’lilerden Sinan Aygün’e çağrı: Elindeki ses kayıtlarını derhal ifşa et" haberi, 23 Aralık 2019 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan CHP’lilerden Sinan Aygün’e çağrı: Elindeki ses kayıtlarını derhal ifşa et haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. CHP’lilerden Sinan Aygün’e çağrı: Elindeki ses kayıtlarını derhal ifşa et 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 02 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:07 İlaç şirketi Kovid aşısının yan etkilerini ilk kez kabul etti: Felç, beyin hasarı, kalp krizi
  2. 14:04 BM açıkladı: Gazze'deki enkaz Ukrayna'dan fazla
  3. 14:02 Türkiye fazla mesaide zirvede: Avrupa’nın 4 katı fazla olduğu açıklandı
  4. 14:01 İsrail'den ABD'ye tehdit geldi: Netanyahu'ya tutuklama kararı çıkarsa Filistin yönetimini yıkarız
  5. 13:59 Ofcom, OnlyFans'in Çocukları Koruma Önlemlerini İnceleyecek
  6. 13:58 Otomobil satışlarına sert tedbirler gündemde! Fahiş fiyatlarla mücadele edilecek
  7. 13:58 Galatasaray'da Transfer Gündemi: Kerem Aktürkoğlu için Yeşil Işık Yanıyor!
  8. 13:54 OECD Raporu: Türkiye'de Büyüme Tahmini Artıyor, Enflasyon Endişe Verici Seviyede
  9. 13:50 İYİ Parti Trabzon’da istifalar devam ediyor
  10. 13:49 Erdoğan, Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow ile bir görüşme gerçekleştirdi
  11. 13:41 Erbakan'dan Bahçeli'nin 'Soyadının ağırlığını taşımaktan aciz' sözlerine yanıt geldi
  12. 13:40 OECD'den Türkiye için ürküten enflasyon tahmini geldi: İki yıl boyunca yüksek seyredecek
  13. 13:38 İsmail Kartal'dan sert tepki: ''Onlara göstereceğiz mayıslar kiminmiş''
  14. 13:37 Elon Musk, Taylor Swift'e övgüler yağdırdı: Kendini aştın
  15. 13:33 Sıfır araç fiyatına zam yapılamayacak! Devam eden zam skandalına son
  16. 13:26 ABD'den Türk şirketlere yeni yaptırımlar gündemde
  17. 13:23 Yenilenen Cupra Formentor: Düşük bütçe ve hız arayanlara dikkat!
  18. 13:22 Mercedes-Benz'de bir dönem sona erdi: Artık Apple CarPlay desteklenmiyor
  19. 13:13 BİM'den Yeni Ürün: Para Sayma Makinesi! Tedavüle Çıkacak Yeni Para Birimi Detayı Dikkat Çekti!
  20. 13:13 Gelecek Varlık Yönetiminde, 2024'ün İlk Çeyreğinde 325,3 Milyon TL Kâr!
Haberleri