Cide Belediye Başkanı’nın ’19 Mayıs’ videosu beğeni topladı: ‘İzlerken gözyaşlarımı tutamadım’
Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu'nun 19 Mayıs nedeniyle yayınladığı video ilgi topladı.
Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu'nun 19 Mayıs nedeniyle yayınladığı video ilgi topladı.
CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Atakum Belediyesi tarafından Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 101. yıldönümüne özel olarak hazırlanan #YüzyılınRotası dijital kutlama programında yayınlanan videolar ilgi topluyor.
Tarihi yolculuğun Kastamonu bölümünde de Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu, video mesajı ile Bandırma Vapuru ve Mustafa Kemal Atatürk’ü coşkulu bir şekilde karşıladı.
"İZLERKEN GÖZ YAŞLARIMI TUTAMADIM"
Cide ve Karadeniz’e hakim bir tepede kaydedilen video ile Başkan Mutlu, Mustafa Kemal Atatürk’ü “Hoş geldiniz paşam” sözleri ile karşıladı. Coşkulu anlatımı ile Kastamonu’nun Milli Mücadele dönemi kahramanlarını tek tek sıralayan Başkan Mutlu’nun videosu sosyal medyada binlerce kişiye ulaştı. Mutlu’nun videosuna, “İzlerken gözyaşlarımı tutamadım”, “Tüylerim diken diken oldu” yorumları yapıldı.
Programın devam ettiği www.yuzyilinrotasi.com adresli internet sitesinde oluşturulan sanal rotada tarihi gerçekliğe uygun şekilde ilerleyen Bandırma Vapuru, seyri sırasında temsili geçiş yaptığı kentlerde belediye başkanlarının video mesajları ile uğurlanıp, karşılanıyor.
"Cide Belediye Başkanı’nın ’19 Mayıs’ videosu beğeni topladı: ‘İzlerken gözyaşlarımı tutamadım’" haberi, 19 Mayıs 2020 tarihinde yazılmıştır. Kültür Sanat kategorisi altında bulunan Cide Belediye Başkanı’nın ’19 Mayıs’ videosu beğeni topladı: ‘İzlerken gözyaşlarımı tutamadım’ haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Cide Belediye Başkanı’nın ’19 Mayıs’ videosu beğeni topladı: ‘İzlerken gözyaşlarımı tutamadım’ 2025 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Kültür Sanat konusunda 16 Şubat 2025 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.
YORUM YAZ
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.