Cinsel İsteklerine Fren Yok: En Yüksek Libidoya Sahip Burçlar Açıklandı!

Cinsel İsteklerine Fren Yok: En Yüksek Libidoya Sahip Burçlar Açıklandı!

Cinsel İsteklerine Fren Yok: En Yüksek Libid... Burçlar, yemek tutkusundan sosyal etkinliklere kadar birçok özellikleriyle bilinirken, cinsel arzular da burçlara göre değişkenlik gösterebiliyor. Araştırmalar, bazı burçların cinsel isteklerinin diğerlerinden daha yüksek olduğunu ortaya koydu.

Cinsellikle olan yakınlık, çoğu zaman karakter yapısıyla ilişkilendirilse de, bu durumu burçlara göre sınıflandıranların da sayısı oldukça fazla. Astrologlar, binlerce kişi üzerinde yaptıkları incelemeler sonucunda cinsellik konusunda en istekli burçları belirledi. Takipçilerine "Hangi burçların cinsel yaşamı diğerlerine göre daha tutkulu ve daha renkli?" sorusuna yanıt veren astrologlar, aynı zamanda eşlere ve sevgililere uyumlu çift tavsiyelerinde de bulundu. İşte cinsel dürtüsü en yüksek olan burçlar:

AKREP BURCU

Akrepler, cinsellik konusunda yoğun duygularıyla tanınır. Ancak durum bilindiği gibi sadece fiziksel değil; Akrep burçları, duygusal bağlarının yoğun olduğu kişilerle cinsel birliktelik kurmayı tercih eder. Yakın oldukları kişilere güvenebilmekten hoşlanırlar ve bu güven duygusu, cinsel yaşamlarında önemli bir yer tutar.

KOÇ BURCU

Koçlar, zodyağın cinsel akrobatları gibidir. Libidoları oldukça yüksek olan Koçlar, etkileyici bir yapıya sahiptir ve yatak odasında daha da şehvetli olurlar. Seksin duygusal ve tutkulu bir ilişki olması gerektiğine inanırlar. Uzun öpüşmeler, gıdıklama ve masaj, Koç'un sevdiği deney alanlarıdır.

ASLAN BURCU

Aslanlar, cinsel dürtüleri oldukça yüksek kişilerdir, özellikle cinsellik, bedenlerinin yanı sıra egolarının da okşanmasını içeriyorsa. Ne kadar iyi olduklarını ve ne kadar seksi olduklarını duymaktan hoşlanırlar. Aslanlar, cömert aşıklardır ve aldıkları kadarını da verirler. Ateşli ve tutkulu olan Aslanlar, mesuliyet almayı ve ilk hareketi yapmayı severler.

KOVA BURCU

Kovalar, cinselliğe düşkünlüğünün yanı sıra özgür ruhlu partnerlerdir. Yeni şeyler denemeyi severler ve bu yenilikler planlı bir şekilde değil, doğal akışta gerçekleşir. Hiçbir şey için kendilerini zorlamazlar ve tutkularının peşinden giderler. Ancak partnerleriyle sosyal ya da duygusal bir paylaşım içinde olmayı isterler. İçeriği boş ilişkilerden yana değillerdir ve birinin peşinden koşmak da tarzları değildir.

TERAZI BURCU

Hayatının her anında eşitliği arayan Teraziler, cinsellikte de eşit duygular paylaşmayı isterler. İki tarafın da aynı oranda mutlu ve tatmin olması onlar için çok önemlidir. Estetik kaygıları olmayan kaba insanlarla birlikte olamazlar. Sakin, kibar ve romantik insanlar dikkatlerini çeker. Ambiyans ise onlar için oldukça önemlidir.

YAY BURCU

Yay burçları için birlikteliğin öncesi oldukça önemlidir. Tutkuyu hissetmek isterler. Özgür ruhlu oldukları için farklı deneyimlere her zaman açıktırlar. Eğlenebilmek ise ilk koşullarıdır. Ancak zaman zaman bencil davranıp partnerlerinin düşüncelerini görmezden gelebilirler. Farklı deneyimlere açık oldukları için her farklı kişi de onlar için heyecan vericidir.

BALIK BURCU

Balıklar, cinsellikten çok sevgiye ve aşka önem verirler. Partnerleriyle aralarındaki duygusal bağı arttıracak ve güçlendirecek aktiviteler yapmayı severler. Bedensel tatminden çok ruhsal tatmin ararlar. Asla hakimiyetten yana değillerdir. Tutku ve ihtiras ile duygusallıklarını birleştirirler.

İKIZLER BURCU

İkizler burçları, hayatlarında olduğu gibi cinsellikte de iki farklı uçta olabilirler. Dikkat dağıtan, ilgisiz bir partner olabilecekleri gibi dünyanın en iyi partneri de olabilirler. Oldukça meraklıdırlar ve yeniliklere açıktırlar. Kelimelerin gücüne inanarak en romantik anlarda da kelimelerini kullanırlar. Eşlerinin yalnız dış görünüşüyle ilgilenmezler, partnerlerinin düşüncelerinden etkilenmek isterler.

YENGEÇ BURCU

Oldukça tutkulu ve fantastik aşıklar olan Yengeçler, en duyarlı burçlardan biridir. Her hareketi, her cümleyi hızlı bir şekilde kendi süzgeçlerinden geçirebilirler. Bu yüzden cinsellik anlamında partnerlerinin yeni ve farklı şeyler denemekten kaçınması gerekebilir. Cinsellik, Yengeç burçları için asla sadece bir dürtü değildir; her zaman bir duygu yoğunluğu ararlar. Romantik dokunuşlara çok önem verirler.

Astrologların bu değerlendirmeleri, burçların cinsel yaşamlarındaki eğilimlerini anlamak ve partnerler arasında daha uyumlu ilişkiler kurmak isteyenler için yol gösterici olabilir.

"Cinsel İsteklerine Fren Yok: En Yüksek Libidoya Sahip Burçlar Açıklandı!" haberi, 07 Temmuz 2024 tarihinde yazılmıştır. 07 Temmuz 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan Cinsel İsteklerine Fren Yok: En Yüksek Libidoya Sahip Burçlar Açıklandı! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Cinsel İsteklerine Fren Yok: En Yüksek Libidoya Sahip Burçlar Açıklandı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 06 Ekim 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:13 Özgür Özel Cumhurbaşkanına İstanbul Sözleşmesi için seslendi!
  2. 01:12 Filistin Soykırımı Devam Ederken: Türkiye, İsrail’den Çöp İthalatını Artırıyor!
  3. 01:10 Resmî Gazete'de bugün neler yer alacak?
  4. 01:05 Ekim Sonuna Dikkat! On Binlerce Bireyin Emeklilik Hakkı Tehlikede!
  5. 00:55 Kira mı, Kredi mi? Yüksek Faizli Dönemde Ev Sahibi Olmanın Yolları!
  6. 00:48 Lübnan’dan Yeni Haberler: Göç Dalgası ve Kayıplar Artıyor!
  7. 00:47 Hitiler'den kalan bu mağara hastalık seviyesini yarıya indiriyor!
  8. 00:44 Kızılırmak'ın beslediği barajda tedirgin eden o görüntü!: Yetkililer harekete geçti!
  9. 00:24 Bakan Şimşek'ten açıklama: Kuyumcular 36 ilde mercek altında!
  10. 00:24 Netanyahu'dan Sert Yanıt: 'İsrail Medeni Dünya İçin Savaşıyor!'
  11. 00:15 Balıkçı resmindeki mantık hatasını yalnızca gerçek bir dahi 10 saniye içinde tespit edebiliyor
  12. 00:15 En düşük maliyetli havayolu şirketi iflas tehlikesiyle karşı karşıya!
  13. 00:14 İsrail Beyrut'u tekrar bombaladı
  14. 00:11 Ünlü Ekonomist Kârlı Yatırımı Açıkladı: Yatırım Yapan Kazanacak!
  15. 00:07 Arda Güler Sahada, Emre Belözoğlu Tribünde! Madrid-Villarreal Mücadelesi
  16. 00:05 Semih Çelik’in Kan Donduran Cinayeti: Ayşenur Halil’in Komşusu O Gün Yaşananları Açıkladı!
  17. 00:03 PFDK'dan Okan Buruk, Trabzonspor, Michy Batshuayi ve Beşiktaş'a para cezası yağdı!
  18. 00:01 İsrail'den açıklama: “İran’a bizim seçtiğimiz yer ve zamanda karşılık vereceğiz”
  19. 00:00 Türkiye’nin En Zenginlerinden Biri İflas Etti! Şimdi Devlet Hastanesinde Tedavi Altında!
  20. 23:57 İstanbul’da Evler Rüya, Fiyatlar Gerçek! Sarıyer ve Beşiktaş’ta 12 Milyon TL
Yaşam Haberleri