Cinsel saldırı davası çıkışında taşlı sopalı kavga; 5 yaralı, 6 gözaltı

Cinsel saldırı davası çıkışında taşlı sopalı kavga; 5 yaralı, 6 gözaltı

Cinsel saldırı davası çıkışında taşlı sopalı... Kavga, polis merkezinin karşısında yaşandı

Bursa'da cinsel saldırı davasının duruşması sonrası taraflar arasında kavga çıktı. Cinsel saldırı sonucu bir erkek çocuğu dünyaya getiren 17 yaşındaki  K.A. ve ailesi, kavganın ardından şikâyetçi olmak için gittikleri polis merkezinden çıkışta karşı tarafın taşlı sopalı saldırısına uğradı. Yaralanan K.A. ve 4 yakını hastaneye kaldırılırken, 6 kişi gözaltına alındı.

Olay, saat 14.00 sıralarında Osmangazi ilçesi Çarşı Polis Merkezi karşısındaki özel bir otoparkta meydana geldi. K.A., 2020 yılı mayıs ayında oturdukları mahalledeki komşusu O.Ö.’nün (21) cinsel saldırısına uğradı.

Olayın ardından K.A.'nın bir erkek çocuğu dünyaya geldi. Bunun üzerine K.A. ve ailesi, savcılığa giderek çocuğun babası olduğunu iddia ettikleri O.Ö. hakkında suç duyurusunda bulundu.

O.Ö. hakkında Bursa 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Davanın daha önceki duruşmasında mahkeme heyeti K.A.'nın çocuğundan ve O.Ö.'den DNA testi alınmasını talep ederek duruşmayı bugüne erteledi. Bugün görülen duruşma sonrası ise adliye çıkışında taraflar arasında kavga çıktı. Görevlilerin araya girmesiyle kavga sonlandırılırken, K.A. ve ailesi, Çarşı Polis Merkezi'ne gidip, tahrik ve darbedildiklerini öne sürerek şikâyetçi oldu.

Taşlı sopalı kavga

Bunu öğrenen O.Ö. ve yakınları, polis merkezinin karşısındaki otoparkta ailenin çıkışını bekledi. Polis merkezinde işlemleri tamamlanan K.A. ve yakınları, otoparkta araçlarına bineceği sırada, O.Ö. ve yakınlarının taşlı sopalı saldırısına uğradı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafları ayırırken, darp sonucu yaralanan K.A. ve 4 yakını çevredeki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Polis, kavgaya karıştığı tespit edilen 6 kişiyi gözaltına aldı.

Bu arada kavga anı, otoparkın güvenlik kamerasına yansıdı. Kamera görüntülerinde, K.A. ve ailesinin, otomobile binmek üzereyken karşı taraftan gelen kalabalık grubun saldırısına uğradığı anlar yer aldı.

“Hakarete uğrayıp, darbedildiler”

K.A.'nın avukatı Feyza Aslan Erdem, duruşma bittiği andan itibaren müvekkillerinin tahrik edildiğini ve aşağılayıcı sözlere maruz kaldığını öne sürdü. Polis merkezinden çıktıkları gibi müvekkillerinin saldırıya uğradığını söyleyen Erdem, "Çocuktan DNA örneği alındı. Fakat babası olduğunu iddia ettiğimiz kişiden henüz DNA testi alınmadı. Tutuksuz yargılanma süreci Bursa 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam ediyor. Tutuksuz yargılama sonrasında bugün görülen duruşmada müvekkillerimize, karşı taraftan haksız tahrik uygulanıyor ve sonrasında bir arbede çıkıyor. Adliye çıkışında da müvekkillerimiz darp edildi. Biz de Çarşı Polis Merkezi’ne gelerek tekrar suç duyurusunda bulunmak istedik. İfadeden sonra biz müvekkillerimizi sakinleştirdik. Biz müvekkillerimizi sakinleştirip evlerine göndermeye çalışırken, emniyet çıkışında karşı tarafın yakınları müvekkillerimize saldırdı. Sanıkların akrabaları olduğunu tahmin ettiğimiz 8- 10 kişi müvekkillerimizi darbetti. Burada 4 kişi darp sonucu yaralandı. 17 yaşındaki müvekkilimizi de darbettiler. Müvekkillerimizden birkaçı hastaneye baygın olarak gitti. Ciddi bir mağduriyet var. Ortada cinsel istismar sonucu doğmuş bir çocuk var. Buna rağmen bir tutuklama yok. Buna rağmen müvekkillerimiz sakin kalıp yargılama sonucunu beklerken, bir de karşı taraftan hem hakaret cümleleri duyuyorlar hem de darbediliyorlar. Müvekkillerimiz çok ciddi şekilde mağdur edildi" dedi. 

 

"Cinsel saldırı davası çıkışında taşlı sopalı kavga; 5 yaralı, 6 gözaltı" haberi, 10 Mart 2022 tarihinde yazılmıştır. 10 Mart 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Cinsel saldırı davası çıkışında taşlı sopalı kavga; 5 yaralı, 6 gözaltı haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Cinsel saldırı davası çıkışında taşlı sopalı kavga; 5 yaralı, 6 gözaltı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ezgi Bozkurt Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:30 Mobil operatör abone sayısı şaşırttı: Türkiye nüfusundan fazla!
  2. 01:28 Yeni robot hem hazırlayacak hem de pişirecek
  3. 01:15 Range Rover'ın Yerine Göz Atın! Jeep'in 2 Milyon Satış Barajını Aşan Modeli Artık Türkiye'de!
  4. 00:42 Evlilik Gününüz Hayatınızı Etkileyebilir: Astrolog Günlerin Anlamlarını Açıklıyor!
  5. 00:40 'Bahçeli' Paylaşımı! 'Ben Sana Dost Oldum, Sen Bana Düşman'
  6. 00:35 Kupada gol düellosunu Trabzonspor elde etti!
  7. 00:31 Fatih Terimli Panathinaikos'a, AEK'dan Fark!
  8. 00:25 Yepyeni Tesla Model 3 Performance modeli resmi olarak duyuruldu!
  9. 00:21 ABD üniversitelerindeki Filistin gösterileri, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun endişesini uyandırdı
  10. 00:18 Fenerbahçe Beko'dan; Final Four'a Dev Adım Atıldı!
  11. 00:17 Mehmet Yılmaz değerlendirdi: "Erdoğan’ın MHP’yi itekleme gücü yok!"
  12. 00:14 Batman'da, DEM Parti'nin il binasında arama gerçekleştirildi
  13. 00:03 Özgür Özel'in Steinmeier Görüşmesi Detayları Tek Tek Ortaya Çıktı!
  14. 23:56 Ali Koç'tan Ahmet Ketenci'ye sitem geldi!
  15. 23:44 Estetik Yaptıran Selen Görgüzel Beğeni Yağmuruna Tutuldu!
  16. 23:39 BM, Gazze'deki toplu mezarlarla ilgili bağımsız bir soruşturma yapılması çağrısında bulundu
  17. 23:34 Valilik, iki gün boyunca Kuzey Afrika'dan toz taşınacağını bildirdi: Halkı uyardı
  18. 23:26 Koç Ailesi'ne büyük bir darbe geldi: Bir haftada 150 milyon dolarlık bir değer kaybı yaşadılar
  19. 23:19 Yeliz Yeşilmen'den Hadise'ye Tam Destek!
  20. 23:13 Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in yeni aşk yuvası! Yuva değil saray!
Gündem Haberleri