Cinsiyet değiştiren oyuncu Meli Bendeli, yaşadıklarıyla Armağan Çağlayan'ı ağlattı

Cinsiyet değiştiren oyuncu Meli Bendeli, yaşadıklarıyla Armağan Çağlayan'ı ağlattı

Cinsiyet değiştiren oyuncu Meli Bendeli, yaş... Çukur dizisindeki Timsah Celil rolüyle tanınan ve sonrasında cinsiyet değiştirme operasyonu geçiren Meli Bendeli, Armağan Çağlayan'ın programında yaşadığı süreci anlattı.

Çukur, Cam Tavanlar dizilerinde oynayan dizi ve tiyatro oyuncusu Ahmet Melih Yılmaz, geçtiğimiz aylarda cinsiyet değiştirerek adını da Meli Bendeli olarak değiştirdi. Yaşadığı süreçle çok konuşulan Bendeli, Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalında yayınlanan Gör Beni isimli programına konuk oldu. Yıllarca yaşadıklarını anlatan Bendeli, zaman zaman duygusal anlar yaşadı.

Armağan Çağlayan'ın "Çok zor bir karar aldınız diye düşünüyorum" sözleri üzerine konuşan Bendeli, "Bu zaten 32 yılımı aldı. Zordu gerçekten" dedi. Kendisine uzun süre boyunca, "Ben kötü bir şey yapmadım" diye söylediğini belirten Bendeli, "Hayatım gitmiyordu. Kabuslardan bir yerlerden atıyorum kendimi sürekli. İlerletemiyorum hayatımı. Bu sosyal olarak da böyle, iyice eve kapanmalar böyle... Dünyadan çekilmiştim veya onu öldürecektim, Allah'tan korktum travesti oldum yani öyle söyleyeyim." dedi.

Bu zamana kadar kendi imkanları ve çabalarıyla dizilerde rol bulduğunu söyleyen ünlü isim, "Şu saatten sonra Kenan İmirzalıoğlu ile başrolü oynamayacaksam dizilerde yer almam. Yan rolleri ve millerin hoşgörüsünü bekleyecek zamanım yok. Ankara'ya taşındım ve orada bir düzen kurmaya çalışıyorum. Önce bir altın bileziğim olsun diye mesleğimi elime aldım ama benim hayatım daha değerli" şeklinde konuştu.

Sürekli başkalarını düşündüğü için hayatı kaçırdığını söyleyen oyuncu, sözlerine şöyle devam etti: "Herkesi düşündüğüm için kendimi erteledim. Sıra bana bir türlü gelemedi. Bencil olmaktan çok korkarım. Ailemi ve bütün dünyayı karşıma aldım. Annem, babam sonuçta... Bir daha onları görememekte var işin sonunda, öyle keskin bir şey. Bazen kaybolmak, yok olmak istiyorum. Unutulma hakkımı kullanmak istiyorum. Toz olmak istiyorum ama bu halimle. Travesti olduktan sonra her şey toz pembe olmadı. Sevdiğimi unutamadım, aklımı kaybettim. Bir sürü derdim varken bir şeyleri muhteşemmiş gibi gösteremem."

"Eski sevgilimin artık gelmeyeceğini bildiğim için kendi hayatıma baktım. Onu 6 sene falan bekledim. Sürecin başında da ona mesaj atarak Ankara'ya taşınıp travesti olacağımı söyledim. O da bana arkamda olacağını söyledi. Ben de 'yanımda olacaktın ama arkamda oldun' dedim. Böyle olmamım onunla alakası yok ama geç kalmamım onunla alakası var. Karşıma çıkan her şeye kızgınım. Oyunculuğa, unutamadığım adama, anama, kardeşime kızgınım... Evvelimi bilmeyen ahirimde hesap sormasın. İnsanların şaşkınlığını anlıyorum da tesüflüğünü anlayamıyorum."

Meli Bendeli anlattıklarından sonra kendisini tutamayarak gözyaşlarına boğulan Armağan Çağlayan, "Bu kadar sert bir şey beklemiyordum açıkçası. Bir insanın herkese kızgın olması taşınması çok zor bir yük" ifadelerini kullandı.

armagan.jpg

"Cinsiyet değiştiren oyuncu Meli Bendeli, yaşadıklarıyla Armağan Çağlayan'ı ağlattı" haberi, 14 Mayıs 2022 tarihinde yazılmıştır. 14 Mayıs 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Magazin kategorisi altında bulunan Cinsiyet değiştiren oyuncu Meli Bendeli, yaşadıklarıyla Armağan Çağlayan'ı ağlattı haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Cinsiyet değiştiren oyuncu Meli Bendeli, yaşadıklarıyla Armağan Çağlayan'ı ağlattı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 19:08 Galatasaray, Şampiyonluk İddiasını Güçlendirmek İçin Victor Lindelöf Transferinde Kararlı
  2. 19:08 TikTok CEO’su Shou ABD'deki yasa için konuştu: "İçiniz rahat olsun, hiçbir yere gitmiyoruz"
  3. 19:03 Gizemli Zaman Yolcusu: 6000 Yıl Sonrasının Şaşırtıcı Görüntüleri Ortaya Çıktı
  4. 18:58 Sırrı Sakık ve Önder Aksakal arasındaki tartışma Meclis'te gergin anlar yaşanmasına neden oldu
  5. 18:55 PKK terör örgütünün Almanya sorumlularından Saim Çakmak yakalandı
  6. 18:53 Biden, Tiktok'un Amerika'da yasaklanması kararını içeren tasarıyı imzaladı
  7. 18:50 Beyaz Saray, Ermeni Soykırımı'nı Anma Açıklamasında Kararlılıkla Duruşunu Sürdürüyor
  8. 18:48 Batuhan A gemisinin battığı yerden ceset çıkarıldı: Mürettebatı arama çalışmaları devam ediyor
  9. 18:46 Borsa İstanbul günü yükselişle tamamladı
  10. 18:44 TikTok CEO'su: ABD'deki Yasal Mücadelede Kararlıyız, Platformun Geleceği Belirsiz
  11. 18:39 Run:ai'nin Satın Alma Değeri 700 Milyon Doları Aştı: Kurumsal Teknoloji Yönetiminde Yeni Adım
  12. 18:36 Galatasaray, Adana Demirspor Maçı İçin Son Hazırlıklarını Tamamlıyor
  13. 18:35 Dolar ve altın yatırımcılarının geleceğini şekillendirecek önemli tarih!
  14. 18:33 Almanya Ekonomik Büyüme Tahminlerini Yükseltti: Habeck'ten Yeni Açıklamalar ve Reform Çağrısı
  15. 18:29 Gazze'de Kritik Kıtlık Tehdidi: İsrail Engelleri ve Çatışmalar Yardımı Zorlaştırıyor
  16. 18:25 Independiente Teknik Direktörü Carlos Tevez Hastaneye Kaldırıldı: Sağlık Durumu İnceleniyor
  17. 18:21 Ankara Tren Garı Katliamı Davasında Polis Takibi Skandalı: Yakub Şahin'in İzleri
  18. 18:17 Kongo'da Mpox Salgını: 19 Vaka Kaydedildi, Önlemler Alınıyor!
  19. 18:13 Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Enflasyonda İkinci Yarıda Düşüş Başlayacak
  20. 18:09 Güney Kore'nin NEONSAT-1 Uydusu Uzaya Fırlatıldı: Dünya Gözlem Misyonu Başlıyor!"ü
Magazin Haberleri