Çocuğa tacizcisi şeyh: Elimi öpen cennete gidecek

Çocuğa tacizcisi şeyh: Elimi öpen cennete gi... 2016 yılında Uşşaki tarikat üyeleri, çocuk tacizcisi sapık şeyh Eyyup Fatih Şağban'ın Umre’den dönüşü sırasında elini öpmek için sıraya girip izdiham yaratmıştı. Bu sırada sapık şeyh elini öpenlerin cennete gideceğini savunmuştu

2016 yılında Uşşaki tarikat üyeleri, sapkın şeyh Eyyup Fatih Şağban'ın Umre’den dönüşü sırasında elini öpmek için sıraya girerken Şağban, elini öpenlerin cennete gideceğini savunmuştu.

 Türkiye günlerdir Sakarya Akyazı'da patlak veren dergahta cinsel istismar skandalını konuşuyor. Kendini kamuoyuna Fatih Nurullah olarak tanıtan Uşşaki tarikatı şeyhi Eyyup Fatih Şağban (58), Sakarya Ferizli Cezaevi'nde tutuklu bulunuyor. Sözcü Gazetesi'nden Zeynep Kaplan'ın haberine göre; 12 yaşındaki kız çocuğunu istismar ettiği gerekçesiyle tutuklanması ardından geçmişte verdiği vaazlarda bir kez daha dinleniyor ve iddiaları ile izleyenleri şok ediyor.

ELİNİ ÖPMEK İÇİN İZDİHAM YARATMIŞLARDI

2016 yılında Uşşaki tarikat üyeleri, sapkın şeyh Eyyup Fatih Şağban'ın Umre’den dönüşü sırasında el öpmek için sıraya girmiş, Şağban'ın yolcu çıkış kapısında görünmesiyle kalabalık elini öpmek için izdihama neden olmuş, bir yandan da ilahiler ve kasideler söylenmiş, o anlar görenlerde şaşkınlığa neden olmuştu.

2016 yılında Uşşaki tarikat üyeleri, sapkın şeyh Eyyup Fatih Şağban'ın Umre’den dönüşü sırasında el öpmek için sıraya girmişti.

“MUHAMMED MUSTAFA S.A.V'İN ELİNİ TUTMAK DEMEKTİR”

İşte o karşılama ile ilgili Şağban, elini öpenlerin cennete gideceğini savunuyor ve ağlayarak şu ifadeleri kullanıyor: *İcazet aldıktan sonra fazla öyle el öptürme meraklısı değildim. Öpenden çekiliyorum, çekiniyorum falan. Bir gün uçaktan inerken millet beni karşılıyor elimi öpmek istiyor ben çekince de diyorlar ki ‘Niye çekiyorsun elini? Elini öpen cennete girecek'. *30 el, 40 el olsa da uzatıyorum işte var mı bir diyeceğiniz? El öpmek ne demek? Elini tutanın, elini tutmak demek. İbrahim İpek Efendi'nin elini tutanın, elini tutmak demek. Hüsnü Gülzari'nin, Seyyid Necati'nin… elini tutmak demektir. Bundan daha büyük şeref mi var kardeşlerim? *Biz onun zamanına geldik de mi onu görmedik? Onun zamanına geldik de mi ona biat etmedik? Cenabı Hak bizi bu zamana getirdi İbrahim İpek Efendimi bize gösterdi.

FETÖ ELEBAŞI DA AĞLARDI

Sapkın şeyhin “elini öpen cennete gidecek” sözlerinin duyulduğu anlarda müritleri kendinden geçerken, Şağban’ın ağlayarak müritlerini kendinden geçirmesi akıllara geçmişte aynı yöntemi kullanan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’i getiriyor. Şağban, Ayasofya’da tören düzenlendiği günlerde verdiği bir vaazında da tıpkı terör örgütü FETÖ’nün elebaşı Fetullah Gülen’in yıllar önce yaptığı gibi müritlerine “devlet mekanizmaları içerisinde yerlerini korumaları” çağırısında bulunmuştu.  

"Çocuğa tacizcisi şeyh: Elimi öpen cennete gidecek" haberi, 06 Eylül 2020 tarihinde yazılmıştır. 06 Eylül 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Çocuğa tacizcisi şeyh: Elimi öpen cennete gidecek haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Çocuğa tacizcisi şeyh: Elimi öpen cennete gidecek 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 21:19 Kanser tedavisi gördüğü açıklanmıştı! Kral Charles Geliyor!
  2. 21:15 Real Madrid O Gerçeği Açıkladı! Arda Güler 11'de!
  3. 21:09 CHP'li Akay'dan Mehmet Şimşek'e Sert Tasarruf Eleştirisi: "CHP Yapınca Mı Aklınıza Geldi?"
  4. 21:08 Bankalarda Devrim! 24 Yıllık Dolar Talimatında Değişiklik Yapıldı
  5. 21:08 Araba Hayalleri Yerle Bir! Türkiye'de Fiyatlar Durdurulamaz Hale Geldi!
  6. 21:00 Hem Şık Hem de Uygun: 2023 Egea Cross'un Yeni Fiyatları ve Özellikleri
  7. 20:36 Dış Kapıya Tuz Serpmenin Gizemli Faydaları! Atalarımızın Bilgeliği Gün Işığına Çıkıyor!
  8. 20:35 Böcek Isırıklarının Kabusu Bitti! Bu Doğal İlaçları Deneyin
  9. 20:35 Altın Sahiplerinin Dikkatine: Bakan Mehmet Şimşek Resmen Açıkladı!
  10. 20:34 Ruslar Türkiye'ye Veda Ediyor: 50 Bin Kişi Ülkeyi Neden Terk Etti?
  11. 18:53 Korhan Berzeg için arama çalışmasında gelişme: Dere yatağında bir kanıt daha bulundu
  12. 18:46 Erdoğan: "Kalıcı ateşkesin temini büyük önem arz ediyor”
  13. 18:29 Trabzonspor'dan çifte transfer bombası geldi!
  14. 18:22 EGO Genel Müdürlüğü duyurdu! Ankara'da o hizmet süresiz kapatıldı
  15. 17:54 Begüm Doğan Faralyalı Açıkladı! "Beş yılda 1 milyar dolar yatırım planlıyoruz!"
  16. 17:46 Yeşilçam’ın Tonton Dedesi Nubar Terziyan O Çok Ünlü Şarkıcının Dayısıymış!
  17. 17:34 TRT'nin sevilen dizisinden izleyicilere müjde geldi! Beşinci sezonuyla ekranlarda yer alacak
  18. 17:34 Atv'nin veda edeceği dizi belli oldu: İzleyicilerin beğeniyle takip ettiği o dizi final yapıyor
  19. 17:32 Beşiktaş üç futbolcusunun sözleşme sürelerini uzatma kararı aldı!
  20. 17:24 Milli Sporcu Ferhat Satar, Ağaca Asılı Halde Ölü Bulundu!
Gündem Haberleri