Coin analiz şirketleri paylaştı: Altcoin sezonu başlıyor!

Coin analiz şirketleri paylaştı: Altcoin sezonu başlıyor!

Coin analiz şirketleri paylaştı: Altcoin sez... Bir devir bitiyor da bir diğeri mi başlıyor? Halvinge kadar Bitcoin’in ne olacağını, bugün Bitcoin (BTC) alanların önümüzdeki 10 yıl içinde ne kadar kazanacağını tartışan küresel uzmanlar, şimdi de gözünü altcoinlere dikti. Ünlü coin analiz şirketleri, altcoin fiyatlarının önümüzdeki yıllarda ne ola

YENİ BİR DÖNEM Mİ BAŞLIYOR?

Halvinge kadar Bitcoin'in durumu ve bugün Bitcoin (BTC) alanların önümüzdeki 10 yıl içinde ne kadar kazanacağı tartışmaları sürerken, küresel uzmanlar şimdi de altcoinlere odaklandı. Ünlü kripto para analiz şirketleri, altcoin fiyatlarının geleceğine dair birçok rapor yayınlamaya başladı.

"ALTCOIN SEZONU BAŞLIYOR"

En dikkat çekici açıklama, CryptoQuant'tan geldi: "Altcoin sezonu başlıyor!" Şirket analistleri, Bitcoin'in ardından en popüler kripto para birimi olan Ethereum (ETH) göstergelerindeki trendlere dayanarak, "kripto para birimi sektörü için yakında bir altcoin sezonunun gelebileceğine" işaret etti.

Analistlerin yorumlarına göre, "ETH'nin son zamanlarda türev piyasası sözleşmelerine orijinal kripto para biriminden daha fazla ilgi gördüğü" belirtiliyor. Bu ilginin ardındaki nedenlerden biri, varlık için spot borsada işlem gören fonların (ETF'ler) onaylanmasıyla ilgili haberler olabilir. Ayrıca, ETH'nin BTC'den daha fazla spekülatif ilgi görmesinin yanı sıra, türev piyasasında daha fazla kaldıraç kullanımının artması da riskleri yükseltiyor. Ethereum'un fiyatı mevcut aralıkta konsolide olmaya devam ederse, altcoin sezonunun beklenenden daha erken başlaması muhtemel. Ancak, piyasanın nasıl gelişeceğini zaman gösterecek.

"ÜÇ KATINA ÇIKACAK"

AMBcrypto, son iki hafta içinde altcoinlerin kolektif piyasa değerinin yüzde 10’dan fazla artarak 1.1 trilyon dolara ulaştığını vurguladı. Trader Tardigrade’e göre bu yükseliş, potansiyel olarak altcoin piyasa değerini "üç katına" çıkaracak.

15 TRİLYON DOLAR İDDİASI

Rekt Capital analistleri, altcoin piyasa değerinin nisan ayının başından bu yana en yüksek haftalık kapanışını kaydetmek üzere olduğunu belirtti. Bu durum, piyasadaki yükseliş hissini doğrulayabilir ve yeni bir altcoin sezonunu tetikleyebilir. MN Trading'in kurucusu Michaël van de Poppe ise, "Toplam piyasa değeri mevcut sayılara göre yüzde 450 artışla 15 trilyon dolara çıkabilir" diyerek dikkat çekti. Ancak, bu bir yatırım tavsiyesi değildir.

KRİPTO PİYASASINI ENDİŞELENDİREN TRANSFER

Kripto para piyasası, 10 yıl önce iflas eden Mt. Gox borsasına ait cüzdanlardaki hareketlilik nedeniyle sert düşüş yaşadı. 2011’de siber saldırıya uğrayan ve 2014’te iflas eden Japonya merkezli Mt. Gox borsasına ait cüzdanlardan 7.2 milyar dolarlık 107 bin Bitcoin transfer edildi. Bu işlem, Mt. Gox'un soğuk cüzdanlarında 5 yıldan uzun süre sonra gerçekleşen ilk hareketlilik oldu. Sonuç olarak, Bitcoin yüzde 5 düşüşle 67 bin 400 dolara, Ethereum ise 3 bin 820 dolara geriledi.

107 BİN BITCOIN NEDEN TAŞINDI?

Mt. Gox transferleri, borsanın alacaklılara yapacağı geri ödeme planının bir parçası olarak yorumlandı. Borsanın kayyumu, alacaklıların 31 Ekim'e kadar temel, ara ve erken toplu ödemeleri görmesi gerektiğini belirtmişti. Mt. Gox'un 127 bin alacaklıya 9.4 milyar dolar değerinde Bitcoin borcu olduğu belirtiliyor.

"Coin analiz şirketleri paylaştı: Altcoin sezonu başlıyor!" haberi, 29 Mayıs 2024 tarihinde yazılmıştır. 29 Mayıs 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Ekonomi kategorisi altında bulunan Coin analiz şirketleri paylaştı: Altcoin sezonu başlıyor! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Coin analiz şirketleri paylaştı: Altcoin sezonu başlıyor! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Ekonomi konusunda 08 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Aygül Atay Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:48 100 Bin Lira, 500 Bin Lira ve 1 Milyon Liranın Aylık Faiz Getirisi Rekora Koşuyor!
  2. 00:21 Gecenin Tweeti: "O Halde Soralım, Sen Bu Kılıcı Kime Çekiyorsun Erbaş!"
  3. 00:20 Milyonlara emeklilik müjdesi: Prim ödeme süresi 5 yıl kısaltılacak!
  4. 00:18 Selçuk Geçer'den korkutan dolar tahmini: Artış kaçınılmaz!
  5. 00:17 180 Milyon Euroluk Teklifi Reddetti, Fenerbahçe ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı!
  6. 00:13 Dzeko'nun attığı gol Bosna Hersek için yeterli olmadı; Hollanda farklı kazandı
  7. 00:10 Hayranlarını Mutlu Edecek Haber! İnci Taneleri'nin Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu!
  8. 00:09 Türkiye'ye milyonlarca dolarlık döviz getiren şirket iflas etti: Onlarca çalışan işsiz!
  9. 00:05 O tarih sonrası bu ibare bulunmayan emlak ilanları yayınlanmayacak! Artık mecburi olacak!
  10. 00:03 Aldığınız ev bundan ibaretse 400 bin TL tazminat alabilirsiniz! Mahkemeden örnek karar
  11. 00:03 Uzmanlardan önemli açıklama: Faiz indirimi ev ve otomobil fiyatlarını nasıl etkiler?
  12. 00:03 Konut sahibi olacaklara kara haber: Kredi ile ev alma devri bitti!'
  13. 00:02 Milyonları Sinir Edecek Açıklama! Uzmandan Asgari Ücretle İlgili Bomba Tahmin!
  14. 00:00 Cübbeli Ahmet Hoca'ya Şok Saldırı!
  15. 23:53 Elazığ-Diyarbakır Karayolunda Feci Kaza! Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Kadına Otomobil Çarptı
  16. 23:49 Emirhan İlkhan’ın Konyaspor’a Transferi İptal Edildi: 6 Ay Sahalardan Uzak Kalacak!
  17. 23:42 Tayfun Yagi Vietnam’ı Yıktı: 4 Kişi Hayatını Kaybetti, Şehirler Felç Oldu!
  18. 23:40 Fatih Erbakan erken seçim için tarih verdi!
  19. 23:37 Özgür Özel, CHP Programındaki Değişiklikler İçin Masa Toplantısında!
  20. 23:36 Almanya'ya Kaçak Göç Akını: Türk Vatandaşları Öne Çıkıyor
Ekonomi Haberleri