Çoşkun Öztürk: "Trabzon'dan çok sayıda isim A takıma kazandırılabilir"

Çoşkun Öztürk:

Çoşkun Öztürk: "Trabzon'dan çok sayıda isim ... Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi ve 1461 Soğuksuspor Kulüp Başkanı Çoşkun Öztürk, Trabzonspor'a, Trabzon futboluna hizmet etmeyi mukaddes bir vazife saydıklarını belirterek, Trabzon'dan oldukça sayıda ismin A Takıma kazandırılabileceğini söylemiş oldu.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi ve 1461 Soğuksuspor Kulüp Başkanı Çoşkun Öztürk, Trabzonspor'a, Trabzon futboluna hizmet etmeyi mukaddes bir vazife saydıklarını belirterek, Trabzon'dan oldukça sayıda ismin A Takıma kazandırılabileceğini söylemiş oldu.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Öztürk, Trabzon amatörünün başarıya ulaşmış temsilcisi 1461 Soğuksuspor Kulübünün başkanlığı görevini sürdürüyor. Başkan Öztürk, gündeme dair hususi açıklamalarda bulunmuş oldu. Trabzonspor'un geleceğinin Trabzonlu ve çevre illerdeki genç yenetenekleri A takıma kazandırmakla sağlanabileceğini dile getirerek, "Kısa vadedeki hedefim, kulübüm 1461 Soğuksuspor'u ustalaşmış lige çıkararak Trabzonlu genç futbolcuları burada değerlendirmek. Ardından da Trabzonspor'a kazandırarak, gönül verdiğim, bordo-mavi renklerine aşık olduğum kulübüme katkıda bulunmak. Bunun için sağlam adımlar atıyoruz. Kaynak oldukça burada, Trabzon'un genlerinde futbol var. Önemli olan buradaki kabiliyetleri tespit edip süreci doğru planlamak, doğru değerlendirmek. Bunun için yalnız Trabzonspor altyapısındaki emekler yetmez. Trabzonspor ve ildeki öteki kulüpler içinde yapılacak doğru organizasyonlarla bunu kesinlikle başarırız. Trabzonspor'un geleceği sadece, Trabzonlu ve çevre illerdeki genç kabiliyetleri A takıma kazandırmakla sağlama alınabilir" diye konuştu.

"Kulübe hizmet mukaddes bir görev"

Hayatının en güzel dönemlerini Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamış olduğu zamanlar bulunduğunu söyleyenyen Coşkun Öztürk, "Ben tırnaklarımla kazıyarak bu günlere geldim. Futbolun her noktasında yer aldım. Trabzonspor'a hizmet etmek, bundan sonraki dönemlerde de katkıda bulunmak, iz bırakmak isterim. Gece gündüz, ne gerekiyorsa, vakit gözetmeksizin Trabzonspor'a, Trabzon futboluna hizmet etmeyi mukaddes bir vazife sayarız. Trabzonspor'un şampiyonluk dönemine yöneticiliğimiz rastladı, Allah bizlere yönetimdeyken şampiyonluk yaşattı. Ama biz zor günde iyi günde de göreve talip olduk. Her vakit Trabzonspor'un yanında olacağız" dedi.

"Ertuğrul Doğan başkanlığı hak ediyor"

Alt yapının kulüpler için öneminden bahseden Öztürk, "22 yıldır amatör futbolun içindeyiz. Alt yapılara çok değer verilmeli. Sadece Trabzon'un değil kentteki takımlarda alt yapıda çok iyi oyuncular var. Dortmunt, Porto, Ajax'da uygulanan modeller var. Her yıl alt yapıdan en az 2 oyuncu A takımda oynama potansiyelinde olmalıdır. Alt yapı ekonomiye de yardımcı olur. Ekonomi demişken şampiyonluk sürecinde, öncesi ve sonrasında büyük bir özveriyle çalışan Ertuğrul Doğan'a da ek olarak teşekkür etmek lazım. Kulübe bu anlamda nefes oldu her vakit. Kulüp için oldukça kıymetli bir isim. Başkanlığı da sonuna kadar hak ediyor. Biz de ona kulübe hizmet etme noktasında her vakit destek olacağız" diye konuştu.

"Dev uykudan uyandı"

Geçen yıl yaşanmış olan şampiyonluğun gelecekteki bir oldukça başarının önünü açtığını dile getiren Başkan Öztürk, "Bu sürem bir ihtimal arzu ettiğimizin uzağındayız fakat geçen seneki şampiyonluk yeni şampiyonlukların önünü açacaktır. Trabzon şehrinde futbol potansiyeli, şampiyonluk potansiyeli her vakit var. Yine bu ekip başarılarla Türk futboluna hizmet edecektir. Peş peşe şampiyonluk doğal ki mühim fakat bu kimi zaman mümkün olmuyor. Ama artık hepimiz yolu biliyor. Geçen yıl izlenen yoldan dersler çıkarıp gelecek sezona uygulayarak bundan sonrasında oldukça şampiyonluklar yaşayacağımızdan asla şüphem yok" dedi.

Kolej Hayali

Trabzon'da bir futbol koleji kurulmasının en büyük isteği bulunduğunu söyleyen Öztürk, sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Eğitim ve futbolun iç içe olduğu bir yapıya gereksinim var. Eğer mahalli yönetimler arazi mevzusunda destek olursa, kolejin yapılmasını tamamen ben üstlenebilirim. Bu proje Trabzonspor ile yada haricinde bir şekilde yapılmalı. Öğrencilere karne hediyesi kampanyasına 1061 forma alarak kulübümüze destek olmaya çalıştık, hem de yeni neslin bordo-mavi renklerle daha oldukça kaynaşmasını sağlamaya çalıştık. Formalar Bayburt'a ve Trabzon'da hususi evlatların olduğu eğitim merkezlerine dağıtıldı. Birçok okula forma göndererek çocuklarımıza en güzel karne hediyelerinden birini verdiğimizi düşünüyorum, Bunların devamı gelecek." - TRABZON

"Çoşkun Öztürk: "Trabzon'dan çok sayıda isim A takıma kazandırılabilir"" haberi, 14 Mart 2023 tarihinde yazılmıştır. Spor kategorisi altında bulunan Çoşkun Öztürk: "Trabzon'dan çok sayıda isim A takıma kazandırılabilir" haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Çoşkun Öztürk: "Trabzon'dan çok sayıda isim A takıma kazandırılabilir" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 16:12 Yeniden Refah Partisi'nin adayı, AKP'nin lehine geri adım attı!
  2. 16:04 Fenerbahçe'nin Transfer Hızı: Lorran ve Rodriguinho Gündemde!
  3. 15:58 ABD'de Şubat Ayında Tüketim Harcamaları Yükseldi, Ancak Gelirler Beklentilerin Altında Kaldı
  4. 15:55 Mossad Başkanı Hamas ile Rehine Takası Önerdi, Netanyahu Reddetti
  5. 15:52 Güven Hokna'nın Set İtirafı: Yaprak Dökümü'nde Tuvalet Temizliği!
  6. 15:47 Kırlangıçların Uzun Mesafeli Uçuş Yetenekleri: İsveç Araştırması Detayları Ortaya Çıktı
  7. 15:33 RTÜK, Yerel Seçim Öncesi Siyasi Reklamların Yasaklanacağını Duyurdu!
  8. 15:28 Fiorentina, Zaniolo Hamlesiyle Transfer Pazarında Hareketlilik Yaratıyor
  9. 15:21 İsrail'in Halep'e Hava Saldırısında 38 Kişi Öldü
  10. 15:15 Beşiktaş, 2024-2025 Sezonu İçin Transfer Komitesi Kurdu
  11. 15:10 Xabi Alonso, Gelecek Sezon İçin Kararını Verdi: Leverkusen'de Kalacak!
  12. 15:05 Kurtuluş Kuş'un Evlilik Heyecanı Acı Haberle Karıştı: Eşi Nezaket Şimşek'in Düşük Haberi
  13. 15:04 Perde Arkasında Gizlenen Cinayet: 'Anneme Taciz Etti, Öldürdüm'!
  14. 15:00 Wasco'da Korkunç Olay: İnşaat İşçileri Bacak Çiğneyen Adamla Karşılaştı!
  15. 14:55 İsrail Kısıtlamalarına Rağmen Mescid-i Aksa’da Cuma Namazı Kılındı
  16. 14:51 Lamborghini'nin Yenilenen Logosu: Güçlü, Zarif, Cesur
  17. 14:43 Yapay Zeka: İş Dünyasında Devrim, Akademide Yenilik
  18. 14:39 Kosova'nın Kuzey Mitroviça Bölgesinde Türkçe Resmi Dil Oldu!
  19. 14:37 Babacan'dan Erdoğan'a maaşı çağrısı: "Milyonlarca emekliyi aldatmaktan vazgeçin!"
  20. 14:34 Osayi-Samuel Trabzonspor Fenerbahçe Maç’ı İçin "Şiddet Maçı Bıraktırmalıydı”dedi
Spor Haberleri