Cumartesi günü dışarı adım atmayın!: Meteoroloji özellikle uyardı!

Cumartesi günü dışarı adım atmayın!: Meteoroloji özellikle uyardı!

Cumartesi günü dışarı adım atmayın!: Meteoro... Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafınca yapılan son tahminlere göre, yarın Türkiye genelinde hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Yağışlar çoğu zaman yağmur ve sağanak şeklinde görülecek. Doğu Karadeniz’in iç ve yüksek kesimlerinde ise...

Meteoroloji bas bas uyardı! Cumartesi günü sakın dışarı çıkmayın! İşte konu hakkındaki detaylar...

BÖLGESEL OLARAK İNCELENDİĞİNDE

Marmara Bölgesi’nde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Sabah saatlerinde bölgenin güney ve doğusunda sağanak yağışlar bekleniyor. Sıcaklıklar Edirne’de 13°C, İstanbul’da 12°C, Kırklareli’de 12°C, Kocaeli’de 12°C olarak öngörülüyor.

Ege Bölgesi’nde de parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Bölge genelinde sağanak yağışlar görülecek. Sıcaklıklar Afyonkarahisar’da 12°C, Denizli’de 18°C, İzmir’de 17°C, Muğla’da 16°C şeklinde olacak.

Akdeniz Bölgesi’nde parçalı ve çok bulutlu hava etkili olacak. Bölge genelinde aralıklı sağanak yağışlar ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Sıcaklıklar Adana’da 18°C, Antalya’da 19°C, Hatay’da 18°C, Mersin’de 18°C olarak tahmin ediliyor.

İç Anadolu Bölgesi’nde parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak. Bölge genelinde aralıklı yağmur ve sağanak yağışlar görülecek. Sıcaklıklar Ankara’da 13°C, Eskişehir’de 11°C, Konya’da 11°C, Sivas’ta 10°C olarak öngörülüyor.

Batı Karadeniz Bölgesi’nde parçalı ve çok bulutlu hava etkili olacak. Bölge genelinde aralıklı yağmur ve sağanak yağışlar beklenirken, yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar görülebilir. Sıcaklıklar ise Bolu’da 11°C, Karabük’te 12°C, Sinop’ta 13°C, Zonguldak’ta 11°C şeklinde olacak.

Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi’nde çok bulutlu bir hava bekleniyor. Bölge genelinde aralıklı yağmurlar görülecek. Doğu Karadeniz’in iç ve yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Sıcaklıklar Amasya’da 16°C, Samsun’da 12°C, Tokat’ta 13°C, Trabzon’da 13°C olarak öngörülüyor.

Doğu Anadolu Bölgesi’nde de çok bulutlu bir hava etkili olacak. Bölge genelinde aralıklı yağmur ve sağanak yağışlar beklenirken, doğusunda karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerinde kar yağışı görülebilir. Özellikle akşam saatlerinden sonra Şırnak ve Hakkari’nin batısında güçlü yağışlar bekleniyor. Yüksek kar örtüsüne sahip dik yamaçlarda çığ tehlikesi bulunmaktadır. Sıcaklıklar Erzurum’da 7°C, Kars’ta 10°C, Malatya’da 12°C, Van’da 11°C olarak tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde parçalı ve çok bulutlu hava etkili olacak. Şanlıurfa hariç bölge genelinde sağanak yağışlar ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. Akşam saatlerinden sonra Siirt’in doğu kesimlerinde güçlü yağışlar bekleniyor. Bölge genelinde yer yer toz taşınımı olabileceği uyarısı yapılıyor. Sıcaklıklar Diyarbakır’da 14°C, Gaziantep’te 14°C, Şanlıurfa’da 17°C, Siirt’te 19°C olarak öngörülüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, yarın Türkiye genelinde yağışlı bir hava bekleniyor. Vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları önem taşımaktadır.

"Cumartesi günü dışarı adım atmayın!: Meteoroloji özellikle uyardı!" haberi, 15 Mart 2024 tarihinde yazılmıştır. 15 Mart 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Cumartesi günü dışarı adım atmayın!: Meteoroloji özellikle uyardı! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Cumartesi günü dışarı adım atmayın!: Meteoroloji özellikle uyardı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 28 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:05 Türkiye'de İç Hat Uçuşlarında Ekonomi Biletlerine Yüzde 30 Zam!
  2. 18:01 Tokat Veteriner Hekimler Odası Kedi Güzellik Yarışması: Göz Kamaştıran Kedilerin Zaferi!
  3. 17:56 Gazze Şeridi'nde İsrail'in Savaş Planları: Refah İşgali Gündemde
  4. 17:50 Yeşil Parti'nin Başkan Aday Adayı Jill Stein Filistin Protestosunda Gözaltına Alındı
  5. 17:45 Fiorentina, Galatasaray'ın Yıldızı Kaan Ayhan İçin Hamle Yapıyor!
  6. 17:41 Elon Musk'un Çin Ziyareti: Tesla'nın Otonom Sürüş Hedefi ve Çin Pazarındaki Zorluklar
  7. 17:37 Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'in Sakatlığı: Ligde Devam Edemeyecek!
  8. 17:33 Galatasaray Kadın Futbol Takımı Liderliğini Pekiştirdi: Son Haftaya Zirvede Girdi
  9. 17:28 İtalya'nın Kardeşleri Lideri Giorgia Meloni, AP Seçimlerinde Aday Olacak
  10. 17:27 YouTube'dan Kullanıcılara Kötü Haber: Artık Videolar Durduğunda Reklam Oynayacak!
  11. 17:27 Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz Polemiğine Hülya Avşar Damga Vurdu!
  12. 17:23 İstanbul Yarı Maratonu: Hicham Amghar ve Sheila Chelangat Zaferi!
  13. 17:20 Sıfır araç alırken buna özen gösterin!
  14. 17:20 Rusya'da Alexei Navalny'nin vakıflarıyla işbirliği yapan bir gazeteci gözaltına alındı
  15. 17:20 Geleneksel Lezzetin Yeniden Keşfi: Bol Köpüklü Türk Kahvesi Artık Evde!
  16. 17:12 McDonald's restoranlarının önünde Hollanda'da İsrail'e karşı protesto düzenlendi
  17. 17:09 Araç alacakların dikkatine: İkinci el otomobilde hemen satan modeller ve markalar belirlendi!
  18. 17:06 Hyundai Tucson'un yenilenmiş versiyonu: Türkiye'de piyasaya sürülme zamanı belirlendi!
  19. 17:00 SPK onayıyla Lila Kağıt halka arz edilecek: Talep toplama süreci için belirlenen tarihler açıklandı
  20. 16:52 Evinizi Yeniden Parlatın: Kararmış Derz Sorununu Çamaşır Suyu Olmadan Çözün!
Gündem Haberleri