Daniel Amartey: "Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz"

Daniel Amartey:

Daniel Amartey: "Elimizden geleni yapmaya ça... Beşiktaş'ın Ganalı stoperi Daniel Amartey, Gana'nın Afrika Uluslar Kupası'ndan elenmesinin ardından tüm dikkatini siyah-beyazlı takıma odakladı. "Yaşadığımız süreç zorlu, ancak taraftarın beklentisini biliyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmak için çaba gösteriyoruz. " şeklinde konuştu.

Daniel Amartey, Gana'nın Afrika Uluslar Kupası'ndan elenmesinin ardından Beşiktaş'a odaklandığını vurgulayarak, "Yaşadığımız zorlu süreçte, taraftarın beklentilerini karşılamak için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Beşiktaş'ın Trabzonspor'u 2-0 yenerek Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında galip ayrılmasının ardından Ganalı savunmacı Daniel Amartey, medya mensuplarının sorularını yanıtladı. Her pozisyonda oynayabileceğini belirten Amartey, "Benim için fark etmez. Her pozisyonda oynayabilirim. Önemli olan hocamın benden istediklerini doğru yapabilmek." dedi.

"ZOR BİR SEZON GEÇİRİYORUZ."

Amartey, zorlu bir sezon geçirdiklerini ifade ederek, "Futbol böyledir. Bazen kayıplar oluyor, bazen kazanıyorsunuz. Futbolun içinde olan şeyler bunlar. Zor bir sezon geçiriyoruz. Ben elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum. Çalışıyoruz, birbirimize yardım ediyoruz, iyi idmanlar yapıyoruz. Tabii ki düzelecek. Yaşadığımız süreç kolay değil. Taraftar bizden her zaman galibiyet bekliyor. Biz de her zaman elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

 

"TÜM ODAĞIM ARTIK BURASI"

Beşiktaş'a tamamen odaklandığını belirten Amartey, "Ben iyiyim, her maça hazır olmaya çalışıyorum. Afrika Uluslar Kupası'na gittim ama maalesef elendik. Buraya döndüm ve odağım artık burası. Beşiktaş'a odaklanıyorum, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bu noktada sağlık ekibimiz ve fizyoterapistlerimiz de bana çok yardımcı oluyorlar. Her maça mümkün olduğunca hazır olmaya çalışıyorum" dedi.

Daniel Amartey, Beşiktaş'ın İstanbul'a getirdiği Joe Worrall'ın maçı izlemesi ve transfer döneminde 6 numara takviyesinin olacağı sorulmasına cevaben, "Kendisiyle konuşmadık ama mutlaka çok iyi bir oyuncudur o da. Ben bireysel olarak takım için elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Fayda göstermeye çalışıyorum, iyi antrenmanlar yapıyorum, disiplinimi korumaya çalışıyorum ve hocamızı dinlemeye çalışıyorum. Hocamız da bana fırsat verdiğinde elimden geleni yapmaya gayret gösteriyorum" şeklinde konuştu.

"Daniel Amartey: "Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz"" haberi, 04 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 08 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Daniel Amartey: "Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Daniel Amartey: "Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 06 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:İHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:13 Jean Paul Sartre ve Aime Cesaire!
  2. 00:06 Tarkan'dan; "Öldürmek çözüm değil!
  3. 00:00 18 bin TL'yi duyan hemen o bankaya gidiyor! Bankaların emekli promosyon listesi yenilendi
  4. 23:53 Ceyda Düvenci'den regl açıklaması! Erkekler ped taşısın!
  5. 23:44 Bilim adamları açıkladı! ' İnsanlar dahil evrendeki her şey bir gün buharlaşacak'⁰
  6. 23:38 Kral Theoden; Bernard Hill hayatını kaybetti!
  7. 23:24 Mauro Icardi'den Rekor!
  8. 23:23 Çay tabakları bu yüzden kırmızı beyaz üretiliyor
  9. 22:58 Amatör Lig takımlarının taraftarları birbirine girince maç iptal edildi!
  10. 22:58 WhatsApp kullanıcıları bu değişikliklere isyan edecekler! Yine yeni bir değişiklik geliyor
  11. 22:52 Sakaryaspor’da Tuncay Şanlı ile yollarını ayırdı!
  12. 22:44 Okan Buruk'tan zafer açıklaması!
  13. 22:38 Apple'ın yeni ürünleri, 7 Mayıs'ta tanıtılacak: İşte beklenenler!
  14. 22:37 Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun açıklamalar yaptı!
  15. 22:35 Emekliye Temmuz için kara haber: O emeklilerin maaşına zam yok!
  16. 22:31 Saf duygulara sahip 3 burç: Diğer insanlara karşı çok iyi niyetliler
  17. 22:29 Haftanın en talihli 3 burcu belli oldu: Hangi burçlar zenginlik ve aşk yaşayacak?
  18. 22:27 Aşk hayatınızda sadakat mi arıyorsunuz? İşte en sadık 5 burç!
  19. 22:26 Edirne'de yüksek fiyat uyarısı: Esnafa 'komşuyu küstürmeyin' çağrısı!
  20. 22:25 Dries Mertens, yeni sözleşmeyle ilgili sorulara cevap verdi
Spor Haberleri