Daniele Santarelli "Bence bu tartışmalar çok saçma"

Daniele Santarelli

Daniele Santarelli "Bence bu tartışmalar çok... A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyatları'nda C Grubu'ndaki ilk maçında Hollanda'yı 3-2 yendi.

Paris 2024 Olimpiyatları'nda A Milli Kadın Voleybol Takımı, C Grubu'ndaki ilk maçında Hollanda'yı 3-2 yendi. Başantrenör Danielle Santarelli, galibiyetten memnun olduğunu ve sakatlıklar nedeniyle zorlu bir hazırlık süreci geçirdiklerini belirtti. Takım, sıradaki Dominik Cumhuriyeti maçına odaklanmış durumda.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları C Grubu'nun ilk maçında geriden gelerek Hollanda'yı 3-2 yenen A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başantrenörü Danielle Santarelli, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirtti. Kadro değişikliği eleştirilerini saçma bulduğunu ifade eden Santarelli, Dominik Cumhuriyeti maçına odaklandıklarını söyledi.

"Zor Bir Maç Olacağını Biliyordum"

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İtalyan başantrenör, maçın zorlu geçtiğini belirterek, "İyi bir şekilde başlamak istiyorduk. Hollanda gibi bir takıma karşı gerçekten zor bir maç olacağını biliyorduk, iyi bir kadroları var. Çok fazla hazırlık maçı oynadılar. Avrupa Şampiyonası'nda üçüncü sırayı aldılar. Bu yüzden zor bir maç olacağını biliyordum. Galibiyetten dolayı takımımla gurur duyuyorum." dedi.

"Çok Fazla Sakatlık Yaşadık"

Daniele Santarelli, müsabakaya kötü başladıklarını ifade ederek, "Gergindik. Bu dönemde fazla hazırlık maçı oynayamadık çünkü çok fazla sakatlık yaşadık. Hazırlık aşamasında sakatlıklardan dolayı seyahat etmek istemedik. Zehra başta olmak üzere 4-5 sakat oyuncumuz vardı. Bu yüzden en iyi kararın evde kalıp tedavilere devam etmek, çalışmak ve oyunculara rahatlamaları için zaman vermek olduğunu düşündüm." dedi.

"Bu Maça Odaklanmalıyız"

Grupta ikinci maçlarını Dominik Cumhuriyeti ile yapacaklarını hatırlatan Santarelli, şunları kaydetti:

"Bu maça odaklanmalıyız çünkü onlar da iyi bir takım. İyi oyuncuları var. Martinez kardeşler hücumda çok iyi. Pena gibi iyi bir oyuncuya da sahipler. Uzun boylu ve yükseğe sıçrayan oyuncuları var, onlara karşı da işimiz kolay değil. Gerçekten iyi bir takım. Castillo dünyanın en iyi lider oyuncularından biri. Dominik'in gerçekten iyi bir takım olduğunu ve iyi bir motivasyonla başlarlarsa, onlara karşı oynamanın çok zor olduğunu unutmamalıyız."

"Bence Bu Tartışmalar Çok Saçma"

İtalyan başantrenör, kadro tercihi hakkındaki eleştirilerle ilgili olarak, "Bence bu tartışmalar çok saçma. İnsanlar bu takım için en iyisini istiyorsa, doğru şey bu şekilde saldırmak değil. Benim düşündüğüm bu. Açıkçası herkes istediğini söyleyebilir ama şanslıyım çünkü sosyal medyada yazılanları okumuyorum." değerlendirmesinde bulundu.

 

"Daniele Santarelli "Bence bu tartışmalar çok saçma"" haberi, 29 Temmuz 2024 tarihinde yazılmıştır. 29 Temmuz 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Daniele Santarelli "Bence bu tartışmalar çok saçma" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Daniele Santarelli "Bence bu tartışmalar çok saçma" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 08 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 17:52 Aracını yanlış parkeden onlarca kişiye ceza!
  2. 17:46 Son dakika!: Erdoğan'dan Narin açıklaması geldi!
  3. 17:39 Son dakika: Narin'in ablasının da öldüğü ortaya çıktı, İşte o büyük şüphe!
  4. 17:34 Fenerbahçe'den dev hamle!: Ali Koç Osimhen'in intikamını aldı
  5. 17:29 Çok sıkıcı kişiler nasıl mı olur?: İşte 15 sıkıcı kişilik özelliği
  6. 17:07 Mercedes o efsane modelin üretimini durdurdu!
  7. 17:05 Kredi kartı kullanıcılarının dikkatine!: SGK devreye girdi!
  8. 17:02 MSN'in 'Ne dinliyorum?' özelliği Instagram'a gelecek!
  9. 16:52 Otopsi nedir?: Otopsi neden yapılır?
  10. 15:25 Borusan Holding, Koç Holding'in devini geride bıraktı!
  11. 14:58 İslam Memiş’ten önemli uyarı: 'Kriz ayı yaklaşıyor, fırtınaya hazır olun'
  12. 14:53 Narin'in cinayetinde korkutucu iddia: Aile biliyordu, cesedi taşıdılar!
  13. 14:14 Cübbeli Ahmet Hoca İkitelli'de Saldırıya Uğradı
  14. 14:07 Kulaklık Kullanımı Gençlerde İşitme Kaybı Riskini Artırıyor
  15. 13:49 İETT’den ücretsiz ulaşım müjdesi! Yeni eğitim yılına özel seferler artırıldı
  16. 13:47 Sosyal Önyargılar ve Yanlış Anlaşılmalar İnsanları Empatiye İtebilir
  17. 13:43 9 Eylül'de Okullar Açılırken Hava Durumu: Sağanak Yağışlar Geliyor
  18. 13:39 Seattle'da Ayşenur Eygi için büyük protesto: İsrail karşıtı gösteriler
  19. 13:37 Galatasaray'da Mauro Icardi krizi: Sahalara dönüşü 1.5-2 ay sürecek
  20. 13:32 Narin'in cansız bedeni otopsi için Adli Tıp'a götürüldü
Spor Haberleri