Demedik mi, uyarmadık mı?

Demedik mi, uyarmadık mı?

Demedik mi, uyarmadık mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Kabinesi İki Yıllık Değerlendirme Toplantısı”nda konuştu. Erdoğan'ın ' Daha iyisini, daha efdalini, daha güzelini bulduğumuzda her türlü değişime gönlümüz de, siyasetimiz de açıktır.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Kabinesi İki Yıllık Değerlendirme Toplantısı”nda konuştu. Erdoğan'ın ' Daha iyisini, daha efdalini, daha güzelini bulduğumuzda her türlü değişime gönlümüz de, siyasetimiz de açıktır,” diyen Erdoğan'a, İnce'den yanıt geldi. İnce “2 yılın sonunda her alanda Türkiye geriledi, “başkanlık sistemi en doğrusudur demiyoruz” noktasına geldiler. Referandumda demedik mi, uyarmadık mı?” dedi.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ikinci yılı vesilesiyle açıklamalarda bulunan Erdoğan, “Tabii bu yönetim sistemi, gerek ve ihtiyaç duyulduğunda her türlü değişikliğin süratle yapılabilmesine imkan sağlayan dinamik bir sistemdir. Hayatımızın hiçbir döneminde olmadığı gibi şimdi de, “Biz yaptık öyleyse en doğrusu budur” gibi bir inatlaşmaya girmiyoruz. Daha iyisini, daha efdalini, daha güzelini bulduğumuzda her türlü değişime gönlümüz de, siyasetimiz de açıktır,” dedi. Muharrem İnce “Başkanlık sistemi gelecek, dertler bitecek, Türkiye uçacak dediler, başkanlık sistemi gelmezse Türkiye bölünür bile dediler, 2 yılın sonunda her alanda Türkiye geriledi, “başkanlık sistemi en doğrusudur demiyoruz” noktasına geldiler. Referandumda demedik mi, uyarmadık mı?” diyerek Erdoğan açıklamalarına cevap verdi.

"Demedik mi, uyarmadık mı?" haberi, 21 Temmuz 2020 tarihinde yazılmıştır. 21 Temmuz 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Demedik mi, uyarmadık mı? haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Demedik mi, uyarmadık mı? 2023 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 10 Aralık 2023 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 12:00 TIGGO 7 en fazla satan model oldu!
  2. 11:20 NBA'in sezon için turnuvasını Los Angeles Lakers kazandı
  3. 10:41 'Nursuz pislik' hakaret sayılmadı
  4. 10:26 Çalışma ekibine göre ittifaksız seçimde Ekrem İmamoğlu'nun 6 avantajı
  5. 10:18 Yasa dışı bahiste "kiralık hesap" tuzağı
  6. 10:14 Çanakkale'deki 57 bin metrekarelik Sümerbank arazisi rezerv yapı alanı ilan edildi
  7. 09:45 Kurtlar Vadisi'nin meşhur oteli Sözbir Otel'in sahibi Serdar Sözbir'e silahlı saldırı
  8. 09:39 Lewis Hamilton 2023 Formula 1 üçüncülüğü kupasını alıp başkasına vermiş
  9. 09:34 Sinan Akçıl ile 4 yılda iki kez evlenip boşanan Burcu Kıratlı: Eksikliğini hissetmiyorum
  10. 09:29 31 yıl hapis cezası bulunan firari 12 yıl sonra yakalandı
  11. 09:26 İfade vermişti: Pensilvanya Üniversitesi Rektörü'nden 'antisemitizm' istifası
  12. 09:23 Şarkıcı Kurtuluş Kuş’un beraat kararında “siyasi bağlantı” iddiası
  13. 09:17 Bursa'da tarihi eser kaçakçılığı operasyonu: Baba-oğul-torun gözaltında
  14. 08:55 Ozan Gündoğdu: Adaletin bir motokurye cinayetiyle sınavı
  15. 08:52 Dev ihaleyle Rönesans’a 24 milyar TL ödenecek
  16. 08:47 Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun ölümüne sebep olduğu kuryenin eşi: Polis, intihar ettiğini söyledi
  17. 08:41 Opel, hayvansal ürün içermeyen vegan iç kaplamalar sunuyor
  18. 08:37 Babala TV'nin ilk dizisi Olay Yeri'nin yayın tarihi açıklandı
  19. 08:35 Yılın Erkeği seçilen Kenan İmirzalıoğlu: Mesele erkek olmak değil, mesele beyefendi olmak
  20. 08:32 Halka arzda manipülasyon: 13 kişiye 6 ay süreyle işlem yasağı
Politika Haberleri