Demirtaş'tan 'Kadir İnanır' mesajı: Sen bu oyunu da bozarsın Dayı

Demirtaş'tan 'Kadir İnanır' mesajı: Sen bu oyunu da bozarsın Dayı

Demirtaş'tan 'Kadir İnanır' mesajı: Sen bu o... Aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Kadir İnanır için HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Dün aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve halen Pamukkale Üniversitesi Hastanesi nöroloji servisinde gözetim altında tutulan Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve sanatçının doktoru Prof. Dr. Çağdaş Erdoğan ilk kez açıklama yaptı.

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nden yapılan yeni açıklamada, "Kadir İnanır’ın sağlık durumu iyi, şun an felç durumu yok, takip ediliyor. Beyin damar tıkanıklığı şüphesiyle gözetim altında tutuluyor" denildi. 

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, nöroloji servisinde gözetim altında tutulan İnanır'ın son durumuyla ildili gazetecilere bilgi verdi.

İnanır'ın tetkiklerinin hızlı bir şekilde yapıldığını aktaran Kutluhan, "Beyin damar hastalığı ön tanısıyla servise alınıp yatışı yapılmıştır. Kendisini dün akşamki ziyaretimde bilinci açık olup, yakın takip edilmek üzere kendisine de bildirilmiştir. Şu anda da yakın takibimiz devam etmektedir. Bu beyin damar hastalığı seyri açısından hafif, gayet hasar vermeden atlatılabildiği gibi daha ağır sonuçlar doğurabildiğinden birkaç gün daha yakın takibi gerekmektedir. Gerekli önlemler alınmış ve tedavisine başlanmıştır" diye konuştu.

Kutluhan, İnanır'ın herkese selamı olduğunu, saygılar sunduğunu ve teşekkür ettiğini belirterek, şöyle devam etti:

Hastanemiz bu hastalığın tedavisi için tüm doktor, ekipman ve cihazlara sahiptir. Ayrıca böyle durumlarda hastanın seyahat etmesi uçakla da olsa sıkıntılı olabileceğinden bu riske girmemek gerekir. Tıbben sevki birkaç gün sonra olabilir. Şu anda felçten söz edemeyiz. Hastamızda böyle bir durum yoktur. Ancak gelişebileceği endişesiyle zaten yakın takip ve tedavi ediyoruz.

Kadir İnanır'ın doktoru PAÜ Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çağdaş Erdoğan da sanatçının sağlık durumunu takip ettiklerini belirterek, "3 yıl önce de benzer bir durum yaşamış. Yine bir beyin damar tıkanıklığından şüpheleniyoruz" dedi.

Bu hastalıklarda birkaç gün geçmeden ya da tablo netleşmeden bir şey söylemenin çok mümkün olmadığını aktaran Erdoğan, İnanır'ın durumunu izlemeye devam ettiklerini kaydetti.

Selahattin Demirtaş’tan mesaj

Edirne’de tutuklu bulunan HDP’nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sosyal medya hesabından Kadir İnanır için destek mesajı yayımladı. Demirtaş, Kadir İnanır’ın hayat verdiği Tatar Ramazan filminden bir fotoğraf paylaşarak, "Sen bu oyunu da bozarsın Dayı. Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

"Demirtaş'tan 'Kadir İnanır' mesajı: Sen bu oyunu da bozarsın Dayı" haberi, 21 Kasım 2021 tarihinde yazılmıştır. 21 Kasım 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Demirtaş'tan 'Kadir İnanır' mesajı: Sen bu oyunu da bozarsın Dayı haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Demirtaş'tan 'Kadir İnanır' mesajı: Sen bu oyunu da bozarsın Dayı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:02 AYM Başkanı Özkaya: Yüksek yargı organları arasında hiyerarşik bir ilişki yok
  2. 00:02 Altın Fiyatında Rekor! Dünya Bankası'ndan Altın Müjdesi, Yatırımcıları Heyecana Sürükledi!
  3. 00:00 Satılık ve kiralık konut fiyatlarında düşüş yaşandı: 9 aylık seri devam ediyor
  4. 23:47 Survivor'da Kim Veda Etti? İşte Adaya Veda Eden İsim!
  5. 23:37 Bir Polis Memurumuz Şehit Oldu!
  6. 23:29 Chery'nin Nisan ayı kampanyası başladı! Çifte kampanya avantajı kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor!
  7. 23:28 Bilim dünyasında kırılan dünya rekoru: Tam 48 saniye süresince çalışıyor!
  8. 23:27 TikTok kullanıcılarına kötü haber!
  9. 23:27 Putin Erdoğan'ın 'Faiz sebep enflasyon sonuç' politikasını eleştirdi
  10. 23:25 İyi bir mikro iklim için neden evde defne yaprağı yakılmalıdır?
  11. 23:25 Davutoğlu'ndan Erdoğan'a: 15 Mayıs soykırıma karşı Gazze ile dayanışma günü ilan edilsin
  12. 23:24 Şimşek ve Erdoğan'dan Emeklilere Müjde! Zam Oranı Netleşti, Temmuz'da Hesaplara Yatacak!
  13. 23:22 Depresyonun vücut ısıyla bağlantısı olduğu ortaya çıktı
  14. 23:17 BM'den Gazze uyarısı: "Hala kıtlığa doğru gidiyoruz"
  15. 23:14 Beyaz Saray'dan Erdoğan'ın ABD seyahatine dair açıklama geldi: Ziyarete ilişkin program yok
  16. 23:12 Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin biletleri artık satışta!
  17. 23:08 Eczacıbaşı'dan Büyük Haber! 546.000.000 TL'lik Dağıtım Tarihi Belli Oldu!
  18. 23:06 Rusya açıkladı: ABD'nin ünlü bankasının hesaplarına el koydu!
  19. 23:04 Zafer Partisi'nde iki istifa geldi
  20. 23:03 Zafer Partisi'nde İki İstifa Haberi!
Gündem Haberleri