Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt, seyyar tezgah üzerinden Erdoğan’a seslendi

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, akaryakıta yapılan peş peşe zamları kar yağışı altında 3 tekerlekli bisikletli tezgaha binerek protesto etti.
İktidara seslenen Enginyurt, “Zamları geri çekin. Siz zam yaptıkça bu millet çözüm bulacak. Yönetemiyorsunuz, gideceksiniz” dedi.
Seyyar tezgah üstünden iktidara seslenen Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “Zamları geri çekin. Siz zam yaptıkça bu millet çözüm bulacak. Artık bundan sonra araç bu. Eğer daha fazla ileri giderse at arabasına bineceğiz” dedi.
Cemal Enginyurt'tan 'Burası Çok Önemli' açıklaması: Berat Albayrak iktidarı uyarıyor
“MİLLETİ BU TÜR ARAÇLARA BİNMEYE DAVET EDİYORUM”
AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da seslenen Cemal Enginyurt, “Zamlar artık canımızı yaktı. Yeni çareler üretiyoruz. Milletin gidecek hali kalmadı. Çözüm belli. Yeni aracımız Türkiye’ye hayırlı olsun. Milleti bu tür araçlara binmeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
O görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Enginyurt, “Siz zam yapmaya devam edin. Biz çare bulmaya devam edeceğiz. Yönetemiyorsunuz, gideceksiniz” diye ifade etti.
"Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt, seyyar tezgah üzerinden Erdoğan’a seslendi" haberi, 14 Mart 2022 tarihinde yazılmıştır. 14 Mart 2022 tarihinde de güncellenmiştir.

YORUM YAZ
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.