Deprem bölgelerinden alışveriş yapabileceğiniz yerel gıda üreticileri

Deprem bölgelerinden alışveriş yapabileceğiniz yerel gıda üreticileri

Deprem bölgelerinden alışveriş yapabileceğin... Yenileri geldikçe eklenecektir….

Desteklerinizi bekliyorlar
 

 

1- Yardım Selçuk Gıda – Antakya

Yardım Selçuk Süt Ürünleri Antakya’da 1950’den beri hizmet veriyor. Yerel lezzetler, en taze, temiz ve doğal şekliyle tüketicilere sunuluyor. Kendi çiftliğinde, doğal yöntemlerle ve veteriner kontrolünde beslediği büyük ve küçük baş hayvanlarından sağladığı sütü de kargoluyor. Diğer ürünleri arasında; Sıkma Peynir, Sünme Peynir, Künefelik Peynir, Keçi Peyniri, Dil Peyniri, Tereyağı, Saf Naturel %100 Zeytinyağı, Domates Salçası, biber Salçası, Kurutulmuş Dolmalık Biber, Kurutulmuş Patlıcan, Kurutulmuş Kabak, Kurutulmuş Domates, Kuru Kaysı, Humus Tozu, Kahvaltılık Zahter, Nar Ekşisi, Çökelek, Sürk, Tuzlu Yoğurt, Yöresel Gar (Defne) Sabunu, Dut Şurubu, Natürel Yeşil Zeytin (Kırma), Salamura Zahter (Kekik), Kurutulmuş Zahter (Kekik), Ceviz, Pul Biber ve reçeller bulunuyor.

Instagram Adresi: @yardimselcukgida
Web Adresi: http://www.yardimselcuk.com/
Telefon: 0 532 316 46 45 – 0 326 215 23 99

2- Hatay Köyümden Organik Yöresel Market – Antakya

Hatay Köyümden Organik Markette salça, zeytin, zeytin yağı, taze ceviz, nar ekşisi, kuru patlıcan gibi Antakya’ya özel ve has ürünleri sipariş verebilirsiniz. Alışveriş yapanları inceledik, bütün ürünleri çok güzel olmakla birlikte salçaları çok ünlü olmuş.

Instagram Adresi: @hataykoyumden
Telefon: 0 545 977 95 78

3- Alibaba Yöresel Ürünler – Gaziantep

Gaziantep’in en güzel yöresel lezzetlerini sunan bir üretici. Bütün ürünlerini özenle seçiyorlar. “Beğenmediğiniz ürünü iade etmekle uğraşmayın çöpe dökün biz bi kaç gün içinde para iadesi yapalım.” mottosuyla çalışıyorlar. Fıstık, salça, terayağ, zeytin, cevizli sucuk, hurma, enginar, bal, pestil sattığı ürünlerinden bazıları.

Instagram Adresi: @alibaba_yoresel_urunler
Telefon: 0 542 584 97 99

4- Gurme Market – Gaziantep

Gurme Market’in kurucusu Turan Efendioğlu ticari hayatına, Gaziantep’teki Tarihi Elmacı Pazan Çarşısı’nda başlamış. İlk yıllarda çevre il ve ilçelerden Gaziantep’e getirdiği köy ürünlerini, sonraki yıllarda ülkemizin dört bir yanından getirdiği yöresel ve organik ürünleri satışa sunmuş ve bugünlere gelmiş. Instagram veya web sitelerinden sipariş verebilirsiniz.. Özellikle özel domates, biber, patlıcan gibi sebzeler ve üzüm, incir, kayısı, erik, dut gibi meyveler kurutulmuş halde bahçelerinden doğrudan müşterilerine ulaştırıyorlar.

Instagram Adresi: @gurmemarket
Telefon: 0 505 820 05 98

5- Vakıflı Kadınlar Kolu – Antakya

Vakıflı Köyü Kadınlar Kolu; kadınların istihdamını arttırmak, köyün gelir kaynaklarını genişletmek ve köydeki göçü azaltmak üzere çalışıyor. Antakya Samandağ’da bulunan Vakıflı Köyü, Türkiye’nin ilk organik köylerinden bir olma özelliğini taşıyor. Tarihi, doğal ve kültürel çeşitliliği ile öne çıkan bölgenin genel geçim kaynağını tarım oluşturuyor. Satış yapılan ürünlerinden bazıları; Ceviz reçeli, sirke, zeytinyağı, portakal çiçeği reçeli, çilek reçeli, böğürtlen, incir reçeli, turunç tatlısı, nar ekşisi, mandalina, portakal, nar, vişne, limon şurubu, dut şurubu.

Instagram Adresi: @vakiflikadinlarkolu
Telefon: 0 534 705 83 33

6- Şükran Bahçesi – Malatya

Şükran Bahçesi Malatya’da annesi ve kızlarının yaşadıkları doğal coğrafyalarında el emeği ile hazırladıkları doğal, katkısız, temiz ürünler satan bir işletme. Aşısız ağaçlardan toplanan kayısı yarması meşhur. Dut Kurusu, elma Kurusu, erik kurusu, yarma Kayısı, gün Kurusu ve ceviz ürünlerinden bazıları. Şifalı otlar ve bitkisel yağları da mevcut.

Instagram Adresi: @sukranbahcesi
Telefon: 0 541 141 80 44

7- Antakya Lezzetleri – Antakya

Bu işletme Antakya’nın tüm yöresel lezzetlerini sunuyor. Ceviz reçeli ve Antakya tarhanası ün yapmış ürünlerinden. Sosyal medya hesaplarında ürünlerini nasıl hazırladıklarına dair videolar da paylaşıyorlar.

Instagram Adresi: @lezzetleriyleantakya

8- Oymaklı Tarım Atölyesi – Antakya

Oymaklı TARIM Atölyesi Antakya’nın yöresel lezzetlerini sunuyor. Ağırlık zeytin, zeytinyağı, nar ekşisi ve incir.

Instagram Adresi: @oymakli

9- Bahçemden İncir – Adıyaman

Bahçemden İncir Gaziantep Üniversitesi Gastronomi bölümünden bir çiftçi olan Yusuf Gürbüz tarafından işletiliyor. Yusuf Gürbüz, üreticiden tüketiciye, toprağından doğal ürünler satıyor. Ürünleri arasında İncir Cipsi,  Lokum İncir,  Adaçayı, Ağın Leblebisi, Badem, Badem Şekeri, Beyaz Besni Üzümü, Ceviz, Cevizli Sucuk, Dut Pekmezi, Fındık, Fındıklı Ballı Sarma, Gün Kurusu Kayısı, İzmir Üzümü, Karışık Taze Çerez, Kavrulmuş Antep Fıstığı, Kekik, Kesme, Kuru Dut, Kuru Erik, Muska, Pestil, Salkım Üzüm, Siyah Kuru Üzüm, Süzme Çiçek Balı, Tahin, Trabzon Hurma ve Üzüm Pekmezi bulunuyor.

Instagram Adresi: @bahcemdenincir

10- Pera Yöresel Ürünler – Antakya

Pera yörsel ürünler Antakya’dan köy ürünleri satışı yapıyor. Salça, peynir, kuru patlıcan, zeytin, zeytinyağı, sürk peyniri ürünlerinden bazıları.

Instagram Adresi: @perayoreselhatay

11- A & A Doğal Lezzetleri – Gaziantep

Antakya ve Gaziantep’in doğal ve yöresel lezzetlerini bir arada satıyor. Dil peyniri, petek bal, kahke, kayısı, pestil, muska, karadut pekmezi, Halhalı kırılmış zeytin, zeytinyağı, biber turşusu, üzüm pekmezi, damla sakız reçeli, portakal kabuğu reçeli, acur turşusu, çelik reçeli, fıstık ezmesi, limon sirkesi, bal, kızılcık şerbeti, harnup pekmezi, karadut özü, domates kurusu, peynir çeşitleri, tereyağ, ıspanaklı börek, toz sumak, kaytaz böreği, elma sirkesi, pul biber ve nar ekşisi ürünlerinden bazıları. Oldukça geniş bir ürün yelpazeleri var.

Instagram Adresi: @aadogallezzetleri
Telefon: 0 507 833 49 14

12- Nefisso Antep Usulü – Gaziantep

Nefisso Antep Usulü, 1960 yılından bun yana hizmet veren Gaziantep’in en köklü üretici markalarından biri. Ürün gamında salça, turşu, Antep fıstığı, Antep baklavası, kuruyemişin her çeşidini, kuru meyveleri, Antep kahvaltısının vazgeçilmezi yeşil zeytini, gün içindeki sohbetlerin vazgeçilmezi kahvenin pek çok türünü, lokumları ve daha nice taptaze Gaziantep lezzetlerini bulabilirsiniz.

Instagram Adresi: @nefissoantepusulu
Telefon: 0 537 442 49 99

13- Gurmezar – Adıyaman

Adıyamanın bağlarıyla meşhur olan Besni ilçesinde yetişen Besni Sarı Kuru Üzümden, Gurmezar Adıyaman Köy Peynirinden taş kırma zeytine, peynirlere, duttan, patlıcan, kuruyemişlere kadar ürünleri var. Tüm Türkiye’ye kargoları mevcut.

Instagram Adresi: @gurmezar
Telefon: 0 539 384 44 00

14- Dibbes Doğal Ürünler

El yapımı, katkısız, organik, doğal Hatay lezzetlerini sunuyor. Her yere kargoları var. Ürünlerinden bazıları; zeytin, zeytinyağı, salça, biber, reçel çeşitleri, içli köfte, pekmez, nar ekşisi ve kuru patlıcan.

Instagram Adresi: @dibbesnatural
Telefon: 0 532 511 11 07

15- Dalgaç Künefe – Antakya

Dalgaç Künefe, 1949 yılında Antakya’nın eski ve tarihi çarşısı Uzun Çarşı’da faaliyete başlamış. Yılların vermiş olduğu mesleki tecrübe ve deneyim, babadan oğula aynı zamanda dededen toruna devam ederek bugüne kadar gelmiş. Dalgaç Künefe ürünlerini Türkiye’nin her bölgesine verdiği bayiliklerle , -18 C Frigofirik araçları ve anlaşmalı kargo firması ile hızlı , güvenilir ve sağlıklı bir şekilde isteyenlere ulaştırıyor.

Instagram Adresi: @dalgackunefe
Telefon: 444 35 31

16- Defne Apollon İpekçilik – Hatay

İpek vücut ısısını düzenlerken, cildin rahat nefes almasını sağlıyor. Mevsimlere uyum sağlayarak, yazın serin kışın sıcak tutar. Defne Apollon İpekçiliğin tüm ürünleri tamamen el yapımı ve doğal. Ürünlerinin çoğunun kendine has özellikleri var ve başka herhangi bir yerde bulunmaması çekiciliğini artırıyor. Ürünlerinin tamamı el dokuması olduğu için üretimi de sınırlı sayıda oluyor. Koleksiyonları dışında tercih edilen özel tasarımlar da hizmet veriyor, kişiye özel üretim yapılabiliyor.

Instagram Adresi: @defne_apollon_ipekcilik

17- ZeytinHan – Gaziantep

Zeytinhan Gaziantep’te hizmet veriyor. Geniş bir ürün yelpazesi var. İnternet satışları da mevcut. Ürünleri arasında;  salçalar, baharatlar, pul biberler, Antep fıstığı , kuru yemişler, kuruluklar, kurutulmuş sebzeler, tatlı sucuk, muska , lokum,  peynirler, zeytinler, yağlar, nar ekşisi, sumak ekşisi, kahveler, çaylar,  bal, pekmez, reçel, bakliyat, doğal hazır çorbalar,  sirkeler, turşular doğal sabunlar ve temizlik ürünleri bulunuyor.

Instagram Adresi: @zeytinhangaziantep
Web Adresi: https://www.zeytinhan.net/
Telefon: 0 533 048 66 27

18- Çelebioğulları Baklava – Gaziantep

Taş fırınlarda baklava imalatının püf noktalarını, mahir ustalarından alan ve bunu gelenekselleştiren Çiftçi kardeşler, 1984 yılından bu yana, sadece Gaziantep’e, Türkiye geneline değil, birçok dünya ülkesi vatandaşının damak zevkine uygun hizmet veriyor. İnternet satışları da mevcut.

Instagram Adresi: @celebiogullari
Web Adresi: https://www.celebiogullari.com.tr
Telefon: 444 83 27

19- Arif Şekerleme – Kahramanmaraş

Arif Usta tarafından 1963’te Kahramanmaraş’ın Kapalı Çarşısında kurulan Arif Şekerleme, Yarım asırdan fazla tarihiyle kurulduğu ilk günden itibaren aynı lezzet ve kaliteyle hizmet veriyor. İşletmenin başka şubesi yok. Online ve fiziksel olarak hizmet veriyor. Yöresel ürünler, drajeler, şekerlemeler ve tatlı çeşitleri mevcut.

Instagram Adresi: @arifsekerleme
Web Adresi: www.arifsekerleme.com
Telefon: 0 344 223 86 00

20- Koli Antakya – Antakya

Koli Antakya 2015 yılından bu yana hizmet veriyor. Ekibin tamamı ev hanımlarından oluşuyor. Ürünleri büyük bir titizlik içerisinde adeta nakış oyası işler gibi hazırlıyorlar. Ürünleri içerisinde; yöresel ürünler, kahvaltılıklar, kuru sebzeler, baharatlar, tatlılar, kişisel bakım ve sabun, organik ürünler ve glutensiz ürünler var.

Instagram Adresi: @koliantakya
Telefon: 0549 452 55 66
Web Adresi: www.koliantakya.com

21- Hatay Yöresel Ürünler – Hatay

Hatay’ın bütün yöresel ürünlerini bu adreste bulabilirsiniz. Taze, doğal kendileri üretip satıyorlar.

Instagram Adresi: @hatay_yoresel_urunlerim
Telefon: 0 507 759 45 43- 0 543 768 10 45

22- Hatay Yöresi – Hatay

Hatay’ın yörsel ve organik ürünlerini satıyorlar. Trendyol kanalları da mevcut. Ürün gamında salçalar, sabunlar, reçeller, organik ürünler, zeytin, zeytinyağı ve daha bir çok ürün mevcut.

Instagram Adresi: @hatayyoresii

23- Şifa Ana & Fermante Atölye – Adana

Şifa Ana & Fermente Atölye firması 2005 yılında, Adana’da kurulan bir işletme ve Tarım ve Orman Bakanlığı Onaylı-İSO Kalite Belgeli ürünler satıyor. Soyal medya, internet ve Trendyol kanallarından da satış yapıyor. Pancar Kvass içeceği meşhur.

Instagram Adresi: @sifaana_fermenteatolye
Web Adresi: www.sifaana.com.tr
Telefon: 0 536 664 40 80 – 0 546 407 14 82

24- Neşeli Mutfak – Hatay

Neşeli Mutfak Hatay’da hizmet veriyor. Sloganları “Babaannemin Saklı Mutfağı” Ürünleri içerisinde; Hatay Yöresel ürünleri, Turşular, Sirkeler, Reçeller, Doğal İçecekler, Zeytinyağı, Diğer Yağlar, Süt Ürünleri, Bakliyat, Baharatlar ve Unlar var.

Instagram Adresi: @neselimutfakhatay
Web Adresi: https://www.neselimutfakhatay.com/
Telefon: 0 534 857 17 34

25- Hevsel Bahçesi – Diyarbakır

Hevsel Bahçesi ekibi tamamen kadınlrdan oluşuyor. Tamamen doğal üretim yapan üreticiler ile çalışıp, üretilen ürünleri eski teknikler ve yeni bilgiler ışığında işleyerek tüm Türkiye’ye aktarmıyor. Adını da 8000 yıllık bir geçmişe sahip olan ve 8000 yıldır aralıksız tarım yapılan Hevsel Bahçeleri’nden alıyor. Ürünleri arasında bakliyatlar, salçalar, kuruyemişler, kuru patlıcan, turşular, tahin, cevizli sucuk çeşitler, pekmez, nar eksişi bulunuyor.

Instagram Adresi: – @hevselbahcesi
Web Adresi: https://hevselbahcesi.com/
Telefon: 0 536 945 40 21

26 – Serap’ın Köy Lezzetleri – Hatay

Serap’ın Köy Lezzetleri Serap Parlar Çatal’ın girişimi. Doğal el yapımı köy ürünleri hazırlayıp, Türkiye’nin her yerine kargoluyor. Ürünleri arasında mantı, muhamma, salça, turşular, şifalı otlar, zeytin, zeytinyağı ve reçeller bulunuyor.

Instagram Adresi: @serapin.koylezzetleri

27- Hatay’dan Her Şey Doğal – Hatay

Hatay Yöresel Köy ürünleri, katkısız, koruyucusuz ev yapımı doğal ürünler sunuyor. Ürünleri arasında Salamura zahter, domates salçası, biber salçası, künefe, humus, nar ekşisi, halhal zeytin, kömbe, tahin, sumak, ceviz reçeli, incir reçeli bulunuyor. Ürün gamı oldukça geniş.

Instagram Adresi: @hataydan_hersey_dogal_
Telefon: 0 552 280 48 10

28- Kale Kayısı – Malatya

Kale Kayısı Malatya’da hizmet veriyor. Ürünleri sadece kayısı değil. Katmer Lokumları, bakliyat, kurutulmuş meyveler, pestil, iğde, kuruyemişleri, şekerlemeler, kuru kayısı, taze kayısı ve daha bir çok ürünleri var.

Instagram Adresi: @kale_44444

29- Gıda Gaziantep – Gaziantep

Yöresel Biber, Salçalar, Yöresel Tatlılar, Fıstıklar, Yöresel Yemeklik Tatlar, Baharatlar, Kuruyemiş, Kuruluklar, Turşu, Zeytin, Özel Yöresel Tatlar ve Yöresel İçeçekler ürün gamında bulunan bazı ürünler.

Instagram Adresi: @sacibeyazgida
Web Adresi:https://www.elmacipazarisacibeyaz.com.tr/
Telefon: 0 532 664 07 81

30- Köylüm Hatay Ürünleri – Hatay

Köylüm Hatay Ürünleri Hatay Bölgesinden hizmet veriyor. Bütün ürünleri doğal ve el emeği. Zeyti, salça, kuruyemiş, tahin, pekmez ve peynirler en meşhur ürünlerinden.

Instagram Adresi: @koylumhatayurunleri
Telefon: 0 530 384 34 71

31- Hatay Natural – Hatay

Hatay Natural, Hatay’da doğup, büyüyen ve lezzetlerine doğuştan aşina olan birilerinin dokunuşları ile ortaya çıkmış lezzet dolu bir oluşum. Yöresel Ürünler, Tatlı ve Kurabiyeler, Kahvaltılıklar, Temel Gıdalar ve Ahşap Ürünler ürün gamlarından yer alan ürünlerden bazıları.

Instagram Adresi: @hatay.natural
Web Adresi: https://www.hataynatural.com/
Telefon: 0 538 044 21 21

32- Albayrak Balcılık – Antakya

Albayrak Balcılık Antakya’da hizmet veriyor ve Türkiye’nin her yerine kargo gönderimi mevcut. Sadece bal ve polen satışları var.

Instagram Adresi: @albayrak_balcilik

33- Amanos Gurme – İskenderun

Amanos Gurme, kaliteli malzemelerin herkesin bütçesine uygun fiyatlarla satılması gerektiğine inanan ve bu inançlar yoluna devam ediyor. Ürünleri arasında; bal, peynir, tereyağı, kaymak, zeytin, zeytinyağı, salça, kuruyemiş, pestil, helva, tahin, pekmez, hurma, nar ekşisi, baharat, kahve ve sabun var.

Instagram Adresi: @amanosgurme
Web Adresi: https://www.amanosgurme.com/
Telefon: 0 539 476 09 68

34- Almacı Gurme Almacı Pazarı – Gaziantep

Gaziantep’in meşhur ve yöresel ürünlerini satıyorlar. Türkiye’nin her yerine kargoları mevcut. Pul biberler, el yapımı salçalar, ev yapımı kuruluklar, pestil, antep fıstıkları, çaylar, kuruyemişler ve daha bir çok ürünleri var.

Instagram Adresi: @almacipazari
Web Adresi: https://www.almacipazari.com.tr/
Telefon: 0 532 650 80 90

35- Karamıklar Zeytinyağı – Osmaniye

Osmaniye’de hizmet veren bu işletme zeytin, zeytinyağı ve salamura zeytin üretimi yapıyor.

Instagram Adresi: @karamiklarzeytinyagi
Telefon: 0 530 304 27 19

36- Natural Kuru Gıda ve Yöresel Ürünler – Gaziantep

Natural Kuru Gıda Gaziantep yöresel ürünleriyle birlikte cevizli sucuk, çikolata çeşitleri, lokum çeşitleri, drajeler ve tatlılar da sunuyor. Türkiye’nin her yerine kargo mevcut.

Instagram Adresi: @naturalkurugida

37- Hatay Store Doğal Hatay Yöresel Ürünleri – Hatay

2009 yılında kurulan hataystore.com Hatay’ ın meşhur yöresel ürünlerinin en iyi, kaliteli ve lezzetli olanlarını özenle seçip, sağlığına ve damak zevkine önem verenlere en hızlı şekilde ulaştırmayı amaçlıyor. Tüm ürünler birinci kalite ev ya da el yapımı doğal ürünler. Kalite ve doğallığı ön planda tutuyor. Ceviz reçeli, kabak tatlısı, katıklı ekmek, domates salçası, biber salçası, nar ekşisi başta olmak üzere bir çok yöresel ürünü, özellikle Antakya (Samandağ) biberini Türkiye’ ye ilk tanıtan ve halen tüm Türkiye’ye birinci elden satışını yapan bir firma.

Instagram Adresi: @hataystore
Telefon: 0 530 341 31 31
Web Adresi: https://www.hataystore.com/

38- Hatay Yöresel Ürün Turunç Gıda – Hatay

Hata yöresel ürünlerle birlikte zeytin, zeytinyağı ve salça ürünleri sunuyor. İnternet sitesinden de alışveriş yapılıyor.

Instagram Adresi: @turunc_gida
Telefon: 0 326 212 50 15
Web Adresi: https://www.turuncgida.com.tr/

39- Gazi Sofra Antep/ Gaziantep Yöresel Ürünler- Gaziantep

Gaziantep’in yöresel ev yapımı geleneksel lezzetlerini sunuyor. Ayran tereyağ, cennet elması kurusu, cevizli kur incir, antep fıstığı, antep biberi turşusu, antep inek peyniri, acı toz biber, acur, acur kurusu, antep biberi, salça, pulbiber, biber kurusu ve yemeklik patlıcan ürünlerinden bazıları.

Instagram Adresi: @gazi_sofra_antep
Telefon: 0 553 979 71 80
Web Adresi: https://gazisofraantep.com/

40- Hatay’dan Gelir – Hatay

Hataydangelir, ”lezzetle yenir” sloganıyla yola çıkt. Kadın girişimci ve destekleyici aile kuruluşu. İşletmesinden şefi ve mutfak ekibine kadar Hatay İskenderun’da daha önce damaklarda tat bırakan ev yemekleri sektöründe hizmet veren Kafe Risus’un devamı niteliğinde olup, online tüm Türkiye ve Hatay ili içerisinde hizmet veren bir kuruluş. Yöresel lezzetler, mezeler, kahvaltılıklar, tatlılar ve daha bir çok ürünü var.

Instagram Adresi: @hataydangelir
Telefon: 0 535 464 00 31
Web Adresi: https://hataydangelir.com/anasayfa

41-Hatay Dağ Zeytini – Hatay

Gerçek ve doğal lezzetler sunuyor. Sadece zeytin değil, pek çok ürün çeşidi var. Yöresel peynirler, doğal soslar, zeytin, zeytinyağı, aromatik bitkisel yağlar, baharatlar, reçeller, sabunlar, kuruluklar, salçalar, bakliyatlar, salamura ve turşular ürünlerinden bazıları.

Instagram Adresi: @hataydagzeytini
Telefon: 0 505 024 64 63
Web Adresi: https://www.hataydagzeytini.com/

42- Antakya Yöresel Salça – Antakya

Ev yapımı Antakya yörsel salça satışları var. Tek ürünleri salça. Türkiyenin her yerine kargo imkanları var. Tek satışları salça. Instagram üzerinden DM yoluyla sipariş verebiliyorsunuz.

Instagram Adresi: @antakyayoreselsalca

43- Şire Dünyası – Kahramanmaraş

Şekerleme ve kuruyemiş ürünleri var. Ürünlerini kabarcık üzümlerinin suyu ile üretiyorlar. Bilmeyenler için üzüm suyu ile yapılan tatlı besinlere Şire adı verilir.

Instagram Adresi: @siredunyasikahramanmaras
Telefon: 0 536 842 80 42

44- Kayisiiste.com – Malatya

Kayısı ve kur meyvelerin en lezzetli halini bulmanız mümkün. Hediyelik sepetleri de mevcut.

Instagram Adresi: @malatya_yoresel_urunler
Telefon: 0 531 435 04 44
Web Adresi: https://www.kayisiiste.com/

45- Kuser Tarım İşletmeleri

%100 doğal, saf, katkisiz zeytinyağı sunuyorlar. Ayrıca İlaçsız salamura zeytin ve Saf nar ekşileri çok ünlü.

"Deprem bölgelerinden alışveriş yapabileceğiniz yerel gıda üreticileri" haberi, 11 Mart 2023 tarihinde yazılmıştır. 12 Mart 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Ekonomi kategorisi altında bulunan Deprem bölgelerinden alışveriş yapabileceğiniz yerel gıda üreticileri haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Deprem bölgelerinden alışveriş yapabileceğiniz yerel gıda üreticileri 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Ekonomi konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:10 Akşener: “Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur"
  2. 22:04 Banyonuzdaki Lekeler İçin Aspirinle Kolay Çözüm!
  3. 21:47 İmamoğlu seçime katılımın önemini vurguladı: "Oy kullanacaksınız, oyun bozacaksınız"
  4. 21:40 Yatırımcıların dikkatine: Dolar kurunda tehlike çanları çalıyor!
  5. 21:34 Akşener'den "Oyları bölmeyelim" açıklamalarına tepki geldi
  6. 21:22 Türkiye'nin Uzay Yolculuğu: Türksat 6A Tamamlanma Aşamasında!
  7. 21:21 Erdoğan'dan kendi adayına şaşırtıcı sözler: Boya bak boya!
  8. 21:20 Meral Akşener'in İmamoğlu ve Yavaş'a Sert Eleştirileri: "Hain ve Zorba!"
  9. 21:19 Erdoğan: "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir"
  10. 21:19 Sağlıklı Yaşamın Anahtarı: Doğal Detoks ve Beslenme Bilgileri
  11. 21:11 Bakan Işıkhan, emekli aylıklarıyla ilgili yeni bir değerlendirme yapılacağını açıkladı
  12. 21:11 Lübnan, İsrail saldırılarını BM'ye resmen şikayet edecek
  13. 21:10 Cevdet Yılmaz: "İkinci bir 5 yıla daha İstanbul'un tahammülü yok"
  14. 21:10 Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin'i Ağırlıyor: Rövanş Heyecanı Başlıyor!
  15. 21:09 Bakan Işıkhan'dan emeklilere müjde: Temmuz ayında yeniden değerlendireceğiz!
  16. 21:07 FTX'in kurucusu 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı!
  17. 21:07 200'den Fazla Şubesi Olan Dev Bakliyat ve Kuruyemiş Firması İflas Etti!
  18. 21:05 Gelir İdaresi, Vergi Beyannameleri ve Elektronik Defter İşlemlerinin Süresini Uzattı
  19. 21:00 Gazze hükümeti: "İsrail, Şifa Hastanesi'nde 200 Filistinliyi infaz etti"
  20. 20:59 Sağlık Bakanı Koca: Malpraktis Yasası Türkiye'de Kökten Değişim Getiriyor
Ekonomi Haberleri