Deprem Sonrası Prefabrik Çelik Ev Talepleri Rekor Seviyede

Deprem Sonrası Prefabrik Çelik Ev Talepleri Rekor Seviyede

Deprem Sonrası Prefabrik Çelik Ev Talepleri ... Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, zelzele sonrası prefabrik çelik ev taleplerinde üstün dereceli artış yaşandığını ve günlük averaj 1000 adete yakın ev talebi geldiğini deklare etti. Güvenli konut modeli, süratli üretim ve kurulum pozitif yanları prefabrik evlere olan talebi artıran temel etkenler içinde sayılıyor. Karmod, Türkiye'nin her yerinde uzmanlarınca 64 m2 evin kurulumunu iki gün benze

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, deprem sonrası prefabrik çelik ev taleplerinde rekor artış yaşandığını ve çağrı merkezine günlük ortalama 1000 adete yakın ev talebi geldiğini ifade etti.

Karmod açıklamasına göre, güvenli konut modeli, hızlı üretim ve kurulum avantajı prefabrik evlere olan talebi artıran temel etkenler arasında sayılıyor.

Hazır zemin betonu üzerine Türkiye'nin her yerinde firma uzmanlarınca 64 m2 evin kurulumu iki gün gibi kısa bir zamanda tamamlanabiliyor. Ev içi zemin şapı ve fayans uygulamaları sonrası yine ortalama iki günde evin boyası tamamlanarak oturuma hazır hale getiriliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yüceer, talep artışıyla birlikte günlük prefabrik ev üretimlerini 500 adete kadar yükselttiklerini vurguladı.

Özellikle büyükşehirlerde yaşayan vatandaşlardan deprem sonrası gelen taleplerde büyük artış yaşandığını belirten Yüceer, "Yüzyılın felaketi olarak yaşadığımız Kahramanmaraş depremleri özellikle büyükşehirlerde yaşayan vatandaşlarımızda endişeye yol açtı. Son dönemde en çok talep özellikle İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa gibi büyükşehirlerde yaşayan vatandaşlarımızdan geliyor.

Prefabrik ev alma nedenleri arasında hemen hemen hepsi deprem endişesini vurguluyor. Her biri oturdukları şehre yakın lokasyonlarda sahip oldukları arsalara veya köylerine prefabrik çelik ev yaptırmak istiyor. Bu süreçte lüks konut talebinde depreme dayanıklı çelik konstrüksiyon villa da ilgi görüyor." açıklamasını yaptı.

Yüceer, "Deprem öncesi pandemi sürecinin oluşturduğu atmosferde prefabrik çelik evlere yine yoğun talep oluşmuştu. Ancak deprem sonrası bu talep katlanarak arttı. Deprem öncesi merkezimiz günlük ortalama 200 çağrı alırken bu rakam 1000'i bulmuş durumda.

Talebe cevap verebilme adına biz de önemli planlamalar yaptık. Prefabrik ev üretimimizde gece vardiyasına da başladık. Son aşamada 64 m2 2+1 prefabrik ev baz alındığında günlük üretimimiz 500 adede ulaşmış bulunuyor." değerlendirmesini yaptı.

Prefabrik çelik evlerin ekonomik sosyal toplu konut projelerinde de talep gördüğünü belirten Yüceer, "Prefabrik çelik evler fiyat ekonomisiyle öne çıktığından özellikle sosyal toplu konut projelerinde tercih ediliyor. Proje yatırımcılar prefabrik ev tercihiyle hem konut maliyetlerinden hem de hızlı üretim avantajlarından yararlanıyor." dedi.

"Deprem Sonrası Prefabrik Çelik Ev Talepleri Rekor Seviyede" haberi, 07 Haziran 2023 tarihinde yazılmıştır. Ekonomi kategorisi altında bulunan Deprem Sonrası Prefabrik Çelik Ev Talepleri Rekor Seviyede haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Deprem Sonrası Prefabrik Çelik Ev Talepleri Rekor Seviyede 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Ekonomi konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:51 Çakarlı Konvoyuyla Şov Yapmıştı! O Muhtar Konuştu!
  2. 15:38 Japonya yaşlanmaya karar verdi! Japonya'da büyük hamle!
  3. 15:32 Rıza Sümer’den Kepezlilere Çağrı Var!
  4. 15:32 Toyota'nın Küresel Satışları Şubat Ayında Geriledi: Çin'de Büyük Düşüş
  5. 15:28 Simpsons Dizisi ve Baltimore'daki Kargo Gemisi Kazası: Gerçeklik ile Kurgu Arasındaki İnce Çizgi
  6. 15:24 Olympiakos'un Türkiye hakkındaki açıklaması: "Bu söylentiler tamamen hayal ürünü"
  7. 15:23 A Milli Kadın Futbol Takımı 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için Kadro Belirledi
  8. 15:18 İş Bankası'ndan heyecan verici duyuru: 16 İl ve 21 ilçede memur alımı başlıyor!
  9. 15:18 Yerel seçimlerde kolaylık: THY'den ücretsiz iade ve değişiklik hakkı
  10. 15:18 BM İnsan Hakları Komiseri: İsrail'in Gazze'de Açlığı Silah Olarak Kullanması Savaş Suçu Olabilir
  11. 15:17 İstanbul'dan milyarder sürprizi: Zenginler listesinde beklenmedik isimler!
  12. 15:17 İsrail Eurovision'a Katılıyor! Eden Golan Sahnede Olacak!
  13. 15:14 Çöl Tozlarından Korunmanın Önemi ve Yöntemleri
  14. 15:10 İlkbaharda Gül Dikimi: Bahçenizi Renklendirin!
  15. 15:05 Türkiye'nin Döviz Rezervleri 22 Mart Haftasında Hızla Eriyor: Brüt Rezervler 4 Milyar Dolar Azaldı
  16. 15:02 Yeniden Refah Parti'li adaydan mevcut iktidarın Gazze politikasını eleştiri
  17. 14:53 Trump Markalı Ürünler: Yüksek Fiyatlar ve Alay Konusu Olmalarıyla Gündemde
  18. 14:49 Kahramanmaraş'ta 6 Şubat Deprem Şehitleri Anısına Anıt Yapıldı
  19. 14:45 Özge Özpirinçci Saçlarını Boyattı! O Haliyle Kime Benzedi!
  20. 14:44 Muğla'nın Datça İlçesi Açıklarında 3.9 Büyüklüğünde Deprem: AFAD Verilerine Göre Detaylar
Ekonomi Haberleri