Dernekçilik işiyle ilgilenen Cumhurbaşkanı'nın oğlu Bilal : "Sermaye sahipleri ayağını denk alsın"

Dernekçilik işiyle ilgilenen Cumhurbaşkanı'nın oğlu Bilal :

Dernekçilik işiyle ilgilenen Cumhurbaşkanı'n... Galata Köprüsü’nde iktidara yakın kuruluşlar tarafından "Filistin’e Destek, İsrail’e Lanet" mitingi düzenlendi. AKPartili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, burada yaptığı konuşmada "boykota devam" cağrısı yaptı. Erdoğan, "Elimizden geleni yapacağız ki bu sermaye sahipleri ayağını denk

Yeni yılın ilk gününde Galata Köprüsü'nde düzenlenen mitingde, AKParti'ye yakın dernek ve vakıfların bir araya geldiği "Milli İrade Platformu", "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" mesajını iletti. Eski bakanlar, AKParti milletvekilleri ve parti liderleriyle birlikte gerçekleşen yürüyüş, Eminönü-Sultanahmet tramvay hattını içine alan trafiğe kapatıldı. Galataköprüsü, toplantı ve gösteri alanı olmamasına rağmen, İstanbul'un merkezi ve trafik yoğunluğunun yüksek olduğu bir alan olması nedeniyle İstanbul valiliğinin burada mitinge izin vermesi merak konusu oldu. Mitingde konuşan Cumhurbaşkanı'nın oğlu Bilal Erdoğan, İsrail'e karşı devam eden boykotun süreceğine vurgu yaparak, duaların en güçlü silahları olduğunu belirtti ve "Elimizden geleni yapacağız ki bu sermaye sahipleri ayağını denk alsınlar" dedi.

 

AKPARTİ’YE YAKIN DERNEKLER DÜZENLEDİ

Yeni yılın ilk gününde Galata Köprüsü’nde AKParti’ye yakın dernek ve vakıfların oluşturduğu Milli İrade Platformu’nun düzenlediği “Şehitlerimize Rahmet, Filistin’e Destek, İsrail’e Lanet” mitingi düzenlendi. Yürüyüş kapsamında 04.00 ile 12.00 saatleri arasında Eminönü-Sultanahmet, Sultanahmet-Eminönü tramvay hattı, Yenikapı-Eminönü ve Eminönü-Yenikapı yönü, Unkapanı Ragıp Gümüşpala Caddesi, Kennedy Caddesi Çatladıkapı Sosyal Tesisleri önünden sahil yolu, Tersane Caddesi ve Galata Köprüsü etrafındaki deniz ulaşımı trafiğe kapatıldı.

YÜRÜYÜŞE ESKİ AKPARTİLİ BAKANLAR DA KATILDI

Yürüyüşe, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, eski TBMM Başkanı Mustafa Şentop, AKParti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, AKParti Mersin Milletvekili Nureddin Nebati, AKParti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Erdoğan’ın damadı ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, AKParti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile birçok milletvekili ve AKP’li ilçe belediye başkanı katıldı.

SERMAYE SAHİPLERİ AYAĞINI DENK ALSIN

“Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Ayasofya’nın prangalarının kırılması, Kudüs’ün Mescid-i Aksa’nın özgürlüğe kavuşmasının ilk adımıdır” diyen Bilal Erdoğan, İsrail’e karşı “boykot” çağrısını da tekrar ederek şöyle devam etti: “İstanbul boykota devam edeceğimize söz veriyor muyuz? Bu iş ateşkesle bitmeyecek. Filistin davası sürdüğü müddetçe hayatımızda boykota yer açacağız. Elimizden geleni yapacağız ki bu sermaye sahipleri ayağını denk alsınlar.”

GÖZLERİNİ ÇIKARMAK İÇİN KAYITSIZ KALAMAYIZ

Mitingde konuşan Bilal Erdoğan, “Biz bu sabah yılın ilk gününde dünyaya haykırmak istiyoruz. Biz 12 şehidimizin de Filistin’deki şehitlerin de katillerinin aynı odaklar olduğunu biliyoruz. Ve biz bunlara kayıtsız kalmayacağımıza, bütün dünyaya hakkı, adaleti haykırmaya devam edeceğimize söz veriyoruz. Bizler kayıtsız kalamayız çünkü Kudüs bizim ilk kıblemiz. Çünkü Mescid-i Aksa bizim kutlu mabedimiz. Topraklarımızda gözü olanların, Arz-ı Mevud safsatasıyla milyonların kanına girenlerin gözlerini çıkarmak için bizler kayıtsız kalamayız” dedi.

"Dernekçilik işiyle ilgilenen Cumhurbaşkanı'nın oğlu Bilal : "Sermaye sahipleri ayağını denk alsın"" haberi, 01 Ocak 2024 tarihinde yazılmıştır. 06 Ocak 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Dernekçilik işiyle ilgilenen Cumhurbaşkanı'nın oğlu Bilal : "Sermaye sahipleri ayağını denk alsın" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Dernekçilik işiyle ilgilenen Cumhurbaşkanı'nın oğlu Bilal : "Sermaye sahipleri ayağını denk alsın" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 30 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 23:15 'Baby Shower' Polemiğine Eser Yenenler de Bulaştı!
  2. 23:07 Çiş Lekeli Kot Pantolon Modası! Moda İkonları Sonunda Yaptı!
  3. 22:52 Eksun Gıda, 413 milyon lira net kar elde etti!
  4. 22:52 Artık tank gibi! TOGG araçları zırhlandı... 45 kalibreye kadar dayanıklı!
  5. 22:52 Temassız kart sahiplerine önemli uyarı: Limit değişiyor!
  6. 22:47 Türkiye'deki bir şirket, haftalık çalışma süresini 4 güne indirdi!
  7. 22:41 Türkiye'de üretilecek ilk Volkswagen modeli, Türk sürücüler için büyük bir sürpriz olacak!
  8. 22:36 Uzmanlar anlattı: Bunları yapmıyorsanız bilgileriniz çalınabilir!
  9. 22:33 Akbank, artan faiz oranlarının etkisiyle ilk çeyrekte elde ettiği kârını açıkladı
  10. 22:25 Ankara'ya meteorolojiden kırmızı alarm: 1 Mayıs 2024 Ankara hava durumu
  11. 22:20 Tutuklama emri gelecek mi? Netanyahu, dünya liderlerine seslendi!
  12. 22:15 Kemal Kılıçdaroğlu: "Bütün emekçilerin CHP ile omuz omuza Taksim’de olmalarını diliyorum"
  13. 22:08 Diyanet'ten makam araçları için açıklama geldi: "Şehir dışı programı için kiralanıyor"
  14. 22:06 1 Mayıs hava durumu tahminleri
  15. 22:05 Ankara'da 1 Mayıs nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak
  16. 22:02 İsrail muhalefet lideri Yair Lapid: "İsrail devleti sorumsuz delilerin rehinesi haline geldi"
  17. 22:02 Fenerbahçe Hazırlıklara Başlıyor: Sakatlar ve Ceza Sınırları Belirsizliğini Koruyor
  18. 22:00 SGK vurgununda yeni gelişme: 500 milyon liralık zarar ortaya çıktı, 14 kişi tutuklandı!
  19. 21:58 Ömer, reytinglere yenik düştü: Final yapıyor
  20. 21:53 Uzman Uyarıyor: Altın Fiyatlarındaki Düşüşler O Tarihte Tersine Dönebilir!
Politika Haberleri