Devlet Bahçeli: "CHP, PKK ile organik bağ kurmasının bedelini sandıkta ödeyecektir"

Devlet Bahçeli:

Devlet Bahçeli: "CHP, PKK ile organik bağ ku... MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda Genel Başkan Devlet Bahçeli, tek aday olarak seçime katılarak muhalefeti eleştirdi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteklerini dile getirdi. Kurultayda, CHP'nin İstanbul İl Başkanlığı binasının satın alınmasıyla ilgili para sayma görüntülerini eleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 14. Olağan Büyük Kurultayı, tek başkan adayı Devlet Bahçeli'nin liderliğinde gerçekleşiyor. Bahçeli, kurultayda muhalefete yüklenerek, CHP'nin İstanbul İl Başkanlığı binasının satın alınmasıyla ilgili para sayma görüntülerini eleştirdi ve CHP'yi sert sözlerle eleştirdi. 

MHP Genel Başkanı, Türk milletinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kurtarıcı lider olarak görmek istediğini belirtti. Bahçeli, muhalefetin değişime ayak uyduramadığını, halkın taleplerine cevap veremediğini ve demokratik sistemi tehdit ettiğini savundu.

"CHP, PKK İLE ORGANİK BAĞLAR KURMASININ BEDELİNİ SANDIKTA ÖDEYECEKTİR"

Bahçeli'nin konuşmasında, CHP'nin siyasi seçenek olmaktan uzaklaştığını ve PKK ile organik bağlar kurduğunu iddia etti. Ayrıca, Cumhur İttifakı'nın 31 Mart'taki seçimler için hazır olduğunu vurguladı ve Erdoğan'a Türk milletinin yanında olduğunu ifade etti.

Bahçeli, "CHP tanınmaz halde olmakla birlikte, mayına basmış melez bir siyasetle donanmış, siyasi seçenek olmaktan bütünüyle uzaklaşmıştır. PKK ile organik bağ kurmasının bedelini sandıkta ödeyecektir. Ankara'dak PKK ile ittifak yapanların hesabını vatandaşımız soracaktır. Büyükşehir belediyesini sıçrama tahtası gören, CHP'yi Saraçhane'den yöneten zatın için veda vakti gelmiştir. CHP'de kimin genel başkan olduğu belli değil. Partisini yönetemeyen yerel yönetimde hizmet edemez. Cumhur İttifakı 31 Mart'ta millet tarafınca verilecek görev için hazırdır. MHP ve Cumhur İttifakı'nın başarması Türk milletinin şahlanmasıdır." ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ'DEN ERDOĞAN'A: "ENİ YÜZYILIN KURTARICI LİDERİ OLARAK SİZİ GÖRMEK İSTİYORUZ."

Bahçeli'nin sözlerinde, CHP'nin genel başkanının kim olduğunun bile belli olmadığını belirterek, partinin içindeki çekişmelere ve yönetim zafiyetine dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan desteğini yineleyerek, Türk milletinin yanında olacaklarını ve Erdoğan'ı ülkenin kurtarıcı lideri olarak görmek istediklerini dile getirdi.

Bahçeli, "Burada son söz olarak bir şeyi hatırlatmak istiyorum. Geçenlerde basından öğrendiğim kadarıyla sayın Cumhurbaşkanımızın bir konuşması sol cenahlarda büyük bir iştah ve tahrik unsuru olarak kabul edilmiştir. Buradan sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a diyorum ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Cumhur ittifakı olarak yanındayız Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

"Devlet Bahçeli: "CHP, PKK ile organik bağ kurmasının bedelini sandıkta ödeyecektir"" haberi, 17 Mart 2024 tarihinde yazılmıştır. 17 Mart 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Devlet Bahçeli: "CHP, PKK ile organik bağ kurmasının bedelini sandıkta ödeyecektir" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Devlet Bahçeli: "CHP, PKK ile organik bağ kurmasının bedelini sandıkta ödeyecektir" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 30 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
(1) Yorum
SON HABERLER
  1. 21:29 Gabar Dağı'nda Askeri Araç Kazası: Bir Şehit, Üç Yaralı
  2. 21:25 Fransa'da Filistin Destekçileri İsrail'in Olimpiyatlara Katılımını Protesto Etti
  3. 21:21 Asgari Ücret Temmuz Ayında Zam Almazsa Yılın Geri Kalanında Durum Ne Olacak? İşte Detaylar!
  4. 21:20 Mantar Toplama Gezisi Korkulu Rüya Oldu: Ayı Saldırısı!
  5. 21:13 Youtube'un beklenen yeni arayüzü iptal edildi: Kullanıcıların tepkisi büyük oldu!
  6. 21:11 Hurma ve Hurma Çekirdeğinin Sağlık İçin İnanılmaz Faydaları!
  7. 21:04 Fed'in kararından önce, kripto para piyasasında sert bir düşüş yaşandı
  8. 21:04 Kütahya'da Dedikodu Tartışması Kanlı Bitti: 2 Kişi Hayatını Kaybetti
  9. 21:03 Kişisel Bilgileriniz Tehlike Altında Olabilir! Uzmanlar Detaylarıyla Anlattı!
  10. 21:03 Sağlık Dolu Bahar Lezzeti: Zeytinyağlı Çiriş Otu Mezesi!
  11. 21:01 Tesla işgücünü azaltıyor: Yüzlerce işçi işten çıkarılıyor!
  12. 20:59 Taksim'de 1 Mayıs Gerilimi: Kutlama Talebi ve İzin Reddi Arasındaki Çatışma
  13. 20:56 İspanya'da Altın Vize Programı Son Buluyor: Pedro Sanchez Kararı Açıkladı
  14. 20:55 İsrail, Gazze'de Kendi Askerlerini Vurdu!
  15. 20:55 İsrail ordusu, Gazze'de kendi askerlerine ateş ederek 2 ölüme sebep oldu
  16. 20:44 Bergen'in Senaristinden Yepyeni Proje!
  17. 20:42 A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, UEFA Pro Lisans Eğitim Programı'nda Konuk Oldu
  18. 20:41 İmamoğlu Edanur için açıklama yaptı: "Sorumlular cezasız kalmayacak"
  19. 20:41 Diyarbakır Adliyesi'nde Çıkan Kavga: Bir Kişi Yaralandı, Güvenlik Önlemleri Artırıldı
  20. 20:38 Hayat Bilgisi dizisinde Didem'di! Yeliz Doğramacılar'ı gören tanıyamadı: "Kendine yazık etmiş "
Politika Haberleri