Devlet Bahçeli: CHP'nin şifreleri PKK'nın elinde

Devlet Bahçeli: CHP'nin şifreleri PKK'nın elinde

Devlet Bahçeli: CHP'nin şifreleri PKK'nın el... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, beklenen basın toplantısını gerçekleştiriyor.

MHP Genel Merkezi tarafından yapılan bilgilendirmede, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bugün saat 11.00’de Genel Merkez binasında basın toplantısı düzenleyeceği duyurulmuş, toplantının içeriğine dair açıklama yapılmazken sürpriz basın toplantının içeriği merak konusu olmuştu. MHP lideri, saat 11.00 itibarıyla kameraların karşısına geçti.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Yeni yüzyıl Türkiye için emsalsiz fırsatlarla doludur. Milli birlik ve beraberlik içinde bu fırsatları yakalayacağımız düşüncesindeyim. Milletimizin hassasiyetleri üzerinde oynama yapanlar, çok tehlikeli provokasyonları birer birer sahneye sürmektedir.

Muhalefetin umut bağladığı, bölücülerin ve teröristlerin kukla olarak hizmet ettiği Joe Biden’ın başkanlık yarışından çekilmesi etkileri olacak bir gelişmedir. Sayın Cumhurbaşkanımız ve iktidarını devirme planları yapanların kendileri tasfiye olmaktadır. Güney sınırlarımız boyunca kurulmak istenen bağlantı noktaları kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’nin mücadelesi ve iktidarın dirayetiyle berhava edilmiştir. Açılan kilidin kapatılmasıyla hiçbir terör örgütü nefes alamayacaktır.

Bölücülüğü sokağa taşıma gayretleri son günlerde hızlanmıştır. Bu tahrikleri dikkatle takip ettiğimiz herkes tarafından bilinmelidir. Kapalı devre işbirliği halinde olan ve siyasi ortaklık kuran CHP ile DEM ateşle oynadığı malumlarınızdır. Tam bu günlerde CHP Genel Başkanı’nın ‘Kürtler ben eşit hissetmiyorum diyorsa onlar eşit hissedene kadar hep birlikte mücadeleye devam edeceğiz’ açıklaması yakından tanıdığımız bölücü bir ağızdır.

Türkiye'nin bölünmesi hususunda iş birliği halinde olan DEM ve CHP'nin ateşle oynadığı malumlarınızdır. DEM'lenen CHP milli güvenliğimize zarar vermektedir. DEM'lenen CHP demokrasimize leke sürmekte, milli birlik ve kardeşlik hukukumuzu kundaklamaktadır. CHP'nin şifreleri PKK'nın elinde, DEM'in kullanımındadır.

Karamsar tablolar çizenler kötümser telkinlerle vakit geçirenler gerçek manada Türkiye’nin gücünü kavramaktan aciz düşenlerdir. CHP genel başkanının tarihin en ağır ekonomik krizinin yaşandığını iddia etmesi ülkesine ve milletine itibar etmeyen bir siyasetçinin deli saçmasıdır. Halbuki Türkiye ekonomisi güven verici hamlelerle istikrarlı bir yükseklik kulvarındadır.

Azalan dış finansman ihtiyacı ile artan uluslararası rezervler ekonomik dengelemeyi tetiklemektedir. Türkiye ekonomisi en kötü senaryoların engellemelerine takılmadan hızla ilerleme kaydetmektedir. Toplumun her kesimi büyümenin nimetlerinden elbette istifade edecek özellikle istismar eden emeklilerimiz hak ettikleri sosyal seviyeye kavuşacaklardır. MHP’nin ve Cumhur ittifakının ortak gayesi budur.

Rotasını kaybeden CHP yönetiminin yumuşama veya normalleşme çağrıları zemzem diye ikram edilen baldıran zehrinden başka bir şey değildir.

CHP genel başkanının Kıbrıs sorununun çözümünü vatan toprağından pay vermekle mümkün olacağını söyleyen eski Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’yı ziyaret etmesi akıl tutulmasıdır.

Öteden beri açık veya gizli hesaplaşmaların medeniyetler ve milletlerarası süre gelen milli mücadelelerin ağırlık merkezi Kıbrıs’tır. Egemenlik haklarını yok sayan hatta imhası için fırsat kollayan karanlık çevrelerin tuzakları ve tacizleri hiç bitmemiştir.

ıbrıs Barış Harekatı’nın 50’nci yıldönümü nedeniyle Kıbrıs Türk halkıyla kucaklaşmak kuşkusuz milli bir heyecan yaratmıştır. Kıbrıs Türklüğünün zulümden kurtuluş gününde soydaşlarımızla birlikte olmaktan şahsım adına büyük bir memnuniyet duyduğumu açıklamak boynumun borcudur. Kıbrıs Türk milletinin kardeşlik anıtıdır. Kıbrıs, bölgenin kilit taşıdır. Tüm dikkatlerin odağı Kıbrıs’tır. Kıbrıs Türklüğünün egemenlik haklarını yok sayan tacizler bitmemiştir. Kıbrıs’ta barıştan ödü kopanlar var.

Bir Yunan şarkıcının Çeşme’de Türk bayrağına ve Atatürk posterine karşı sergilediği saygısızlık ile egemenliğimiz altındaki bazı adalarda fiili durum yaratması sabrımızı zorlayan ilkel ve istilacı ahlaksızlığa bir başka örnektir.  Bu kafa yapısı ile iyi komşuluk hukuku ilişkisi kurması ne kadar muhtemel olduğu ayrıca ele alınmak durumundadır.

Kıbrıs Türk devleti tanınmalıdır bunun dışında her temenni ölü doğmaya müstahaktır.

Ana vatan Türkiye Kıbrıs Türk vatanını her şart altında bağrına basmaya acıda da sevinçte de bir olmaya her aman olduğu gibi hazırdır kararlıdır. Türkiye Yüzyılı hedeflerine birlikte ulaşılacaktır.

"Devlet Bahçeli: CHP'nin şifreleri PKK'nın elinde" haberi, 23 Temmuz 2024 tarihinde yazılmıştır. 23 Temmuz 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Devlet Bahçeli: CHP'nin şifreleri PKK'nın elinde haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Devlet Bahçeli: CHP'nin şifreleri PKK'nın elinde 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 08 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
(5) Yorum
SON HABERLER
  1. 00:48 100 Bin Lira, 500 Bin Lira ve 1 Milyon Liranın Aylık Faiz Getirisi Rekora Koşuyor!
  2. 00:21 Gecenin Tweeti: "O Halde Soralım, Sen Bu Kılıcı Kime Çekiyorsun Erbaş!"
  3. 00:20 Milyonlara emeklilik müjdesi: Prim ödeme süresi 5 yıl kısaltılacak!
  4. 00:18 Selçuk Geçer'den korkutan dolar tahmini: Artış kaçınılmaz!
  5. 00:17 180 Milyon Euroluk Teklifi Reddetti, Fenerbahçe ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı!
  6. 00:13 Dzeko'nun attığı gol Bosna Hersek için yeterli olmadı; Hollanda farklı kazandı
  7. 00:10 Hayranlarını Mutlu Edecek Haber! İnci Taneleri'nin Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu!
  8. 00:09 Türkiye'ye milyonlarca dolarlık döviz getiren şirket iflas etti: Onlarca çalışan işsiz!
  9. 00:05 O tarih sonrası bu ibare bulunmayan emlak ilanları yayınlanmayacak! Artık mecburi olacak!
  10. 00:03 Aldığınız ev bundan ibaretse 400 bin TL tazminat alabilirsiniz! Mahkemeden örnek karar
  11. 00:03 Uzmanlardan önemli açıklama: Faiz indirimi ev ve otomobil fiyatlarını nasıl etkiler?
  12. 00:03 Konut sahibi olacaklara kara haber: Kredi ile ev alma devri bitti!'
  13. 00:02 Milyonları Sinir Edecek Açıklama! Uzmandan Asgari Ücretle İlgili Bomba Tahmin!
  14. 00:00 Cübbeli Ahmet Hoca'ya Şok Saldırı!
  15. 23:53 Elazığ-Diyarbakır Karayolunda Feci Kaza! Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Kadına Otomobil Çarptı
  16. 23:49 Emirhan İlkhan’ın Konyaspor’a Transferi İptal Edildi: 6 Ay Sahalardan Uzak Kalacak!
  17. 23:42 Tayfun Yagi Vietnam’ı Yıktı: 4 Kişi Hayatını Kaybetti, Şehirler Felç Oldu!
  18. 23:40 Fatih Erbakan erken seçim için tarih verdi!
  19. 23:37 Özgür Özel, CHP Programındaki Değişiklikler İçin Masa Toplantısında!
  20. 23:36 Almanya'ya Kaçak Göç Akını: Türk Vatandaşları Öne Çıkıyor
Politika Haberleri