Devlet Bahçeli’de, İmamoğlu’na ‘Pontus’ diyenler kervanına katıldı

Devlet Bahçeli’de, İmamoğlu’na ‘Pontus’ diyenler kervanına katıldı

Devlet Bahçeli’de, İmamoğlu’na ‘Pontus’ diye... CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'na "Pontus" imasında bulunanlara MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı. Bahçeli, "Seçilmesini Yunan gazetesinin 'Konstantinopolis'i fetheden Pontus' başlıklı...

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'na "Pontus" imasında bulunanlara MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı. Bahçeli, "Seçilmesini Yunan gazetesinin 'Konstantinopolis'i fetheden Pontus' başlıklı haber ile duyurduğu ve bu duruma cevaben, 'Rumsa Rumdur, bu ülkede Rum var mı var, Yunanlı var mı var' diyen birinin nereye hizmet edeceği açıktır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul'da muhtarlara hitap etti.

Bahçeli, 31 Mart yerel seçimleri sonrasında önerdiği yeni seçim sistemini hatırlatarak "39 ilçede başarılı olan Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir'de önünün kesilmesi demokrasi açığıdır. CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı seçilmiş olsa bile İstanbul'da nasıl çalışacak, nasıl hizmet edecektir? İstanbullular belediye meclisindeki tartışmalarla, kavgalarla meşgul edilmeyecek miydi? Bizim bu değerlendirmelerimizi istismar edenler oldu. Muhtarların kaldırılması gerektiğini söylediğimizi ileri sürenler oldu. Altını kalın olarak çizmek isterim ki muhtarlıkların kaldırılması konusunda kesinlikle bir görüşümüz yoktur. Muhtarlıklarımız varsa demokrasimiz diridir. MHP, muhtarlıkların kaldırılması değil, sorunlarının çözülmesini istiyoruz. Muhtarlarımız devletin mahalledeki gözüdür, kulağıdır. Elbette ki sorunlarınızı biliyoruz" dedi.

ABD'NİN TEHDİTKAR MEKTUBUNA TEPKİ

Türkiye ile ABD arasında S-400 krizine neden olan ABD Savunma Bakan Vekili Patrick Shanahan'ın Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a yazdığı mektuba tepki göstererek, "Türkiyi izinle, icazetle kurulmuş bir devlet değildir. ABD'nin S-400 üzerinden Türkiye'yi ablukaya alma çabası iyi niyetli değil. ABD Türkiye'nin sinir uçlarıyla oynamaktadır. Mektuba verilecek en iyi cevap buruşturup göndermektir. Türkiye S-400'ü alacak ve konuşlandıracaktır. Bu iş bitmiş, konu kapanmıştır. Gerisini ABD dünüşmelidir." diye konuştu.

'KÜRT KÖKENLİ KARDEŞLERİMİZ BİZİM CİĞERPARELERİMİZDİR'

Bahçeli, "Huzurlarınızda diyorum ki, Türkiye’yi bölmeye, kardeş kavgası çıkarmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Bekâmız muhafaza edilecektir. Türk-Kürt arasına nifak sokmaya çalışanlar bozguna uğratılacaktır. Kürt kökenli kardeşlerimiz bizim canımızdır, ciğerparelerimizdir. Ortak bir maziden, ortak bir geleceğe birlikte uzanacağız. Kürt kökenli kardeşlerimizin terörle en ufak bir ilgisi yoktur. PKK onların hiçbir zaman temsilcisi olmamış, olamayacaktır. Kürt kökenli kardeşlerim şereflidir, bekasına, birliğine ve dirliğine sahip çıkacaklardır.

Aramızı açmak için fitne-fesat çıkaran ahlaksızlara el ele direneceğiz, güç birliği yapıp tuzakları başlarına geçireceğiz. Kürt kökenli kardeşlerimin alayını hasretle ve muhabbetle kucaklıyorum. İstanbul’da ve ülkemin diğer illerinde yaşayan kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. MHP’yi Kürt kökenli kardeşlerimizle sorunlu göstermek alçaklıktır, sapıklıktır, cinayettir. Biz, milletimizin her ferdini bir ve eşit gören, gösteren ve buna da sonuna kadar devam edecek olan engin bir fıtrat ve fazilete sahibiz." diye konuştu.

'DÜNYANIN GİZLİ GÜNDEMİ İSTANBUL SEÇİMLERİDİR'

Bahçeli konuşmasını şöyle sürdürdü:

Şu anda dünyanın gizli gündemi İstanbul seçimleridir. İstanbullu kardeşlerimizin kurulan kirli tezgahları bozacağından şüphem yoktur. Attığımız mitil hani nerede diyenler, paçası tutuşan gafillerdir. MHP her yerdedir, mitil her yere serilmiştir. Üç hilal İstanbul'un her yanındadır.

Zilletin foyası ortaya çıkmıştır. Mücadelemiz İstanbul'un geleceğini güvence altına almaktır. Mehmetçik katilleri İstanbul'da belediye yönetimini etkileyemez.

Seçim güvenliğinin önemli oranda zedelendiğini ortaya koymuştur. YSK'nın kararı son derece isabetlidir. MHP, İstanbullu her vatandaşımızın iradesinin sandıklara doğru yansımasının gereği neyse yapacaktır.

CHP ve yanında hizalanan kim varsa 23 Haziran'ın Cumhurbaşkanlığı seçiminin bir rövanşı olarak görmektedir. Türkiye'de yeniden bir sistem tartışması çıkarmak isteyenlerin hevesleri kursaklarında kalacaktır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminden hazımsızlık duyanlar amaçlarına ulaşamayacaktır. Nereden bakarsanız bakın 31 Martta Cumhur İttifakı'nın başarılı olduğunu göstermektedir.

İMAMOĞLU'NA 'PONTUS' İMASI

Terörist başının heykelini dikme hayalinde olan bir hainin çizgisini beğendiğini dile getiren CHP adayından İstanbullu vatandaşlarımıza gelecek bir fayda yoktur. Seçilmesini Yunan gazetesinin "Konstantinopolis'i fetheden Pontus" başlıklı haber ile duyurduğu ve bu duruma cevaben, "Rumsa Rumdur, bu ülkede Rum var mı var, Yunanlı var mı var" diyen birinin nereye hizmet edeceği açıktır. Hakkı olmadığı halde VIP terminalini kullanmaya kalkan ve valimize ağır hakaret eden bir ağızdan İstanbul' için hayırlı bir sözün çıkması beklenmemelidir. Her vatandaşımızdan isteğimiz bu gerçeği görmeleridir. 23 Haziran'da 16 milyon İstanbullu huzura kavuşacaktır. FETÖ kaybedecektir, PKK yerin dibine geçecektir. MHP, İstanbul'a mitili çoktan atmıştır. Çalışmalarını heyecanla sürdürecektir. İstanbul düşmeyecek, fetih ruhu silinmeyecektir.

"Devlet Bahçeli’de, İmamoğlu’na ‘Pontus’ diyenler kervanına katıldı" haberi, 15 Haziran 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Devlet Bahçeli’de, İmamoğlu’na ‘Pontus’ diyenler kervanına katıldı haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Devlet Bahçeli’de, İmamoğlu’na ‘Pontus’ diyenler kervanına katıldı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 16 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:14 Kızılcık Şerbeti'nde yer yerinden oynayacak: Nursema, Umut'un ihanetine tanık olacak
  2. 13:12 Körfez Ülkelerinde Şiddetli Yağışlar ve Seller: Umman'da 18 Kişi Hayatını Kaybetti
  3. 13:05 İtalyan Devi CFM Soğutma ve Otomasyon'u Satın Aldı:Türkiye'deki Ekonomik Krizin Etkisi Devam Ediyor
  4. 13:03 Macron, "Olimpiyat Ateşkesi" çağrısında bulundu
  5. 12:56 Anayasa Mahkemesi Başkanvekili belli oldu: Basri Bağcı kimdir?
  6. 12:55 Filenin Sultanları 2024 VNL sezonuna başlıyor: Geniş kadroda yer alacak isimler belli oldu
  7. 12:49 Birleşmiş Milletler: İsrail'in Gazze'ye insani yardım kısıtlamaları devam ediyor
  8. 12:42 Yurtdışında da projeleri olan Türk inşaat devi iflasını açıkladı
  9. 12:41 AKP'nin emeklilere yönelik vaadi boş çıktı: SGK Uzmanı "İndirimler nerede?" diye sordu
  10. 12:41 Ticaret Bakanlığı, İsrail'e ihracatın devam ettiği yönündeki iddialara yanıt verdi
  11. 12:35 Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bakan Şimşek Arasındaki İddialar Yalanlandı
  12. 12:28 Sergen Yalçın İddiaları Hakkında Beşiktaş'tan Açıklama: Henüz Görüşme Yok
  13. 12:27 Beşiktaş'a iki önemli oyuncudan kötü haber!
  14. 12:27 Dursun Özbek İspanya'ya uçtu: Real Madrid'in 25 milyon euroluk yıldızı transfer için kapıda!
  15. 12:26 Avukat Can Atalay, depremde kaybolan insanlar için bir seferberlik çağrısı yaptı
  16. 12:26 Trabzon hasır bileziği fiyatları, altın fiyatlarının artmasıyla birlikte tarihi zirvelerine ulaştı
  17. 12:26 AK Parti’den CHP’ye geçen Sancaktepe Belediyesi ‘jakuzi’ iddiası
  18. 12:23 Ticaret Bakanlığı'ndan İsrail'e karşı ihracat kısıtlamasıyla ilgili yeni açıklama yaptı
  19. 12:18 Fenerbahçe'nin Yarı Final Yolunda: Tobias Stieler, Olympiakos Rövanş Maçının Hakemi Olarak Atandı
  20. 12:09 Göçmen Kaçakçılığı Endişelerini Artıran Karayip'teki Tragik Bot Olayı
Politika Haberleri