Devlet Bahçeli'den Erdoğan'a: "Ayrılamazsın, Türk milletiniz yalnız bırakamazsın"

Devlet Bahçeli'den Erdoğan'a:

Devlet Bahçeli'den Erdoğan'a: "Ayrılamazsın,... MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı, "Ülkeye Sevda Ülküye Yemin" temasıyla bugün gerçekleşiyor. Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin omuz burkulmasıyla dikkat çeken kurultayda yeni yönetim belirlenecek.

Milliyetçi Hareket Partisi bugün "Ülkeye Sevda Ülküye Yemin", "Ülkümüz Ömür Boyu Candan Öte", "Ülke İçin Var Olduk Bir Ülküye Yar Olduk" temalarıyla 14'üncü Olağan Büyük Kurultayını gerçekleştiriyor. Bu kurultayda genel başkan ile 75 üyeden oluşan Merkez Yönetim Kurulu seçilecek. Ayrıca 9 kişilik Merkez Disiplin Kurulu ve 25 yedek MYK ile 5 yedek MDK üyesi de belirlenecek. Kurultayın ardından 15 kişilik Başkanlık Divanı da oluşturulacak.

MHP, ilçe kongrelerini 27 Eylül'de, il kongrelerini ise 18 Kasım'da tamamladı. Genel başkan Devlet Bahçeli, 29 Şubat'ta MYK ve MDK'yı son kez topladı ve kurmaylarına çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ancak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kongreye omuz burkulması sonucu sargılı koluyla katıldı. Parti tarafından yapılan açıklamada, Bahçeli'nin ters bir harekete bağlı olarak omuzunda bir incinme olduğu belirtildi ve kendisine geçmiş olsun dilekleri iletilerek dua edildi.

Kurultayda konuşma yapan Bahçeli, Türk milletinin vicdanında kök saldıklarını ifade etti.

"BAZILARI KAPIYI SERT ÇEKİP GİTTİĞİNDEN DÖNMEYE YÜZLERİ KALMADI"

"Türk milletinin, ahlak ve yürek gücünün timsali olan sizlerle iftihar ediyorum. Türkiyemizin 81 ilini temsilen bu salonda hazır bulunuyorsunuz. Doğusundan batısından, güneyinden kuzeyine tüm güzellikleriyle, tüm renkleriyle Türkiyemiz hamdolsun buradadır. Her anı mazimizin kayıtlarına geçen hayat yolculuğunda tomurcuk kaygısı taşımayan bir ağacın odun olmaktan başka bir seçeneği yoktur. Milliyetçi hareketin 55 yıl önce yola çıkarken mutlak suretle tomurcuk derdi vardı. Yeşillenen yapraklarımız kimi zaman sararıp düştü. Bu yaprakların akıbetini rüzgarlar tayin etti. Bazıları kapıyı sert çekip gittiğinden dönmeye yüzleri kalmadı. Bazıları ıssızlığa mahkum oldu. Kimi zaman da sapı gövdemizden ayrılan baltaların darbesine maruz kaldık. Ancak geldiğimiz bu aşamada tıpkı bir çınar gibi Türk milletinin vicdanında kök salmasını başardık.

"TÜRKİYE’DE MUHALEFET BOZGUNU YAŞAMAKTADIR"

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100 yıllık mirasını yağmalayan habis güruh, milletimizi mağlup etmek için yanıp tutuşuyor. Bunlar kuyruğa girerek Türk milletinin diriliş azmini kırmanın arayışındalar. Türk demokrasi ve siyaset hayatını kumpaslarla zehirlemenin amacındalar. Türkiye üzerinde kumar oynayan muhalefet partileri, milletimizin mukavemet zırhı olan milli birlik hisarlarını yıkmak için adeta yarışıyorlar. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde hayal kırıklığına uğrayan muhalefet cenahı, birbirini yeyip bitirerek, 31 Mart seçimlerine kara propaganda ile hazırlanıyor. Bu muhalefetin ne söyleyip nasıl göründüğünden daha mühimi görüyorum dediğini idrak edememesidir. Türkiye’de bir muhalefet bozgunu yaşanmaktadır.

"DEM, CHP’Yİ MAALESEF DÖNÜŞTÜRMEKLE KALMAMIŞ, İSTİKAMETİNDEN KOPARMIŞTIR."

Muhalefet iflah olmaz derecede hastadır. Cumhuriyet Halk Partisi, üçüncü dünya ülkelerindeki muhalefet partilerinden çok daha aşağıdadır. Terör örgütü PKK’nın siyasallaşmasını misyon edinen CHP, demlenerek metruk bir tekneyi andıracak şekilde rotasını kaybetmiş, bölücü korsanlar tarafından rehin alınmıştır. Bizi ilgilendiren demlenmiş CHP kanadıyla ülkemize reva görülen haksızlıklar ve güvenlik tehlikelidir. DEM, CHP’yi maalesef dönüştürmekle kalmamış, istikametinden koparmıştır. CHP mayına basmış, siyasi seçenek olmaktan uzaklaşmıştır. Bu partide ayaklar baş, başlar ayaktır.

"ANKARA’DA PKK İLE İTTİFAK YAPAN VİTRİN MİLLİYETÇİLERİNİN HESABINI TÜRK MİLLETİ 14 GÜN SONRA SORACAKTIR"

İstanbul Çekmeköy’de seccade, Ataşehir’de zikirmatik dağıtan, ofislerde utanmadan balya balya para sayan CHP yönetimi ne yapsa beyhudedir zira demlenip PKK’yla kent ittifakı maskesi altında organik bağ kurmasının bedelini 14 gün sonra sandıkta ödeyecektir. Ankara’da PKK ile ittifak yapan vitrin milliyetçilerinin hesabını Türk milleti 14 gün sonra soracaktır. Dünyanın en büyük Türk kentinin onyıllarını çalan bu kenti Ermenilerin sayan büyükşehir belediyesini sıçrama tahtası gören, CHP’yi Saraçhane’den yöneten malum zat için veda vakti gelmiştir. CHP içindeki kaos ve karmaşanın ülkemizin geneline yayılma ihtimali korkunçtur. Partilerini yönetemeyenlerin, birbirlerine hürmet beslemeyenlerin yerel yönetimlerde millete hizmet etmelerini düşünmek abestir.

Türkiye’nin bir Kürt sorunu yoktur, terör sorunu vardır. Türk kökenli kardeşlerimizin sorunlarını konuşmak başka, yapay sorunları konuşmak başkatır. Türk ile Kürt, Alevi ile Sünni arasında uçurumlar oluşturmaya hizmet edenler hainlerin en hainidir. Devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne hançer saplayanlar Türk’ün de Kürt’ün de, Alevi’nin de Sünni’nin de düşmanıdır.

"AYRILAMAZSIN, TÜRK MİLLETİNİ YALNIZ BIRAKAMAZSIN"

Geçenlerde basından öğrendiğim kadarıyla sayın Cumhurbaşkanımızın bir konuşması özellikle sol cenahlarda büyük bir iştah olarak kabul edilmiştir. Buradan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a diyorum; ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Cumhur İttifakı olarak yanındayız. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak size görmek istiyoruz."

"Devlet Bahçeli'den Erdoğan'a: "Ayrılamazsın, Türk milletiniz yalnız bırakamazsın"" haberi, 17 Mart 2024 tarihinde yazılmıştır. 17 Mart 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Türkiye kategorisi altında bulunan Devlet Bahçeli'den Erdoğan'a: "Ayrılamazsın, Türk milletiniz yalnız bırakamazsın" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Devlet Bahçeli'den Erdoğan'a: "Ayrılamazsın, Türk milletiniz yalnız bırakamazsın" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Türkiye konusunda 30 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
(4) Yorum
SON HABERLER
  1. 12:17 TÜİK rakamları açıkladı: Dış ticaret açığı gerilemeye başladı
  2. 12:16 Biden Katar Emiri es-Sani ile telefonda görüşme düzenledi
  3. 12:13 İşte Acun Ilıcalı'nın satın alacağı yeni takım: Futbol yatırımlarına bir yenisini daha ekledi!
  4. 12:11 Formula 1 Türkiye'ye geliyor! Kültür ve Turizm Bakanı açıkladı
  5. 12:11 Schengen Vizesi İçin Randevu Sıkıntısı Avrupa Seyahatini Zorlaştırıyor
  6. 12:08 Beşiktaş Başkanı Hasan Arat açıkladı: İşte sportif direktörlük için sürpriz isim
  7. 12:06 Panathinaikos'tan Fatih Terim kararı geldi: Yollar ayrılıyor!
  8. 12:05 Gol Krallığında Liderlik Savaşı!
  9. 12:05 Doğal Yöntemlerle Sağlıklı Zayıflama Trendi
  10. 12:04 Gazze’de can kaybı 34 bin 535’e yükseldiği açıklandı
  11. 12:03 Boeing Eski Çalışanının İddiaları: Kalite Denetimlerinde İhlaller Ortaya Çıkıyor
  12. 12:02 Dev otomobil markası iflas bayrağını çekiyor! Satış için dört markayla görüşmeler başladı
  13. 12:01 Ferrari'nin yeni harikası yollarda: F167, atmosferik V12 motoru ile göz kamaştırıyor!
  14. 11:59 Sağlığınız İçin Kakule: Doğanın Mucizevi Armağanı
  15. 11:56 Sultan Sarması: Evde Kolayca Hazırlayabileceğiniz Hafif ve Lezzetli Tatlı!
  16. 11:40 İsrail'in Gazze saldırılarında can kaybı 34 bin 535’e yükseldi
  17. 11:37 Kıvanç Tatlıtuğ'dan 'Çağatay Ulusoy'la Küs Mü?
  18. 11:31 Fatih Erbakan: Belediye başkanlarımıza AK Parti'ye geçmeleri için baskı yapılıyor
  19. 11:25 Nagehan Alçı: Gerçek bir bahar için kaldırın Taksim yasağını
  20. 11:24 Çiftlik oyunları tutkunları için güzel bir haber: Steam Çiftlik Festivali başladı!
Türkiye Haberleri