Dilan Polat'ın eşi Engin Polat'tan 'uçak' açıklaması

Dilan Polat'ın eşi Engin Polat'tan 'uçak' açıklaması

Dilan Polat'ın eşi Engin Polat'tan 'uçak' aç... Kazancın nereden geldiği ve nasıl elde edilmiş olduğu üzerine sosyal medyada başlayan tartışmalar üzerine Engin Polat, uçağı kiraladıklarını açıkladı.

Türkiye'de son yıllarda başlayan sosyal medya ünlüleri kervanına her geçen gün yenileri ekleniyor. Bir dönem Murat Övüç ve Selin Ciğerci gibi adlar devamlı ön plana çıkarılırken son dönemin popüler adları ise Dilan Polat ve eşi Engin Polat.

Sosyal medyada günlük hayatlarını paylaşan çift devamlı olarak aşırı lüks tüketim ve lüks yaşantılarıyla dikkat çekiyorlar.

UÇAK İDDİASI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Polat ailesinin zenginliklerinin kaynağı bilinmezken, Dilan Polat güzellik merkezleri olduğunu ve eşinin ticaretle uğraştığını ileri sürmüştü.

Önceki gün çocuklarının Ferrari araca binmek istemediğiyle ilgili haberlere konu olan çift bugün de "Engin Polat eşi Dilan Polat'a uçak aldı" haberleriyle gündeme geldi.

Ancak özel uçak ve jet fiyatlarını bilen sosyal medya kullanıcıları paranın kaynağını sorgulamaya başladı. Kısa sürede gündem olan konuya tanınmış adlar ve gazeteciler de dahil olunca Polat ailesinden kısa sürede yalanlama geldi.

"UÇAĞI ALMADIK, KİRALADIK"

Konuyla ilgili açıklama yapan Engin Polat, kalabalık bir işletmenin havuzunun başlangıcında çektiği bir video ile uçak almadıklarını, yalnız kiraladıklarını açıkladı.

NE OLMUŞTU

Son dönemde lüks yaşantısı ve gösterişli davranışları ile gündeme gelen Dilan Polat ve Engin Polat bu defa evlilik yıl dönümünü kutlama tarzıyla dikkat çekti. Kocası Engin Polat tarafınca hazırlanan sürprizleri sosyal medya hesabından paylaşan Dilan Polat, özellikle çiçeklerle süslenmiş özel bir uçak içindeki fotoğrafları ile tartışma konusu oldu.

Dilan Polat, eşi Engin Polat'ın evlilik yıl dönümleri için hazırlattığı özel bir uçağın içini ve dışını beyaz çiçeklerle süslemesiyle ilgili paylaşımlarda bulunmuş oldu. Ancak bu sürpriz, yalnız hayranları arasında değil, sosyal medya platformlarında da büyük tartışma yarattı.

Sosyal medyada Dilan Polat'ın paylaştığı uçak fotoğrafları, hızla viral hale geldi ve pek çok kişi tarafınca eleştirildi. Özellikle, lüks ve gösterişe verilen önemin altı çizildi ve bu tür paylaşımların toplumsal değerler ve eşitsizlik mevzularında bir eleştiri noktası oluşturduğu ifade edildi.

Dilan Polat'ın gönderisine gelen yorumlarda, "Uçak mı satın aldı?", "Engin şimdi de uçak mı hediye etti?" gibi soruların yer aldığı görüldü. Özellikle toplumun büyük bir bölümü için hayal bile edilemeyecek bu tür lüks jestler, bazı kesimler tarafından anlamsız bir gösteriş olarak değerlendirildi.

Öte yandan, Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu, bu tartışmalı konu hakkında bir açıklama yaparak, "Uçak kiralandı, alınmadı. Düzeltelim." ifadelerini kullandı.

Ayrıca, ünlü çiftin bu ay içinde Dubai'ye de gideceği ve lüks yaşam tarzlarını sürdürecekleri belirtildi. Bu tarz paylaşımların toplum içindeki yankıları ve eleştirileri ise sürmeye devam edecek gibi görünüyor.

"Dilan Polat'ın eşi Engin Polat'tan 'uçak' açıklaması" haberi, 10 Eylül 2023 tarihinde yazılmıştır. 10 Eylül 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Magazin kategorisi altında bulunan Dilan Polat'ın eşi Engin Polat'tan 'uçak' açıklaması haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Dilan Polat'ın eşi Engin Polat'tan 'uçak' açıklaması 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 02 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

SON HABERLER
  1. 23:22 Kızılcık Şerbeti'nin Yapımcısı Müjdat Gezen'e Olay Sözler İle Çıkıştı!
  2. 23:17 Alina Boz Hamile Mi? Alina Boz Bu Yüzden Mi Evlendi?
  3. 23:17 Otomobil sektöründe yeni dönem: Tüketicilerin mağduriyetine çözüm yolda
  4. 23:12 Aziz Yıldırım'ın Savaş Gemisi Denizlerde!
  5. 23:11 SON DAKİKA: Süper Lig'de sürpriz gelişme! Teknik adam istifa etti!
  6. 23:11 Sindirim için en iyi meyve!
  7. 23:09 Uzmanlar öneriyor: Kelle paça yerine bunu tüketin!
  8. 23:07 Çamaşır makinesini art arda 2 kez çalıştırmamalısınız!
  9. 23:05 Kırk yaşından sonra yaşamı tamamen değişecek üç burç!
  10. 23:04 Çamaşır suyu lekesi sizi üzmesin: Çat diye çıkaran yöntem!
  11. 23:01 Dahi misin? Kibriti 20 saniyeden daha kısa sürede hareket ettirerek bunu kanıtlayın!
  12. 22:59 Yalnızlık ömrü kısaltıyor!
  13. 22:56 Uzmanlardan maske takın uyarısı: İlkbaharda geri döndü!
  14. 22:54 Mahmut Usta’nın yıllara meydan okuyan çorba tarifi!
  15. 22:53 Bağırsakları motor gibi çalıştırıyor kabızlığa son veriyor!
  16. 22:51 Yemekten hemen sonra çay içmek zararlı mı?
  17. 22:43 Temmuz zammı öncesi memur ve emeklilere müjde! Yeni oranlar belirlendi
  18. 22:43 Üreticiler zor durumda! Önce gübre, şimdi de yem fiyatları artıyor
  19. 22:36 AKP’de yeni anayasa çatlağı oluşuyor!
  20. 22:24 Arjantin Merkez Bankası, faiz oranını yüzde 50'ye indirdi
Magazin Haberleri