Doğurduğu bebeği çöpe attı

Doğurduğu bebeği çöpe attı

Doğurduğu bebeği çöpe attı Eskişehir'de hamileliğini ailesinden gizleyen ve hastane tuvaletinde dünyaya getirdiği erkek bebeği çöp kutusuna atan 19 yaşındaki K.Ç., mahkemede, öldürme kastının olmadığını belirterek, "Paniğe kapılmıştım" dedi. Eskişehir'de...

Eskişehir'de hamileliğini ailesinden gizleyen ve hastane tuvaletinde dünyaya getirdiği erkek bebeği çöp kutusuna atan 19 yaşındaki K.Ç., mahkemede, öldürme kastının olmadığını belirterek, "Paniğe kapılmıştım" dedi. 

Eskişehir'de hamileliğini ailesinden gizleyen ve karın ağrısı şikayetiyle gittiği hastanenin tuvaletinde dünyaya getirdiği erkek bebeği çöp kutusuna atan 19 yaşındaki K.Ç., mahkemede, "Paniğe kapılmıştım" dedi.

K.Ç., bir süre arkadaşlık yaptığı O.Ş.'den hamile kaldı. Kilolu olduğu için hamileliğini ailesinden gizleyen K.Ç., yaklaşık 3 ay önce, karın ağrısı şikayeti nedeniyle annesiyle birlikte Eskişehir'deki özel bir hastaneye gitti. K.Ç., hastanede doğum sancılarının artması üzerine tuvalete girerek, burada kendi başına erkek bebek dünyaya getirdi. K.Ç., bebeği tuvaletteki çöp kovasının içine attı.

Hastane görevlileri K.Ç.'yi tuvalette kanlar içerisinde ve yarı baygın halde yerde yatarken buldu. Görevliler, ağlama sesi üzerine çöp kutusundaki bebeği de görüp doktorları çağırdı.

Bebek ve anne, hastanede tedaviye alındı. K.Ç. tedavisinin ardından taburcu edilirken, kontrollerinin ardından sağlık durumunun iyi olduğu belirlenen bebek de Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı 0-6 Yaş Grubu Çocuk Yuvası'na verildi.

Anne K.Ç. hakkında dünyaya getirdiği bebeğini çöp kutusuna atarak ölüme terk etmek suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle Eskişehir 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Davanın ilk duruşması dün yapıldı. Tutuksuz yargılanan K.Ç., hamile kaldığını ailesinden ve çevresinden gizlediğini, kilolu olması nedeniyle kimsenin kendisinden şüphelenmediği anlattı. Hamile kaldığı erkek arkadaşı O.Ş.'nin de bilmediğini söyleyen K.Ç. şöyle konuştu:

"O.Ş. ile bir süre duygusal arkadaşlığım oldu. Hamile kaldığımı sonradan öğrendim. Hiç kimse hamile olduğumu bilmiyordu. Annem ile birlikte karın ağrısı şikayeti nedeniyle özel bir hastaneye gittik. Yanından ayrılıp tuvalete girdim. Sancılarım artmıştı. İçeride doğum yaptım. Çok korkmuş ve paniğe kapılmıştım. Bebeği çöp kutusuna bıraktım. Daha sonra içeri gelenler beni yerde kanlar içinde bulmuş. Korkumdan ne yaptığımı bilmiyordum."

Duruşmada hastane görevlileri de tanık olarak dinlendi. Bir görevli, "Genç kız poliklinik bölümünde annesi ile muayene sırası bekliyordu. Tuvalete birkaç kez girip çıktı. En son girdiğinde uzun süre dışarı çıkmadığını annesi fark etmiş. Kızına seslendi. Daha sonra görevli bayan personel içeriye girdiğinde onu yerde kanlar içerisinde yatarken bulmuş. Üzeri kanlı olan genç kızı dışarıya çıkarttık. Düşük yaptı zannettik. İçerideki çöp kovasından ağlama sesini duyunca bebeği gördük. Doktor gelip bebeği yeni doğan servisine götürdü, anne de tedavi altına alındı" dedi.

Duruşma boyunca gözyaşı döken K.Ç., bebeğini öldürme kastının olmadığını söyledi. Mahkeme heyeti diğer tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

"Doğurduğu bebeği çöpe attı" haberi, 19 Ocak 2017 tarihinde yazılmıştır. 19 Ocak 2017 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan Doğurduğu bebeği çöpe attı haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Doğurduğu bebeği çöpe attı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 20:14 Ahmet Davutoğlu: "15 Mayıs soykırıma karşı Gazze ile dayanışma günü ilan edilsin"
  2. 19:54 Emeklilere Müjde! 15 Bin TL'ye Kadar Nakit Promosyon Fırsatı Son Başvuru Tarihi Yaklaşıyor!
  3. 19:54 ÇAYKUR'da İş İmkanı! İşte Başvuru Şartları ve Tarihleri
  4. 19:54 Kuş Gribi Kabusu Geri Geldi: Yumurta Fiyatları Artıyor!
  5. 19:54 Petek Dinçöz'ün Annesi Estetik Yaptırdı! Görüntüsü Sosyal Medyada Olay Yarattı!
  6. 19:41 SNP-Yeşiller Koalisyonu Çöktü: İskoçya'da Sera Gazı Anlaşmazlığı Krizi
  7. 19:37 Clara Chizoba Kronborg, YouTube'da Guinness Rekorlar Kitabı'na Giren En Uzun Röportajı Yaptı!
  8. 19:33 İstanbul'da Atatürk'e Hakaret Eden Sanığa Hapis Cezası: 3 Yıl 9 Ay
  9. 19:28 26 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları
  10. 19:25 İslam Memiş: "Piyasalarda biraz dalgalanma görebiliriz"
  11. 19:24 Altın yüzde 2,4 değer kazandı
  12. 19:24 Heyecan Dorukta: Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisi Biletleri Satışta!
  13. 19:17 Muslera, Uruguay Milli Takımı'ndan emekli oldu
  14. 19:07 Güzellik Merkezi Kurşunlama Davasında Ara Karar: Tutukluluk Hali Devam Ediyor
  15. 19:01 Barcelona'da Xavi ve Laporta İttifakı: Takımın Geleceği İçin Birlikte Devam Kararı Aldılar
  16. 18:57 Zehra Güneş'in Fenerbahçe'ye Transfer İddiası Yalanlandı: VakıfBank ile Yoluna Devam!
  17. 18:52 Trabzonspor, Gaziantep FK Maçı Hazırlıklarına Hız Kesmeden Devam Ediyor
  18. 18:47 Carlo Ancelotti: Arda Güler Her An Hazır, Ancak Forma Şansı Bulamadı
  19. 18:44 Gazze'de İsrail Saldırıları: Açlık, Hastalık ve Ölüm Halkın Peşini Bırakmıyor
  20. 18:40 Uzayda Çarpışma Tehlikesi: Kullanım Dışı İki Uydu, 10 Metreden Az Mesafede Buluştu
3. Sayfa Haberleri